💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Седмото небе
От Нотино и Мейк ап за допълване на поръчки с късни подаръци:

# 61
# 62
Някои нови неща, които купих/получих около празниците, а други са от преди седмица:
Скрит текст:
Козметичното съдържание на две кутии от Good box, за ноември и декември:

# 63

+ Boucheron Quatre Nuit❤

# 64
# 65
От миналата година не съм писала в темата и понасъбрах някои нещица:
Четейки темата за грим и без да задавам много въпроси си взех Lipgloss Essence и коректора на Maybelline /дано съм си улучила цвета

Онзи ден бях в DM и се чудих кое ми е на привършване и се сетих, чу душ гел май нямам и в същото време си спомних, че отварях Адвент календар на Rituals / след като го отворих и прибрах всичко в една торба с цел да ги снимам и съм забравила за тях/

Конджак гъбата бе в адвент календара на Douglas на ММ и си ги разменихме за един от мъжките продукти на Rituals

Аксесоарите от двата календара не съм снимала.

# 66

От Нотино са. Исках да пробвам нещо в по-оранжевата гама. Ружът на Мейбълин едвам пуска цвят. Да се има впредвид.
Маската и коприната още не съм ги пробвала.

# 67
Lale_Lili, имам същия руж в # 25 и наистина не пускат много цвят, но въпреки това е един от любимите ми. Може би точно, защото не е хиперпигментиран, се работи много лесно с него и е идеален за всеки ден, когато нямаш време да блендваш сто часа. Просто няма как да сбъркаш с него, а стои много естествено.
От нотино взех ензимен пилинг и един хидратант Elemis, който хем блърва кожатa и става за база, хем леко илюминира, много ми хареса! Едно червило Smashbox в разкошен мат- леко металик цвят (# Maneater, от сутринта съм с него и е бетон, не е мръднало!), + подарък мини база на Smashbox.

И два парфюма:

# 68
# 69

Всички са форумски препоръки
Минита на Лореал за накъсана коса(шампоан, маска и крем без измиване), ChI коприна финиш, червило молив на GOlden rose, четка за сухо четкане от ДМ, както и силиконов пад за миене на лице и четки за грим, Ретинол в сквалан на The ordinary, шампоан за чувствителен скалп(успокояващ)

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 18:35 от ДХ3

# 70
[Ретинол в сквалан на The ordinary
Извинявай, от къде се сдоби с него - от БГ ли е купен или поръчан от странство, че в Дъглас е изчерпан, а съм му хвърлила око за проба.

# 71
  • Чукарландия
Арабелки и още нещо... ❤️

# 72
Два скраба за тяло от ДМ и корейски лосион за тяло от Нотино, който е с невероятно концентриран и изчистен състав. Корейците за пореден път ми взимат акъла - продукт, който не е за лице и можеш да си оставиш ръцете до някъде със състава... Похвално, наистина.

# 73
[Ретинол в сквалан на The ordinary
Извинявай, от къде се сдоби с него - от БГ ли е купен или поръчан от странство, че в Дъглас е изчерпан, а съм му хвърлила око за проба.
От човек го взех, дама, която няма дс го ползва ми го продаде.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт