💄Новите ни козметични похождения - 91

• 83 593
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми пристигна този вариант и се влюбих 😍

Получих и тези неща. За пръв път взимам нещо на марката. Надявам се да се разберем. По-удобни са ми за поръчка от ТО.

# 211
# 212
# 213
  • При децата ми

Би ли споделила впечатления от продуктите?
Имам нощен крем-маска от тази марка и много ми допада.
И за да не е спам, от вчера:

От преди месец:

# 214
Пристигнаха ми най-накрая нещата от 2 любими бранда -  THe Body shop и Fresh. Най-голямото ми откритие е соя ексфолианта на Фреш, но е неоткриваем, където живея, затова поръчах този и също върши чудесна работа. Много ми залипсва чувството на бебешко дупе 👶. А бананчето е  неустоимо. Препоръчвам ги с 2 бананови ръце.

# 215
# 216
[/spoiler]
Би ли споделила впечатления от продуктите?
Имам нощен крем-маска от тази марка и много ми допада.

Кремът за ръце е с лека консистенция и попи много бързо, а кожата е мека и не съм с усещане, че е намазана с крем. На първо четене много ми допада, като действие ще ми трябва още малко време да преценя Simple Smile
Кремът за лице още не съм го ползвала, че в момента ползвам друг, но ще пиша и за него, когато имам впечатления.

# 217
Няколко нови попълнения от последната седмица:
Скрит текст:
Два околоочни крема:

На Нивеа за пръв път ще пробвам, а този от Ейвън и преди съм използвала и ми хареса.
Маската за лице и крема за крака за пръв път купувам. Млякото за коса е редовно купуван продукт, бях му намерила заместител, но тъй като се спомена из темите, че го сменят с друго, реших да взема една опаковка, да не остана по-назад и аз 😀

Имам попадения при ароматите от Ейвън. Харесва ми, че ги предлагат и в малка разфасофка. Предстои да тествам издръжливостта му. В каталога пише, че има нотки на розов пипер, ирис и пачули:

Любимият ми молив за вежди, цвят 020:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 15:53 от Katniss Everdeen

# 218
# 219
# 220
# 221
# 222
# 223
  • Варна
От Geek and gorgeous

# 224
Вече го пробвах. Има приятен и много свеж не натрапчив мирис на лавандула. Устните ми са овлажнени и не ме болят (аз ги хапя непрекъснато, ужасен навик от който не мога да се отърва. Винаги са разранени). Надявам се от него да успеят и да се заздравят. 👌

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 20:58 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт