Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Wink След 9 месеца

От бразилките:
"С тоя бял потник как да разберем дали е Серкан или Керем. Единият от двамата да смени цвета. После ние сме виновни, че си мислил разни неприлични неща"

# 226
  • София
Ама те не са турци, а чужденци и не пишат “ах, Ханде, ох, Ханде”, а: “OMG, bro, HanKer finally is happening” и се тагват един друг. 😅😅 Затова, кажете ми, какво да си мисля?!

# 227
Феи 🧚♀,
За много години!
Пожелавам на всяка една от вас здраве и много, много щастие. 🥰

Нещо стана страшно горещо. 🔥
Няма ли вече да ни пускат този фраг?!
Ако това отново е сън или представа, просто нямат представа какво ще им се случи. 😂
Определено миналият епизод не ми се понрави, но и през ум не ми минава да се откажа от любимите ми ЕдСер. ♥♥♥

# 228
  • Кърджали
Алеееееекс, не, не, отивай на облаците. Няма да питам как да тр върна там, кажи на мъжа ти да облича потник и заминавай 😄
Ама по-добре да си има човек едно наум, че в днешно време нищо не е сигурно, особено след събота 😄
Ти ми секна вече полета, пречупи ми ангелските крилца, не знам, не знам...
Баси, никога не бих свързвала белия потник със сексапил, ама явно имало значение кой го носи. 🤣🤣🤣 Моя мъж си го предпочитам без потник. Не че нещо, ама да не губя време...

# 229
АЛЕКС сама се цензурирам, че ако ти напиша какво ми дойде на акъла, ще трябва втори профил да си правя 😄😄😄 Ок, длъжница съм ти, че те спрях да отлетиш в облаците и съм те лишила от някакво удоволствие, към което се бе засилила 😄😄😄 е, като комшУтата ще кажа, но "Дано е за добро", а? 😄😄

Ама те не са турци, а чужденци и не пишат “ах, Ханде, ох, Ханде”, а: “OMG, bro, HanKer finally is happening” и се тагват един друг. 😅😅 Затова, кажете ми, какво да си мисля?!

Тогава да питам - да ти казваме ли или сама ще се сетиш какви са 😄😄😄😄

# 230
  • Пришълец
Фрагаааа
https://twitter.com/i/status/1345464106858397698

Скрит текст:
хванахте ли се?! Joy

Невинна шегичка, но клипчето е хубаво, де. Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се, че се отварят тези които слагам, през мобилната версия съм и нямам представа вижда ли се нещо.

Ирче, не си се разписвала скоро. Най-добри пожелания и към теб.

# 231
Влязохме в тренда на Аржентина Simple Smile

# 232
Е сега ако наистина са се объркали и вземат, че да не ни пуснат фраг направо яхвам метлата и...
Така хубаво се разжужа кошера ни, така ни развълнуваха, че няма да им простя.
А пък туй, че са се объркали на мен специално не ми се вярва много..

# 233
Скъпа БРО ,
Чудесно написано . Аз съм фенка на Кара Севда и наистина много се дразнехме на някои приумици на СЦ , права си за идиотската смърт и убийците на Озан брата на ГГероиня .
Ферихата я гледах избирателно , но съм съгласна ,че трябваше да приключат със сезон 2 .Обаче за мен имаше хляб в продължението , но много промениха сериала , той стана по европейски , аз така и не разбрах и не харесах ония махленски портиерски истории , но негово величество тур. зрител решава . Например Забраненият плод си имаше фабула и решена история и тур. зрител не знаеше какво са решили СЦ - дали да " убият " ГГероиня както е по романа или да завършат по различен начин .За това този сериал си остана един от най добрите , толкова се хареса и по света ,че има няколко негови римейка .
Но мили дружки, ние не можем да се надяваме на това за нашия сериал .Ще трябва да приемем всичко .Макар ,че вариантът да си поиграят на котка и мишка с Мандарина ханъм би било хем забавно , хем феновете  мноого доволни . И дано вкарат мъжа от миналото на Айдан или върнат променения Алптекин ,че наистина ААА историята е много тъпа .

# 234
Сложили са продуцентите и стори с тях и доктора. И на двата сериала фраговете ще излязат тази вечер. Така го разбирам аз. Рефрешвам канала в youtube на 5 секунди. Сакън да не изтърва нещо. Trollface Laughing

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:19 от midnight__sun

# 235
😄😄😄😄😄

Марги, като по-голяма от теб ще ти кажа - наказана си 😄😄😄

# 236
# 237
Фрагът се очертава "горещ" Revolving Hearts

МалееееееЕ, Ко дават тука?! 😍😍

# 238
  • София
От Неслихан:

Май на тази сцена се е радвала нашата свекърва. 😅

# 239
На "Доктора" фрага излезе, нас защо ни държат в такова напрежение?????

Общи условия

Активация на акаунт