Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Той Керем нямаше ли продуцентска къща в САЩ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Вижте най-забавния коментар в IG: “Продуцентите са изпратили новите сценаристи на почивка и ХанКер са решили да снимат собствен сериал.” 😅😅😅

# 211
  • Кърджали
Бре, влезнах и гледа изписал сте света, а то горещ фраг се задавал.Ухааааа, дано не е за заблуда на противника ( тоес нас да заблуждава)
Иначе идвах с превод на сцените Серкан - лоша драконка.

Предположението Н Серкан
Скрит текст:
Мело: Откога работите с г-жа Семиха?
Ердем:Заедно ли обикаляте, навсякъде ли сте с нея?
Лейля: Имате ли си годеници или приятелка? Сигурно е трудно като пътувате.
Тахир: От много време сме заедно, г-жа Семиха ми е като семейство. Където е тя, там съм и аз. Заедно обиколихме света. И не, не ми е трудно като пътувам, даже ми харесва, и без това никой не ме чака. Сам съм.
Мело: Аааа, кво ни интересува, не сме ви питали такова нещо. Сам ли сте, имате ли нямате ли някой, какво ни интересува? Единствено ми и тересува с г-жа Семиха кога.. Не кога ще си заминете , а колко ще останете.
Тахир: Засега сме тук за неопределено време.
Затова ще е добре да се с приятели, нали...
Мело: Оф бееее
Пъръл: Започнахме да работим по конкурса, който спечелихме. Проектът е одобрен.
Енгин: Точно така. Тази седмица ще започнем подготовката на строежа
Серкан : Добре.
Еда: Извинете, закъснях
Ферит: Нова година, нови проекти. Лека полека оставяме всичко лошо назад
Балджа : Трябва да гледаме с надежда към бъдещето, нали.
Серкан : Да, трябва да гледаме към бъдещето с надежда, но честно казано, не съм забравил това, което се случи вчера. Ще намеря начин да разкрия кой е организирал тази акция срещу мен.
Енгин :Джерен, не излезна ли нещо от документите за делото? Още не е ясно кой го е го е направил, нали?
Джерен : Още проверявам, търся, не се притеснявай. Ще го открия в най-скоро време.
Серкан: Който и да е, той е само една кукла. Ние трябва да разберем кой е кукловода.
Семиха: Имате ли предположения?
Серкан : Вие.. и аз може да предположим кой го е направил о скоро ще излезе наяве.
Семиха: Надявам се
Серкан : Надявам се
Пъръл : Така да продължим. За проекта имаме на разположение 26 месеца. Първите 6 месеца ги отделяме за грубия строеж. След това продължаваме с довършителните работи и пейзажа. Така предлагам
Серкан : Да, става.

Лейля : В нашата фирма приемаме новодошлите добре. Не се притеснявай.
Тахир: Например на г-ца Еда беше ли ѝ трудно в началото?
Ердем:Ааа, беше и много трудно. С г-ца Селин... Беше невероятно. Г-жа Айдан изобщо не я обичаше.
Лейля :Това се дължи малко повече на характера на г-жа Айдан. Но после се промени. Сега я обича като родна дъщеря
Ердем : За нея тя е и идеалната кандидатка за снаха
Лейля: Ах какво какво се случи, само да знаеш...
Тахир: Ами друго?
Ердем:Ами всъщност нещата се случиха така
Лейля: Трябва да започнем от началото
Ердем: В началото Еда..

Скрит текст:
Серкан: И случи се това от което се страхувай. Въпреки, че съм невинен, новината се разпространи в медиите. И това се отразява на работата ни. Затова ако някой има идея как да се измъкнею от това глупаво положение съм готов да го чуя.
Ферит: Много ще е трудно да ни дадат обратно тези проекти. Да не кажа невъзможно.
Пъръл: Според мен имаме нужда от някаква нова, голяма работа.
Енгин:Права си, нуждаем се от проект с който да се гордеем
Серкан: Да
Балджа :Ако питате мен, трябва да хванем голяма риба
Серкан : Хм, голяма риба, значи. А къде е тази гола а риба, някой знае ли?
Еда: Г-жо Семиха, можете да ни помогнете затова, нали?
Семиха: Много искам да Ви помогна, разбира се. Ще поговоря с няколко приятели, може пък да хвана голямата риба.
Серкан : Мисля че ние по нашите си канали ще намерим. И без това нямаме много време.
Семиха: Не искаш ли помощта ми?
Серкан : Ако трябва да съм откровен, г-жо Семиха, не ви вярвам много много.
Семиха :Може тази работа да е повод да спечеля доверието ти, кой знае.
Серкан: Може би. Може би. Затова ако имате предложение, ще го чуя. Но засега, както казах, сигурен съм че сами ще си намерим.

Намерих голямата риба
Скрит текст:
Серкам: Е, какво е това, което искаш да ми кажеш, но все не успяваш?
Еда: Не е важно
Серкан: Щом не е важно, значи да не го мисля много. Криеш нещо от мен. Виждам го в очите ти. А докато ти мълчиш, аз си съчинява неща в ума си. С баба ти ли е свързано?
Семиха: Имам добри новини за вас. Мисля че намерих голямата риба, която търсихме. Принц Сеймен.
Серкан: Принц Сеймен?
Семиха: Да. Бизнесмен, има петролна компания на Арабският полуостров. Освен това ми е приятел от много време.
Серкан: Добре, а ние какво общо имаме с това?
Семиха : Доколкото чух решил е да живее в Истанбул. И иска да си построи тук огромно имение, където да живее. Аз предлагам това огромно имение, а и другите му проекти ние да ги направим. Какво ще кажете?
Еда: А сигурна ли си че принц Сеймен ще може да ни осигури този престиж, който искаме?
Семиха : Разбира се, че съм сигурна, Еда. Той е важна личност в световният хайлайф. А и има много последователи. Наследник е на световноизвестно семейство. Ако искате, ще го поканя тук. А може ние да отидем д се срещнем с него. Какво ще кажете?
Серкан: Според мен трябва да го обмислим. Ще ви уведомя.
Семиха : Да помислим. Да помислим. Добре, ще се видим после тогава.
Серкан : И какво искаше да постигне, правейки това?
Еда: Опитва се да ти помогне.
Серкан : А според теб да ѝ имам ли доверие?
Еда: Ти ще вземеш правилното решение.

Мi_si,продуцентскта му компания е  в Турция Да подхваща той д довършва сериала. Даже и сценария (поне часта Еда-Серкан смятам че добре ще я напише). За изиграването дума не отварям

# 212
  • София
Миси, аз ще ги продуцирам, ако искат. 😅

Вижте този кадър, толкова е страстен. И двамата са със затворени очи, защото не могат да понесат да се гледат в такъв момент. 😱😱

Горките, ако не са гаджета в реала, а са само на етап мераци... не ми се мисли след тази сцена кой, къде и какво го е боляло и т.н. 😩🥶😰🤣🤣🤣🤣

# 213
Той Керем нямаше ли продуцентска къща в САЩ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Вижте най-забавния коментар в IG: “Продуцентите са изпратили новите сценаристи на почивка и ХанКер са решили да снимат собствен сериал.” 😅😅😅
Миси, викаш да вземе да продуцира един по-страстен епизод с ЕдСер /ХанКер/, за удоволствието на зрителите от бг-мама 😂

# 214
И представяте ли си сега следното - във фрага се срещат и си говорят нещо, а това всичкото нещо, което обсъждаме сега, да се окаже един разказ от страна на Серкан. Да й описва какво би й сторил с онзи негов глас, по който всички припадате. Да не е истинско, да е въображение, отново...

Представям си в събота как ще дишате докато дават сцената 😄 По-точно как НЯМА да дишате 😄😄

Лейди, то ние няма да видим повече от това 😄 Те ще се събудят направо облечени в леглото, отново. Само стените ще са богопомазани и ще знаят какво се е случило между тях 😄

# 215
  • Кърджали
Nalbantova, знаеш как да свалиш човек от облаците. Добре че още летях към тях та попаднах от ниско. 🤣🤣🤣

# 216

Край още утре отивам да купувам на Моя бели потници и..... карта за фитнес 🤣🤣

# 217
Алеееееекс, не, не, отивай на облаците. Няма да питам как да тр върна там, кажи на мъжа ти да облича потник и заминавай 😄
Ама по-добре да си има човек едно наум, че в днешно време нищо не е сигурно, особено след събота 😄

# 218
  • София
Не може това да е нечия фантазия. Хаир! Олмаз!!! Sister, веднага да си прехапеш устата и повече такива лоши неща да не съм те видяла да пишеш. 😅😅

# 219
То, че ще ни цензурират е ясно, ама на колене ще им се моля поне един ,,internete özel" да пуснат, че иначе само с това от откъса ще си останем. Баклавите да видим поне да го кажа с други думи.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 19:52 от ally.yor

# 220
  • Пришълец
След обстойния анализ на Бърборанка това в Туитър ми излезе като по поръчка, как се видоизменят дизитата, та реших да го споделя

Но се случвали далеч по-интересни неща, които вече сте отразили Nature Fire

# 221
Този път няма да има неприятни изненади Simple Smile. Феновете са изнервени, от екипа още са блокирали епизода в ютуб, ако пак има "фаул".... ще стане "война".

П.С. Да ви кажа клюката - продуцентите са се объркали и тази вечер е трябвало да пуснат фрага на "Доктора", а по погрешка са пуснали нашия, който е бил планиран за утре и сега трябва да пуснат фраговете и на 2-та сериала... Wink

# 222
  • София
Аз имам един въпрос - в IG има доста развълнувани фенове мъже, които коментират. Те дали са на другия бряг, как мислите?? Или нашият сериал е прецедент и в това - вече и мъжете гледат турско. 😅😅

# 223
Аз имам един въпрос - в IG има доста развълнувани фенове мъже, които коментират. Те дали са на другия бряг, как мислите?? Или нашият сериал е прецедент и в това - вече и мъжете гледат турско. 😅😅
Ами представи си, че си мъж и виждаш как някой така хищнически притиска една от най-сексапилните жени в Турция, че и я разсъблича, ох, котьо.. Аз не само, че ще пиша, но ще си го и сваля 😄😄😄
Опитвам се да се прехапя, но напъва, не става 😄

# 224
Бро, не забравяй, че освен Керем, който е сууупер секси, там е и Ханде, която е... 🔥🔥🔥

Общи условия

Активация на акаунт