Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ама какви сте сладки палачинки всички 😄😄😄
Ханде ми беше казала, че Керем е от хората, които си имат една любима дреха (както повечето от нас, вероятно) и я облича в наааааай-специални моменти. За него това бил потникът.
Имал специална стая за него, където се вакуумира всичко, за да не могат да изчезнат ароматите на Ханде, които е поел по време на снимките 😄
Еда после ще има да шие копченца 😏😊🙃😉🤩😄

# 196
Феновете доволни Wink

# 197
  • София
Систър, на мен пък Керем ми каза, че като е получил сценария за тази сцена, е плюл в пазва, потъркал е ръце със самодоволна усмивка и е звъннал веднага на Ханде с предложение да репетират. Тя “неохотно” се е съгласила. 😅😅

# 198
Извинете правилно ли видях?
Тя му съблича ризата😍😍😍

Ох, нещо ми стана топло! 😁😁

# 199
Ох  нямам търпение.. кога ще излезе тоя фраг??? 🔥🔥🔥

# 200

Този туит много ми хареса и го откраднах:
admin ако това е  мечта наистина ще извърша престъпление

Лейди Лаура съблича не е точната дума...

# 201
Е, аз пък чух друго. Продуцентите са си казали " посипваме си главата с пепел, спестяваме някоя лира от гостуващ актьор/герой и показваме нещо по хард, че тези от бг-мама не спряха да ни хейтят. Как да ги питаме на бг дали са доволни сега?"

Да видим дали тази гореща сцена няма да е само това- разкъсана риза, няколко дрехи на пода и китката от съседния скрин на фокус, следваща Еда шие копчета на нощна лампа, леко разрошена и заметната с някой чаршаф, че Серкан бей не може да ходи само по сако и потник, тъй де заради имиджа, а той сластно усмихнат си играе с косата и си мечтае ... той знае за какво

# 202
  • София
Значи сценаристите да му мислят, ако това е сън / мечта. Хейтът от миналата събота ще им се стори детска игра. 🤬😅😤

# 203
# 204
Ох, Габи така се развълнувах, че три пъти изпуснах телефона, докато напиша тези 3 изречения! 😜😜

# 205
Сватба - нЕма, поне да върнем джуниър в играта Wink

# 206

Свърши лиииии.... клипчето? 😄😄😄😄😄

Рискувам живота си с този въпрос, но това в от вълнение колко копчета ще шие Еда и...
БРО обзалагам се, че са завършили доста магистратури двамата по този въпрос 😄

# 207
Сватба - нЕма, поне да върнем джуниър в играта Wink

Като се има в предвид, че в дизитата контрацепцията за нищо я нямат... дано Серкан и Еда във вихъра на страстта / ако стигнат до нея/да са разумни... ако правилно съм разбрала идеята за джуниър Joy

# 208
  • София
Вижте най-забавния коментар в IG: “Продуцентите са изпратили новите сценаристи на почивка и ХанКер са решили да снимат собствен сериал.” 😅😅😅

# 209
Е, то в серията едва ли ще видим повече от това, другото ще е на собственото ни въоръжение. 😁😢

Общи условия

Активация на акаунт