Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Монтана
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Качвам снимки на още един от актьорите от екипа на любимия ни сериал "Почукай на вратата ми" с фотосесия. Актьорът Анил Илтер с фотосесия за януарския брой на списание "RE TOUCH"! Снимките слагам в спойлер, защото са много!

Скрит текст:

Хубав ден от мен! Gift Heart

Благодаря! Много хубава фотосесия се е получила!
И Анил е страхотен актьор, чийто потенциал Г-дата Сценаристи не използват достатъчно! Той ми е следващия любимец след Керем, а забавните моменти между него и Сарп пред камера и извън нея ме разсмяват винаги и предпочитам да ги гледам пред недоразуменията на триото ААА. Но кой да ме чуе?...

# 181
  • София
Като гледам това клипче, явно и сцената с Еда във ваната на Серкан е дизи клише, ама пък хубаво дизи клише > https://www.instagram.com/p/CJg0GcrBXlf/?igshid=1orbntvbctvqp

Прави ли ви впечатление, че само нашето момиче не се стресна и развика? Беше леко засрамена само. 😅

# 182
Нашата не се засрами, защото й се искаше и той да скочи при нея във ваната сигурно 😇
Вай бе! Нещо страстно се задава:

От продуцентите в ИГ, и музиката е закачлива, а не онази тъжната 🥰 само да не е пак нечий сън/мечта..
БРО, анализът ти е чудесен, изчетох го целия и аз те подкрепям напълно, не се отказвам от ЕдСер каквото и да стане 💛💙

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 19:02 от Есенна магия*

# 183
# 184
Фрагът се очертава "горещ" Revolving Hearts

БРО, страхотен анализ Flowers Hibiscus
П.С. Сигурни ли сме, че не е фалшив ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
  • София
Ъъъ, някой явно е прочел коментара ми за еротична драма 18+. 😅😅 Започвам да съм на мнение, че новите ни сценаристи са на хелий. Но нямам против, ако по-често ни пускат такива сцени. Явно доста са се притеснили продуцентите, щом още днес ни пускат това тийзърче. Дали пак ще е нечий сън / представа?? Струва ми се, че са с дрехите от ресторанта. Ето какво е станало според мен - бабата говори на Еда как сега Серкан ще даде шанс на Балджа, защото е уязвим... Еда пощурява. Както ви казах - ще имаме още едно повтаряне. Тя с друга не може да си го представи. Затова отива до тях и страстно му заявява любовта си. Като демонстрира, че само тя може да му роши перчема, хапе устните, разкопчава ризата... да продължавам ли? 😅

Сигурни сме, миси, от официалната страница на продуцентите в Инстаграм е. 🤘🏼

# 186
Не е фалшив и в туитър го има. Май се опитват да замажат нещата с недоволството от предната серия.

Редактирам се за да добавя, че в туитър направо феновете са полудели...

# 187
Нашият пак с белия потник Stuck Out Tongue Winking Eye Sparkling Heart

# 188
Явно всичките са му белички, ама много му ходят с тия изваяни ръцеее... 😇😇

# 189
  • София
Замазват ги доста успешно, Габи! Ако питаш мен - ако имаме такова страстно сдобряване, прощавам им недоразуменията от миналата серия. 😅

На Керем сигурно това му е любимият потник и не го пере след снимки. 😅😅

# 190
Нашият пак с белия потник Stuck Out Tongue Winking Eye Sparkling Heart
Скрит текст:
Скрит текст:

Той и потника му ходи Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте!
Бърборанке, адмирации за поста.
Май, май нещо им е припарило на екип и продуценти след цялата фенска любов която се изля върху тях след епизода.
Дано някой пак не сънува или не си представя.

# 191
  • София
Момичета, дайте да отваряме кесийките и събираме парички за глобата, която ни чака! 😅😅😅

# 192
Хахаха и на мен първата реакция след като видях откъса ми беше ,,Оф, пак ще ги глобяват" и после се разтопих Joy Heart Eyes През 2-3 секунди рефрешвам канала им и чакам фрага, защото явно ще е Nature Fire

# 193
Крошето може да е сън, ама сцената след ресторанта НЕ.
Бро и аз съм с две ръце за подобно сдобряване, много еротичен фраг.

# 194
  • София
Забелязахте ли, че Серкан не целуна "невинно" Еда по бузата, като получи от нея подарък за Нова година...спят сценаристите...

Общи условия

Активация на акаунт