Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
Те вече снимат 27-ми епизод, нали?

Редактирам се - писали сме едновременно със Сани. Виждам, че е постнала стори, на което е отбелязано, че днес започват снимки на еп. 27. Simple Smile

# 497
Последният път като имаше тиймбилдинг... Еда падна в дупката. Сега сигурно е ред на Серкан да падне в някоя дупка...
Енгин не е с екип като другите, може пък да е трябвало по спешност със Серкан да пристигнат.

А може би тиймбилдинга е организиран от Балджа, за да се сближи със Серкан. Или пък да сближи Еда и принца. Може Балджа да е жертвата и принц Сеймен да я спаси? Joy

# 498
С тези камуфлажи или са играли на пейнтбол, или нямам идея 😄
Ама пак е имало тиймбилдинг, при един друг сериал главната се състезаваше с конкурентката за сърцето на общия им мъж, но друга игра играеха.
Обаче преди беше Еда потърпевша и както вече Кукличка писа, май този път ще са Принц срещу Робот.
Ама нито роботите са това, което бяха, нито принцовете. Трансформърс става - Туркишформърс...

# 499
Да ви покажа изобретателните фенове какво са направили Wink

П.С. Спокойно, "златните кокошки" на Фокс никой няма да ги мръдне, докато има голям интерес от чужбина и влизат в трендовете на съответните страни. Доколкото бях чела продуцентите на SenCalKapimi и Фокс имат договорка за процент при продажба в чужбина, така че другите да му мислят. А то до февруари доста време има. Не се знае какво ще стане ... Wink

# 500
  • София
А нашите сценаристи ще могат ли да измислят материал за още серии? Защото какво правим, като разкараме принца, разкрием Балджа и се справим с бабушкерата?? Simple Smile

# 501
Бърборанке, ако сценаристите ме питат мен веднага бих си пожелала романтично предложение, необикновенна сватба и най-вече преживелиците на Серкан като бъдещ татко. Май много приказки съм чела като малка:heart_eyes:

# 502
  • София
Харесва ми това, Габи. Аз също бих се радвала да ги видим като семейство. Но не знам дали сценаристите ще сметнат подобно развитие като интересно за зрителя...

# 503
  • Плевен / София
Налбантова, простено ти е Simple Smile
Всеки ден освен събота за момента може да махат каквото искат, аз нищо друго не гледам.
БРО, този с Асланту май сега ще почват да го снимат, януари по някое време. Официално обявена дата за излъчване още няма.

Ако направят тема свиркай да се включа. Иаз ще го гледам Smirk

# 504
Харесва ми това, Габи. Аз също бих се радвала да ги видим като семейство. Но не знам дали сценаристите ще сметнат подобно развитие като интересно за зрителя...
Предлагам да подскажем този сценарий - Серкан Болат - баща, на международните фенове. Ако се подеме световна вълна може и да ни покажат някоя друга такава серия. Че в ромкомите стигаме обикновен само до сватбата, евентуално някой 3 секундна сцена "след 3 години".
Аз не говоря и пиша на други езици, но има достатъчно съвременни момичета и дами в темата, които да помогнат.

# 505
  • София
Дари, това е супер идея, която подкрепям с две ръце. Wink Нека дамите с Туитър пробват да прокарат такъв тренд. Според мен има как да стигне до продуцентите и да ги замислим. Simple Smile С Туитър ще е най-лесно, мисля. Така че давайте, момичета! Пуснем ли мухата на италианките, бразилките, рускините, яхнат ли вълната, тези с най-много туитове ще я закарат право при продуценти и сценаристи. Simple Smile

# 506
Здравейте момичета!

Малко късно се включвам, но много ми хареса мнението на Друон за сериалите. Даже се видях "принудена" 😁😜 да изгледам Bridgerton. И там като в нашия решиха да играят нещо като фалшив годеж 😀. Много приятно сериалче! Аз нови сериали, последните години май не съм гледала, но си имам стари любими Анатомията на Грей, Castle и тях си ги припомням периодично.
🌺 Като стана въпрос за кекс във филмите и сериалите, аз лятото гледах един турски филм и там, Оооо, правиха кекс във влак! Не го очаквах 😀, чак се шокирах😅. Филмчето не е лошо, момичета от Ашкъм са го превели. Казва се Единствения билет за утре, ако някой иска да го гледа.
Иначе аз с филмите по принцип съм зле!
Не помня заглавия, режисьори(абсурд), актьори( освен ако не са мега звезди). 😅
Но пък си имам любими филми макар и малко и макар и понякога странни. Тук ви оставям саунтрака на един от тях. Леон, с Жан Рено и Натали Портман, макар и стар от 1994.Песента е на Стинг.

# 507
Окаяният и окалян вид на Енгин:

Все едно пак е паднал от някой кон... или се е търкалял по някой склон.
Може би той ще падне в дупката този път...
Въпреки, че не помня Еда да е била толкова окаляна

# 508
  • София
Какво се случва тук? 😅

Линк > https://www.instagram.com/p/CJtSzfgpZkc/?igshid=1s89cyrjcd7q4

# 509
  • София

Ха да видят на нас жените лесно ли ни е да сме красиви...

Общи условия

Активация на акаунт