Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Керем ако каже че това не помни, Ханде трябва да го прати на невролог, психиатър и не знам какъв още специалист. Такова нещо забравя ли се 🤣

# 376
Керем ако каже че това не помни, Ханде трябва да го прати на невролог, психиатър и не знам какъв още специалист. Такова нещо забравя ли се 🤣
А бе ще му държи влага до 30еп. поне 😄😄😄

# 377
  • София
Влага добре, ама друго да не му държи дотогава, че... 😅
А бе ще му държи влага до 30еп. поне 😄😄😄

# 378

Ами те може миналата седмица да са го снимали. Той за това на лайфа не помнеше 24-ти или 25-ти епизод е довечера. Sweat Smile

# 379
  • София
Аз друго се чудя - дали след този страстен кекс, ще се сдобрят и Еда ще разкаже всичко на Серкан, за да се борят заедно срещу бабата, или ще се правят, че нищо не е станало и ще продължат играта на котка и мишка?! Вие как мислите? Също ми е интересно кога ще разберат, че бабата и Балджа са в комбина. Ясно е, че Серкан няма да уволни Балджа, когато разбере, за да не се усети бабата, че са ги разкрили. Но, ако Еда и Серкан са в тайна връзка, ще бъде много забавно. 100 про ще изпадат в чок комични ситуации. Надявам се на такова развитие. Simple Smile

# 380
Това, че феновете на другите сериали идват да плюят е признание, че ни следят и се страхуват от успеха на "Почукай на вратата ми". Но дори и с това си недоброжелателно действие са натрупали още прегледи на фрага, така че да заповядат Kissing Smiling Eyes

За бившите на Ханде и Керем не ми се мисли. Да си имал толкова расови екземпляри и сега да ги гледаш само отстрани ... ами гадно ще да е Smiling Imp Въпреки че и хората сме ужасни и няма нужда да ги тагват и така да злорадстват на гърба им. Каквото е било е било Hands V

# 381
  • София
Съгласна съм с всичко, супер Кате.

Ето още едно клипче с озвучка I see red > https://www.instagram.com/p/CJoqIHhKRKi/?igshid=1chgkr39k33kd

Сега чета конспиративни теории на рускините - че кексът може да е в средата на епизода, след което нашите да се правят на ударени. Затова Еда да казва на момичетата “какво да правя сега, как да се държа” или нещо подобно. Серкан също да се прави на ударен, защото сутринта се е събудил сам в леглото. Но аз по-скоро си мисля, че тези сцени ще са преди кекса. Според мен ще са в деня след раздялата. Серкан ще я провокира и дразни, което ще доведе до стастния кекс и какво ще става след това - един Бог знае, в нашия случай един екип сценаристи. 😅 Може и да не разберем. Така де... да оставят развитието за 27-ми епизод. Видяхме Еда с общо три тоалета. Така че вариантите са следните:
- с бяло палто и пола в деня след раздялата, Серкан се държи студено и я провокира; с бежов гащеризон във втори ден след раздялата, Серкан продължава със същото поведение, но вече и Еда му отвръща подобаващо; сцената в ресторанта, последвалия кекс и какво ще става след това - ще разберем в 27-ми епизод;
- Еда с бяло палто и пола в деня след раздялата, цял ден провокации, вечерта - кекс и на следващия ден “не помня какво се случи снощи”, следователно Еда в гащеризон и там, където се сблъскват в офиса, тя се прави на ударена, а Серкан се чуди “какво става, брааат”.
Но аз съм повече за първия вариант - повече ми харесва и ми е по-логичен. Simple Smile

# 382
  • Кърджали
Аз за съжаление, си мисля че тази сцена ще е някъде по средата и после ще има какви ги свърших аз...
Даже не знам защо си мисля че и думите на Серкан за това че между тях няма нищо може да са след това.
Силно се надявам да греша, ама иначе изглежда прекалено хубаво за да е истина и прекалено лесно.Силно се надявам Еда да не издъни и да му каже за шантаж на баба си, после да я свършат там каквото вършат в спалнята, а после заедно да изиграят бабата (дори и аз планът им да включва да се правят на разделени). Но някак с техните инати ми се струва много бързо това

# 383
По-скоро първият вариант ще да е, Бърборани. Серкан много добре разбра, че раздялата е заради бабата, но сега е ред и на Еда да разбере, че едно е да я кажеш на думи, а друго да се държиш наистина настрана. Kissing Smiling Eyes Роботчето ще я съсипе с тактика. Каквото и да говори пред момичетата, предполагам, че при сцената на строежа Еда ще гледа с 10 очи Серкан да ѝ предложи заедно да се качат, ама този път нъцки Smiling Imp После на вечерята ще остроумничат в тоалетната кой с кого и защо е в ресторанта. Танцът с принца съвсем ще нагнети напрежението и след това под какъв предлог Еда ще дойде в апартамента на Серкан не знам, но продължението определено ми харесва Kissing Face Нека бабата и Балджа да си плетат интригите, но нашите да са си заедно, макар и скришно Sunglasses Те така или иначе няма да могат веднага да се съберат. Ще има още поне няколко епизода да се борят с дракона. Трябва да се разбере и за психарията на принца. Екшън няма да липсва.

# 384
  • София
Аз също мисля, че кексът ще е в края на епизода - като черешка на тортата, след като цял епизод са се дразнили и гонели. Права си, супер Кате, че екъшън няма да липсва. Тепърва ще видим принца в действие. Освен това според мен с тайна връзка между нашите ще върнат комедията в сериала. Може да не е официално сдобряване пред всички, но ще си е сдобряване на нашите и феновете ще са доволни. Така хем вълкът сит, хем агнето цяло. Wink

# 385
Добро утро и от мен,
Philippine, много сладко съвпадение. 🤗❤На мен ми хареса как Bridgerton разчупва жанра за costume/ historical drama. Беше ми малко като Gossip girl в 19 век.
Алекс казваше, че роботите не са това, което бяха. Аз ви казвам, че покрай сериала и работохолиците не са това което бяха... Имам една камара работа, ама съм тук...
Това което ми хареса във фрага е самоувереността на Серкан в неговия чар, че Еда няма да му устои, дори сексапил и т.н.. Къде изчезна неговата пословична несигурност...
Също обикновено Еда, когато му е ядосана и ревнува все му се заканва с “почакай и ще видиш” и т.н.. Сега не само ще види, ами Серкан ще и онагледи...
И най-сетне доживях да ги видя на строеж и да работят на практика по проект... Явно новите СЦ прилагат опита от Dolunay, там Ферит (Джан Яман беше начело на строителен холдинг).

# 386
  • София
Да се включа и аз...

Аз мисля, че не само непоказаната целувка в ареста, има и още непоказани сцени, моменти от епизод 25, в които Еда и Серкан построяват свой план...

Според мен Серкан и Еда са наясно, а и го казаха, с плана на бабата да ги раздели и да ожени Еда за друг...

Ще ни показват, предполагам, последователно как са изградили контрадействията си...и любовта си...

А нашата дедективка ще намери и път към мръсното бельо на Семиха, а може и да види картината на принца и да се светне още по-яко за какво иде реч...

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 12:12 от Gugutka52

# 387
# 388
Принцът Wink

# 389
  • София
Много ми харесва как се потупват един друг (Керем и Ханде) в клипчето на Алиджан. 😅 Някой ще преведе ли какво си говорят тримата?? 🤘🏼Предварително благодаря. ❤

Общи условия

Активация на акаунт