Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 582
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Налбантова, простено ти е Simple Smile
Всеки ден освен събота за момента може да махат каквото искат, аз нищо друго не гледам.
БРО, този с Асланту май сега ще почват да го снимат, януари по някое време. Официално обявена дата за излъчване още няма.
Grinning
А, освен събота и четвъртък не давам , тогава са ми Докторите Grinning , а и още не съм изгубила надежда за кросовър , все пак Вратата и ЧД са родни братя Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye нали ? Една продуцентка , една телевизия , значи предлагам баба Мандарина да и направят лоботомия Joy

# 466
Ние за момента не сме застрашени, "златната кокошка" на Фокс сме. Сериалът " Бараж" май прави финал в края на месеца, а и тия дни писаха, че не са доволни от новия си сериал "Последно лято " май беше. Така че спокойно, събота ние гарантирана до края на сезона 😉

# 467
  • София
Ако войниците започват в неделя, значи местят Кефарет в сряда?! 🤔 Той и без това не е с висок рейтинг, не мисля, че ще издържи на конкуренцията в сряда. 😕

# 468
  • София
Добър вечер
Може ли да ви попитам момичета натъкнах се на тези кадри от двамата сладури. Това чат лайф ли е било с тях или зад камера?

Привет момичета! Flowers Hibiscus

azisiq, момичетата вече са ти отговорили за снимките с актьора Алиджан Айтекин, когото гледаме в сериала в ролята на Сейфи. За тези, които се интересуват от неговия канал в youtube има качени всички негови предавания с гости от екипа на "Почукай на вратата ми", като участници до сега са били почти всички второстепенни герои. За съжаление не намерих превод на неговите предавания, но за тези които знаят турски език може да е приятно изживяване Sunglasses

Ето линк към неговия канал:
https://www.youtube.com/channel/UC-C3SZeBCpT_k6aD_DQ11RQ

Хубава вечер и спокойни сънища на всички момичета в темата! Nature First Quarter Moon With Face

# 469
  • София
Как кой, Керем нали е запален фотограф, скоро си беше поръчал невероятен фотоапарат и трябва да го използва, такава красота не се изпуска.
Ето го фотоапарат, с който са направени снимките на Ханде. Аз се чудех, защо го рекламират толкова.  Ама нали съм си любопитна, та питам ако някой случайно знае, в чий дом са правени     

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 23:39 от БлагаВест

# 470
Как кой, Керем нали е запален фотограф, скоро си беше поръчал невероятен фотоапарат и трябва да го използва, такава красота не се изпуска.
Ето го фотоапарат, с който са направени снимките на Ханде. Аз се чудех, защо го рекламират толкова.  Ама нали съм си любопитна, та питам ако някой случайно знае, в чий дом са правени     

В хола на сестрата на Ханде. В Инстаграма й й на съпруга й има достатъчно клипчето с обстановката. По тази причина мисля, че Гамзе снима.
Обаче детективи те от темата да пуснат на забавен кадър първите секунди от клипа на Али джан. Вижда се кка ръката на Ханде се отдръпва от устните на Керем. ИзненадАл ги е с началото.

# 471
Дари, 15пъти сигурно го гледах 😄
Ама освен на Керем ръката, не виждам нейната на устните му.. А и те тези клипчета са ги изгледали поне 5пъти, преди да ги пуснат. Няма да позволят по този начин да се разкрият.

Може и да греша де.

# 472
  • Кърджали
Преди да приключи сериала няма да позволят да излезне нищо, разкриващо че имат връзка. Ако имат, ама то за слепите дори е видно че нещо гори там, та изгаря.Керем е екипен играч, виждат какво става в интернет пространството, наясно е че излезне ли черно на бяло че имат връзка, те и връзката им ще минат на преден план, и другите актьори, историята, сериала ще минат на втори, трети, десети план. Което е несправедливо спрямо положеният труд. Затова може да се подхвърлят намеци, може да се усмихват дяволито, но има ли няма ли нещо между тях ще стане ясно след като излъчат финалната серия, дай Боже все пак да не е скоро....

# 473

В хола на сестрата на Ханде. В Инстаграма й й на съпруга й има достатъчно клипчето с обстановката. По тази причина мисля, че Гамзе снима.
Обаче детективи те от темата да пуснат на забавен кадър първите секунди от клипа на Али джан. Вижда се кка ръката на Ханде се отдръпва от устните на Керем. ИзненадАл ги е с началото.

Разгледах сега снимките, които е качвала сестра и. Диваните са подобни.
Тези последните са от дома на Ханде. Тук се вижда ясно. Кой снима ще си остане тайна, но не ни пречи, да си помечтаем.

https://www.instagram.com/p/CH-dk5Kg-sD/

Не е голямо откритие, но все пак да кажа. Laughing Trollface

# 474
  • София

Разгледах сега снимките, които е качвала сестра и. Диваните са подобни.
Тези последните са от дома на Ханде. Тук се вижда ясно. Кой снима ще си остане тайна, но не ни пречи, да си помечтаем.

https://www.instagram.com/p/CH-dk5Kg-sD/

Не е голямо откритие, но все пак да кажа. Laughing Trollface

midnight__sun, не съм от хората които се интересуват особено много от личния живот на актьорите, но съм запомнила покрай рождения ден на Хансе Ерчел, че снимката която си показала и която смяташ, че е от нейния дом, вървеше в комплект с още една, на нейната племенница обградена с подаръците. И е напълно логично, това да е дома на Ханде Ерчел, иначе нямаше да са там букетите и подаръците Sunglasses

Приятни сънища, прекрасни момичета! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 01:22 от nrgmama

# 475
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден с много усмивки и настроение Hug

Wink

# 476
Добро утро и от мен, мили момичета! 💛

Желая ви един красив ден, изпълнен само с положителни емоции! 💛

# 477
Добро утро, мили момичета! Heart Гаранция сте за добро настроение! Flowers Hibiscus mi_si, Магиике, заплеснах се, замечтах се! Kissing Heart Heart Heart Eyes

# 478
Пак идвам аз с други интересни неща:

How it started:

How it is going:

Не знам дали някой обърна внимание на споменаването на ягодовия чийзкейк и как то не беше случайно.
Серкан е алергичен към ягоди, ако яде - ще умре. (Негови думи от 1ви епизод), но в последната серия, в сцената с десертчетата Еда му предлага от чийзкейка и той е съгласен да яде и да отиде в болницата, стига това да стане от нейните сърце. Или иначе казано.. Серкан е готов дори да умре за Еда и любовта им.
Което пък ни отпраща и към бабата: да бъде с Еда ще го убие (или по-точно бабата ще го унощожи), но той е готов да поеме всички удари, заради Еда, стига и тя да го иска. В края на сцената Еда отказва да му даде ягодите, за да не му навреди, а в края на епизода го оставя по същата причина. Тя много добре осъзнава какво се опитва да й каже Серкан при разговора с ягодите.
А тази сълза по лицето на Еда (в gif по-долу) е връзката между двете събития и двата разговора:

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 08:49 от Есенна магия*

# 479
Добро утро и от мен,
Есеннa магия, тази сцена беше много хубава.
Сериалът Yasi19 започва от февруари.

Хубав и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт