Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Кърджали
Добро утро и от мен!
Значи ще чакам аз до февруари, екипа изглежда хубав, дано сценария не е някакъв жестока драма
Щастието ми ще е пълно ако до края на сезон мога да гледам и двамата ми големи любимци
Есенна магия, сцената я помня, много мк беше харесала.

# 481
На yasi19 и аз обмислям да му дам шанс, заради Серкай. Нашите обаче не си ги отстъпвам ❤

# 482
# 483
  • София
След като обявиха, че Yasi 19 започва през февруари, настана истински Армагедон. Всички се чудят кой сериал ще спре Фокс. Най-притеснени са феновете на нашия, разбира се. Защото “доброжелателите” пишат, че ние сме с най-ниски рейтинги и не сме правили почивка от лятото досега, което предполага да сме с около 30 епизода. Според тях Бараж и Кефарет няма да бъдат спряни. Единствената ни надежда остава в новия сериал от петък - ако той не си вдигне рейтингите и е с по-ниски от нашите, него могат да приключат. Това са резултатите на Бараж от вчера, но е бил излъчван само той. Не е имало други сериали снощи:

Някоя от вас има ли някаква по-сигурна информация или всичко е от сорта на “една жена каза”? Разбира се, теории и анализи никога не са излишни. Аз също умувам по темата в момента. Според мен, имайки предвид политиката на Фокс до момента, ще спрат сериала с най-нисък рейтинг. Затова съм притеснена за нашия. Наистина не искам да приключваме скоро.

Относно новия сериал, Yasi 19, феновете не са доволни, че сценарист ще е Сърма Янък, която е писала сценария на ZI. Всички са притеснени, че историята ще е същата боза. Че ще е прекалено драматичен, с кофти финал и т.н. Някои дори пишат, че този актьорски състав не им е интересен. Но това няма никакво значение. Фокс ще си пуснат сериала и ще спрат друг заради него. Wink

# 484
  • Кърджали
Само да не пипат нашият, което пък означава чемсцебариститрябва да работят добре и да задържат интереса на зрителите. Фокс досега е давал шансове на нашия сериал, но няма да ги дават вечно.
Изобщо не ми се иска заради единият ми любимец да не мога да гледам другият ми. Мечтата ми е да се радвам и на двамата (като не може в един сериал, то поне да е в два различни но не единият за сметка на другият)
Вчера и аз се порови кохюй ще пише сценария, понеже откъм актьори засега са много добре. И леко ме поля студен душ. Повечето сериали, които е писала таз госпожа не съм ги гледала (или поне не толкова че да имам мнение) но тя е писала сценарият на последният сериал, в който игра Асланту. И хеч не съм очарована от това, защото  положението беше "добра идея, ужасно написана история", и драма, драма... Не то окей драма, ама онова беше жестокост... Бъррр, оше не искам да си го спомням. естествено приключи преждевременно. Дано да си е научила урока, ама не вярвам. Аз не очаквам някаква комедия, ама да има нюк някаква умереност в драмата.

Отклобих се много, но хем много го чакам този сериал, хем не искам да спират нашите...

# 485

Нося ви Хандемий, за да се развеселите. 🌞

И една снимка на Ханде и Керем, която май не съм виждала:

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:59 от Есенна магия*

# 486
  • София
Привет момичета!
Да започнем деня с чаша горещо кафе     

Турската преса яко е подхванала нашите двама сладури. Няма ден без да не ги обсъждат. Търсят под вола теле. 
Разнищват всяка тяхна стъпка, всяка казана дума и всеки изтърван жест   
Аз си знаех, че Керем пръв ще предаде "четата". Не може да се владее това момче. Сега са се хванали за изпуснатата неволно от него думичка "sevgile"  (любима) и то вече не веднъж. Така обикновено се обръщат към гаджето.
Ето ви един нов репортаж, в който Керем се обръща така към Ханде на един от лайфовете.

А ето и репортаж от последната им проява в "Гласът на Турция". Керем отново започна с "sev...", но бързо се усети и спря, а Ханде се засмя. Те си помислиха, че няма да се усетят, но папараците не спят.   

Качвам ви и целият репортаж.

https://www.youtube.com/watch?v=LXFfaYh0GF4
Скрит текст:

Между другото попаднах на една снимка още от лятото, на която Ханде се е снимала със семейството на Керем. Така че нещата са сериозни. Мама Джидем отдавна се е запознала с Бамби 

# 487
На 09.01. започва Сървайвър. Това е голямо предизвикателсто за всички сериали, защото ще откъснат доста от зрителите. При това първата "серия" е представянето на участниците. Изключително умен ход с втория фраг от екипа на вратата. Дано турският зрител се закове за екрана, че международните сме сигурни, но не сме фактор. Лично аз смятам, че ще ни оставят на екран точно заради добрите продажби в чужбина и рекламата на канала.
P.s. Снимката на семейството на Бурсин и Ханде е колаж. Сестра му не е идвала в Турция миналата година. Мисля, че това е Серенай и е в Америка или Канада преди някоклко години.

# 488
Момиченца, Честит празник на всички, които днес имат имен ден или имат в домовете си празнуващи. Бъдете здрави.🍷

БлагаВест, рано или късно.. под този вол ще излезе теле 😄😄

Относно другата тема, то ние, че все някога ще дойде краят и няма къде да избягаме... Важното е да не ни заметат набързо под килима, защото това ще *** ма***** на всичко до сега. Фокс много добре знаят, че дори и с рейтинг 4, нашите не спират да са първи в разни класации. Не спира да се говори за тях, дали като двойка в реала, няма значение. Покрай едното, върви и другото. Надявам се да стискат зъби още дълго време, за да сме доволни както ние, така и Фокс и всички онези диви фенове по света.
Ей това видях вчера, но не мога да схвана какво иска да каже този сценарист.
Алекс ако долавя нещо, което гугъл не умее, моля те, кажи ни, че не звучи все едно вече е написано всичко 😄

# 489
Тъй като има фенове и на сериала "Вятърничев" в темичката ни. Сериала ще започне излъчване в Бг ефир. Обаче кога и защо не мога да кажа Grinning Просто му мярнах рекламата.
В този ред на мисли, нашите кога ще купят правата на нашият сериал за излъчване!?

# 490
  • София
Снимката със семейството на Керем е колаж със сигурност. Сестра му е доста по-млада на тази снимка. Самият Керем изглежда различно. Не ми се търси сега, но съм убедена, че това е Серенай и отново са сложили главата на Ханде... безумно е! Ето такива колажи не знам за чий х*й се правят, ама нейсе. Wink

Относно Сървайвър, отново "доброжелателите" пишат, че ние най-много ще пострадаме, защото аудиторията на риалити формата съвпада с нашата и ще откъснат най-много от нашите зрители, така че нашият рейтинг ще падне най-много. Аз се надявам хората да предпочетат да гледат нас в реално време, а Сървайвър - на запис. Но... всичко е в ръцете на турския зрител. Не знам за Фокс какво значение имат продажбите и рекламата на сериала в чужбина. Че е гледан в чужбина и има най-голям интерес към него, е факт. Но Фокс какво ги брига това, не знам. Да стискаме палци сериала в петък да не го бъде, ако питате мен. Смисъл... рейтът му да падне още. Simple Smile Малко гадно, но... законът на джунглата, нали знаете - оцелява по-силният. Дано това сме ние. Simple Smile

# 491
  • Кърджали
Момиченца, Честит празник на всички, които днес имат имен ден или имат в домовете си празнуващи. Бъдете здрави.🍷

БлагаВест, рано или късно.. под този вол ще излезе теле 😄😄

Относно другата тема, то ние, че все някога ще дойде краят и няма къде да избягаме... Важното е да не ни заметат набързо под килима, защото това ще *** ма***** на всичко до сега. Фокс много добре знаят, че дори и с рейтинг 4, нашите не спират да са първи в разни класации. Не спира да се говори за тях, дали като двойка в реала, няма значение. Покрай едното, върви и другото. Надявам се да стискат зъби още дълго време, за да сме доволни както ние, така и Фокс и всички онези диви фенове по света.
Ей това видях вчера, но не мога да схвана какво иска да каже този сценарист.
Алекс ако долавя нещо, което гугъл не умее, моля те, кажи ни, че не звучи все едно вече е написано всичко 😄

Сценариста е написал "Много трудна работа е да тази на сценаристите", а отдолу от профила на MFYapim отговора е бМного трудна.

Скоро бях чела нещо. При "В очакване на слънцето" ситуацията е била горе долу същата както се сега. Не особено високи рейтинги, да кажем ниски, но страшна популярност на сериала, много обсъждан в и тернет, гледан в интернет, актьорите придобили голяма популярност. Звучи ли ви познато, нещо като положението сега
В един момент тръгнали мнения, че толкова популярен сериал няма как да има нисък рейтинг и очевидно се въртят някакви номера. Тези коментари били толкова широко разпространени, че в крайна сметка от самият канал  пуснали съобщение, че застават зад сериала си, ще му дадат шанс да завърши историята си сполучливо и успешно и няма да ги спират, независимо от рейтинга. Иска мк се Фокс официално или неофициално да заеме същата позиция. Да кажат - окей, има нещо, очевидно рейтинга куца, но тази популярност в интернет не е случайна, имате подкрепата ни (макар че досега неофициално май са на това мнение). Ясно, е че тях ги интересуват основно рейтинг и реклами, ама ей тъй бе, веднъж за наша радост

# 492
  • София
Алекс, за "В очакване на слънцето" знам, че ситуацията е била точно такава, каквато я описваш. Но тогава е имало официално изявление от телевизионния канал, че ще си завършат историята и няма да спрат сериала в нищото заради рейтинг. Което със сигурност е успокоило и екипа, работещ по сериала, и феновете. Но политиката на всеки канал е различна. Фокс засега мълчат и, както виждаме, взимат самосиндикални решения. Които понякога са в наша полза, но друг път знае ли се... И аз се надявам заради големия интерес към сериала, да го продължат до лятото, без значение какви са рейтингите. Но да видим. Стискаме палци и това е. Simple Smile

Редактирам се - сега прочетох коментар, че от нас Фокс печелят най-много, защото сме летен сериал. Някоя от вас знае ли какво означава това / какво се има предвид??

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 12:45 от Бърборанка с розови очила

# 493
Това е от днес

А това е от вчера

# 494

Общи условия

Активация на акаунт