Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, Феи!

Как сте, държи ли ви още видяното във фрагмана?
Мен не ме е пускало. Joy

Просто ни разказаха играта и нямам никакво търпение за епизода.
Много вероятно е да не успея да гледам, но няма как да не хвърлям по едно око в темата. Blush

Напълно разбирам защо ХанКер, ако имат връзка, я крият.
Фотосесията така измести вниманието от сериала, че създаде истински фурор.
Всички ние бяхме съсредоточили вниманието си върху хората Керем и Ханде, а не върху героите им.
Точно заради това ще се крият и няма да обявят нищо официално.
Говоря хипотетично, разбира се, защото за сега връзката им се основава на фенски догадки. Joy
Но какво е това пламъче, което пусна Керем? Отново развихри фантазиите на феновете.
Аз въобще не бях чула, че Керем е тръгвал на няколко пъти да казва "Севгилим".
Гледат ги под лупа, въобще не им е лесно, но това е цената на славата.

Много съм щастлива, че открих тези прекрасни хора.
С голямо удоволствие ще следя развитието им.
И преди бях чувала за тях, но не ги бях гледала никъде и не проявявах интерес.
Следвах в ИГ само Ханде и се учудих, че такава красива жена е обвързана с толкова невзрачен мъж, защото за мен Мурат Д.  е точно такъв. Но  външната  красотата наистина не е всичко, може би душата му е красива, ала сега се убедих в обратното. Това са детски номера - да отследва всички хора, които по някакъв начин са близо до ХанКер...
Но всяко зло за добро.
Радвам се,че Керем и Ханде се намериха, независимо дали са в любовна връзка или са само приятели.
Такава хубава енергия струи от тях двамата, когато са заедно, че е било предопределено да се срещнах.

Малко се поулях в размислите, нали? Извинете, дружки. Kissing Heart
Имайте хубава вечер и до скоро! Heart

# 511
Това е от едно видео, което бях превела в стара тема, ще го потърся и ще го сложа и тук, ако някой го е пропуснал, хубаво е Blush
Ето гоо:

Превод на видеото:
Скрит текст:
Първо Оркун (събеседникът) представя Керем и обяснява правилата на играта. В първият рунд се питат въпроси един и друг и който не иска да отговори, усилва бързината на пътеката с 2,5. Накрая загубилият трябва да закачи портрет на победителя на входа на дома си. Оркун казва, че ако му дадат портрет на Керем това за него ще е награда.
О: Готов ли си? Ти си добре със спорта.
К: Уж
О: Не си зле, добре си си. Започваме с 3та скорост. Първото нещо, за което се сещам като чуя Керем Бюрсин е ,,Неживите" и едно твое изказване: ,,Винаги съм искал да бъда вампир, защото те са секси и безсмъртни. В същото време правят каквото си поискат и за да ядат шоколад не трябва да искат позволение от майките си." Страхотно изказване. Пъви въпрос: ,,Има ли актьор, за който си си казвал, че повече никога няма да играеш с него и ако да- кой е?"
К: С колко увеличавахме?
О: Направи го на 6.
К: С две и половина.
О: Преди видеото се пазарихме. Аз казвам 3, той 2,5. Наистина го увеличи с 2,5.
К: Твой ред е нали?
О: Айде на 5,5.
К: Колко печелиш от видеата в Ютуб?
О: Айдее... Достатъчно за мен си.
К: Например от едно видео колко печелиш?
О: *усилва пътеката* Бре, стана на 5,5. Не било зле. Следващото не е въпрос за ускоряване. Даваш ли си сметка, че не ми остви момиче? Всеки път щом си хвана гадже, тя се влюбва в Керем Бюрсин.
К: Боже, Боже.
О: Да. Случвало ли ти се е момиче да те отрже?
К: Да, разбира се.
О: Как бе? Коя ще откаже на такъв мъж.
К: Случвало се е просто.
О: Е ако е гледала ,,Sharktopus" може, да.
К: Срамота.
О: Педи 10, 8 години, 10 да кажем, абе и 20 да кажем, няма разлика. Наистина е зле. Има един филм ,,Sharktopus" с Керем. Минавам на въпроса за ускоряване.
К: Аз да питам ли?
О: Питай!
К: Правил ли си си кола маска?
О: Да, правил съм, даже преди една седмица, заедно си правихме с Керем. Ще покажа:
Запис:
О: Какво направи бе, половината татуировка замина. Боже, стига вече.
К: Виж колко хубаво.
О: Боже какъв е този крак: наполовина космат, наполовина обезкосмен.
-------
О: Де да беше шега. Чакай, ще покажа.
К: Не е ли много хубаво.
О: Много, бате. Я покажи и твоята част.
К: Не личи много, но е там.
О: Бате, наистина миналата седмица се обезкосмихме един друг. Тогава минаваме към 2ри рунд.
К: Какво ще правим?
О: Имаме вицове, казваме ги на другия, който се засмее увеличава скоростта на пътеката.
К: Добре, айде.
О: Защо Керем Бюрсин е приел да играе вампир?
К: Защо?
О: Защото е завършил колежа ,,Емерсон" (това не го схванах аз лично). Засмя сее, засмя се, броим го. Увеличавай.
К: Ти ли го написа. Добре измислено.
О: Айде направи го на 7. А, почна да бяга. Почна да се поти Керем. Стана 10 минути бягаме.
К: Аз бягам!
О: А да, вярно. Аз си вървя.
К: Добре, аз съм. Какво се казва на Керем Бюрсин, когато е изгорял от слънцето?
О: Какво?
К: Крем Сюрсин (означава ,,Да се намаже с крем", тук много се смях Grinning) Засмя сее, броим го.
О: Ама моите крака са дълги, аз мога и без да бягам.
К: Ти спортува ли днес?
О: Да, ти?
К: И аз. В 6:30.
О: Какъв спорт в 6:30? Защо? Защото си вампир! Засмя се.
К: Ако има втори сезон на ,,Неживите" би ли играл.
О: Бих.
К: Наистина?
О: Можеш ли да го уредиш? Наистина?
К: Ще видим. Ако има нов сезон.
О: Аз гангстер ли ще играя?
К: Вампир.
О: Вампир ли? Ти ме ухапи, аз да стана вампир.
К: Страхотно!
О: Аз съм. Коя е актрисата, която я вземат за роля, заради храната на сета?
К: Коя:
О: Сафра Кесеоулу. (предполагам заради Сафра-Софра.. и това не го схванах май. Айде на 10,5. Ох, трудно било. Питай бързо! Умряхме!
К: Айде. *Този въпрос не го разбрах, но пак нещо с нечие име има закачка.*
О: Това много трудно стана. Между другото, ние с Керем играхме заедно във филм. В ,,Добра игра"! От 2ри ноември по кината!
К: Задължително го гледайте!
О: Задължително! Как се получи според теб филма?
К: Добре, сякаш можеше и без теб, де.
О: Какво каза?
К: Много беше добър!
О: Не, нещо друго каза!
К: Не, ти беше супер.
О: Добре, питам: Кой е акторът, с когото си играл, който мирише най- зле? Имаш ли отговор? Заинтригувах се!
К: Флиртувал ли си с някоя звезда на лично съобщение?
О: Ох, виж отговоръ е да, но не мога да кажа коя е! Само ще кажа- ти много се изпоти. Колко калории си изгорил?
К: 86.
О: Пулсът ти?
К: 112.
О: Оха, ама той е свикнал, а аз не съм. Мога ли да получа инфаркт така.
К: Може би. Скоро правил ли си altina? (не знам какво означава, но според гугъл май е нещо свързано с чревни проблеми Grinning) Значи си.
О: Виж сега, може да съм имал стомашни проблеми. Аз отговорих, защо засилих. Питам: Точен адрес на  дома ти?
К: Добре, край. Спечели!
О: Спечелих ли? Стоп, спри. Никога не съм мислил, че ще победя Кеем в нещо, камо ли в спорта.
К: Много се изпотих. Ти?
О: Керем, загуби! Затова ти подарявам този шедьовър. Трябва да го закачиш на входа на дома си!
К: А ти какво ще кажеш за филма?
О: Добър филм. Накрая се оказа, че само за съм възприел филма насеризно. На галата аз бях със смокинг, те по тениски. Срамота!Първият ми филм, затова го взех насериозно, вие сте свикнали! ного хубав филм.
К: Да, Умут е трахотен професионалист. Запознахме се.
О: Така е.
К: Беше забавно. Надявам се, че се чувстваш добре.
О: Нарочно ли изгуби?
К: Не знам, това ще го разберем във второто видео.
О: Добре, благодаря ти, че дойде. В CV-то си ще пиша, че съм победил Керем Бюрсин. Едиствения успех в живота ми!
Ох, 10 минутно видео, 1 час стана го првеждам Grinning

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:00 от ally.yor

# 512
Невиждано от сета на Неживите

# 513
Скрит текст:
[/img][/img]
Извън темата но...На този ден преди 22 години получих най-ценния си дар- синът ми. ❤❤❤🎁🎉🍀🎂 Гледайте го можете да ме разберете,защо съм фен на Керем/Серкан....Днес ми е ден двоен и нека си изпрося и поздрави за именния ми ден...Благодаря ви !
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 18:43 от Еди-коя си@!?

# 514
  • Кърджали
Еди-коя си, честит двоен празник! Все по хубави поводи да се чува името ти! Синът ти да е здрав и щастлив, с лекота да постига целите, които има!

# 515
Еди-коя си, честит двоен празник! Все по хубави поводи да се чува името ти! Синът ти да е здрав и щастлив, с лекота да постига целите, които има!
Благодаря от сърце !

# 516
Еди коя си честита да си и ти и това красиво момче. Много да сте здрави и щастливи!!! Наздраве!

# 517
  • Пришълец
Ирче, споделяй спокойно, на една вълна сме тук. Stuck Out Tongue Winking Eye

Еди-коя си, много здраве и щастие за теб и порасналото ти момче. Flowers Tulip
Ако има и други именички - да се чувстват поздравени.

# 518
Еди-коя си, честит двоен празник и от мен! Желая ви най-вече здраве, късмет и сбъдване на мечти Flowers Hibiscus
"Най - популярна актриса за 2020 г." според Adba Analytics е Бамби Gift Heart

В категорията "Най - популярен актьор за 2020 г." Керем е трети Simple Smile

В категорията "Популярни телевизионни сериали за 2020 г." отново сме № 1 Gift Heart

В категория "Популярни телевизионни канали от 2020 г.:
Скрит текст:

# 519
  • Пришълец

Серкан. Серкан Болат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
  • София
Скрит текст:
[/img][/img]
Извън темата но...На този ден преди 22 години получих най-ценния си дар- синът ми. ❤❤❤🎁🎉🍀🎂 Гледайте го можете да ме разберете,защо съм фен на Керем/Серкан....Днес ми е ден двоен и нека си изпрося и поздрави за именния ми ден...Благодаря ви !
Скрит текст:
Скрит текст:

Еди-коя си,  Да ти е жив и здрав. Прекрасно момче! Пожелавам му да е и много щастлив и успешен в живота. А на теб, бъди здрава, за да можеш да му се радваш и да си носиш с радост  името си в този много хубав ден - Богоявление!

# 521
Еди-коя си, Честит Двоен Празник! 

PS - В спойлера всъщност е сина Ви, или актьор?

# 522
# 523
Хубаво момче да е живо , здраво и успешно Flowers Four Leaf Clover , майката да му се радва Simple Smile

# 524
Според арабите трите сигурни сериала на Фокс, които няма да пипнат засега понеже им носят най– много приходи са Sen Çal Kapımı, Yasak Elma и Mucize Doktor.
Това си го откраднах от италианките Wink

Общи условия

Активация на акаунт