Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 582
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро, момичета! 🤩

Честити празници на всички празнуващи. 🥳

Druon, благодаря за отговора на въпроса ми относно кампания в Туитър. Дано не се отрази лошо на рейтингите ни всичко, което “доброжелателите” обсъждат. Страхотно клипче си ни споделила - I lost the game. Много е чувствено... ❤

Относно кекс сцената, да - ние сме 7+, може малко да я цензурират. Но, честно казано, не ми пука особено. Важното е да се случи настина, а не в нечия фантазия. Изгледали сме я достатъчно пъти във фрага. Дано я пуснат цялата после в интернет, за да им се порадваме. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

Усмихнат ден от мен с поредния рекорд - май досега не сме имали толкова гледани фрагове за толкова кратко време. 😉

Редактирам се с един въпрос - Фокс някакво шоу ли мислят да пускат в сряда?

Ако войниците ще започват в неделя, а Кефарет не се мести в сряда - явно ще го спират. Не намирам никаква информация за финал все още, но...

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 09:48 от Бърборанка с розови очила

# 556
Добро утро
Prinx, Честит празник!
Бъди здрава и щастлива!

# 557
# 558
  • Пришълец
Принкс, честит имен ден! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам! Flowers Rose
Добавям и картичка Smile

БлагаВест, не съм гледала представянето на другите участници в Гласът на Турция, но на нашите несъмнено много ми хареса. Даже ми беше малко. Какво каза Керем, нещо от сорта, че това била единствената песен, която знаел. Joy Ех, че готини и позитивни. Heart

# 559
  • София
Марги, да, каза, че си я е пее в банята и е единствената песен, която знае. И тогава си помисих - ами тези на Елвис... които пее на Ханде. Thinking Trollface

# 560
  • Кърджали
А, имаше и други добри изпълнения в Новогодишното издание на Гласът... Просто нашите сега да на гребена на вълната и нормално А тях да се говори много. Радвам им се, нека още много време да усмихва хората.
Днес съм я едно схнливо състояние на духа. Гледам и да не вдигам шум, да не преча на щерката,че учи и направо заспивам на дивана.

# 561
# 562
  • София
Този журналист е взел интервю на нашите и днес се очаква то да излезе във въпросното списание. Чакаме с нетърпениеееее...

Аз пък се радвам, когато видя, че ти си писала, защото не мога да се нагледам на твоя аватар... Ама че хубав Керем... пу-пу! Heart Eyes
А, имаше и други добри изпълнения в Новогодишното издание на Гласът... Просто нашите сега да на гребена на вълната и нормално А тях да се говори много. Радвам им се, нека още много време да усмихва хората.
Днес съм я едно схнливо състояние на духа. Гледам и да не вдигам шум, да не преча на щерката,че учи и направо заспивам на дивана.

# 563
Ханде и Керем са най-обсъжданите актьор и актриса за изминалата седмица според Adba.tv Simple Smile

# 564
Нашите са цял ураган, помитат конкуренцията с лекота, винаги са на първо място, винаги обират всички награди. 🥰
Алекс, и аз не мога да откъсна очи от твоя аватар ❤

# 565
  • София
Ъъъ, вижте Керем с колко е преди втория (Енгин). 😅😅

Ето тук са ми много сладки. Еда се гали в него като котка. А Серкан я милва все едно е кученце. 😅 Дори тук се усеща невероятната химия помежду им, въпреки че уж играеха и само се правеха на влюбени за пред Фифи, Мело и Джерен. 😉
https://www.instagram.com/p/CJt_ORXJR13/?igshid=1eoepehef4lri

А тук Керем ме усмихна широко (която и да е неговата гърлфренд, е голяма щастливиа значи) > https://www.instagram.com/p/CJtTh6SJ1c5/?igshid=d9m2vt75k5t0

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:23 от Бърборанка с розови очила

# 566
  • Кърджали
Хайде, тогава още малко да се порадвате на аватара ми. Не че аз не му се радвам. Снощи бях мернала гифче, за което за миг ми мина идеята да си сменя аватара, ама дори не помня какво беше).Много ми харесва, като е усмихнат....

Едит. БРО, спокойно, засега няма да го пипам,ще го сменя само ако ми попадне по-усмихнат Керем.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 11:13 от Aлекcандрa

# 567
  • София
Сакън, Алекс! Не си го сменяй, моля те. Освен ако не е с още по-усмихнат Керем. Heart
Хайде, тогава още малко да се порадвате на аватара ми. Не че аз не му се радвам. Снощи бях мернала гифче, за което за миг ми мина идеята да си сменя аватара, ама дори не помня какво беше).
Аз. Много ми харесва, като е усмихнат....

# 568
  • Пришълец
Ъъъ, вижте Керем с колко е преди втория (Енгин). 😅😅
Уау! Бърборанке, нямаше да забележа ако не беше ни насочила вниманието...
Само наЩе

Мдаа, тази усмивка добре действа на всички ни, Алекс. Simple Smile

# 569
  • Кърджали
ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ еп.25 Бг.суб.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
https://waaw.to/f/MaugiOoF1RR1
https://vk.com/club101119462
https://ok.ru/video/2204905179831
Превод: Bobbi84, Sprinter, GeriSezoni, Emiliya, Mary, Blue, Ina

Излезе ми във Фейсбук, та да го споделя с вас
Направо ще взема и аз да си го пусна, и без това не миг да се концентрирам в книгата, която чета.

Общи условия

Активация на акаунт