Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 282
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито Богоявление, да са живи и здрави именниците! И майка ми е в групата, внука е у дома и като се наспи всички ще отидем да я поздравим!
Айала, съболезнования!
Али, дано дядо ти се оправи бързо!
Фонсе, какво се случи?
Мари, да илядите с мъжа ти!
Лили, още малко търпение, ще свърши и това!
Успешен ден от мен!

# 121
  • Euskal Herria
Честити да са днешните празнуващи!

# 122
Честито на именниците!
Честито и на Мари и половинката! Дълги години още да сте влюбени и щастливи! ❤
Але, стискам палци за дядо ти!
Излизахме малко на слънце,добре е времето. Сега похапнахме и почивка.
Трябва да прибирам украсата,ама ме мързи. 😂
Лин,радвам ти се за тренировките. Мисля и аз да почвам,но да видим кой понеделник ще е... 🙈

# 123
  • дядовата ръкавичка
Мари, честита годишнина! Още три пъти по толкова да се обичате!

Честити да са и всички именици! Моят татко в това число.

Али, дано се подобри бързо дядо ти!

Щерката е опънала хамак на двора. То толкоз топло сякаш не е, 7 градуса ми показа в колата.

# 124
Честита годишнина Мари! Все така щастливо да ти е!
Това с лука няма да го коментирам, казвала съм ви, че не го пипам и консумирам и направо се потрисам като се замисля за него;)
Честит Йордановден! Да са здрави и честити имениците в темата ни!

# 125
Тути, в състояние съм и друго да си намажа на главата, за да видя резултат.

# 126
  • На брега на реката
Прибрах украсата преди обяд и изчистих.

Вече съм при бебка и варя жето за снахата, че да и тръгне кърма. Тя има, ама още е малко и бебка се ядосва, че те тече като от шишето. Joy

# 127
Честити да са имениците днес!
Мари, още много годишнини в любов и разбирателство да посрещнете!
Бубе, успех и бебка да е доволна!
Лили, няма да се давате на това зло, малко остана. Ама и тя много нагла.
Али, имаш стиснати палци от мен, да се оправя бързо дядо ти!
Времето при нас е идеално за разходки. В обедната почивка мисля да се разходя в парка на Военна академия.
Днес ще прибираме коледната украса у нас, стига толкова.

# 128
Ени, за да те стимулирам, ще кажа, че в момента разглеждам дъмбели. Цените никак не ме кефят, но при затворени зали нямам много опции.

Бубе, пробвайте с лактогонен чай. Този на Хип го хвалят, българският на мен ми вършеше работа. Но най-доброто средство за стимулиране е бебето, да стои по-често на гърда. Ако мога да помогна със съвет, насреща съм.

Тути и Мари, не консумирам лук, но на главата всичко бих си намазала Sad Косата ми в момента е ужас. Чакам една маска и термо защита, от които не очаквам чудеса, но поне мъничко да уплътнят.

# 129
Лин,той ММ има някакви железа,каза,че ще ги донесе от мазето и ще ми показва какво да правя,ама то и неговото е... от умрял писмо. 😁 До нас има площадка с фитнес уреди,но мен ме е срам да ида на тях. 🙈

# 130
Аууу, Маре, злото да ви забрави ... честита годишнина, все в една посока да гледате bouquet

Али, стискам!

Лин, вкъщи имаме фитнес ... тия дъмбели как миришат като са нови. Ужас Joy

# 131
Лино, мажа всичко и се надявам на чудо. Лук, чесън също у дома не се консумират.
Буб, това с житото и аз съм го правила. Излязох от болницата с 3-4 килограма над началните ми кила и после положението се освини.
ЛЛ ми е казвала да пия сок от компот.
Но и аз подкрепям Лино за лактогонния чай. Има всякакви видове. След раждането на снаха ми разбрах, че има друга модерна билка, която се препоръчва- сминдух.
https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/10-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0 … D0%B4%D1%83%D1%85
Подкрепям и кърменето на поискване.

# 132
Бубе, каквото и да вариш, ще трябва време, за да се регулира кърмата.
Иначе на пазара има доста продукти, аз не съм пила нищо различно от вода, просто ми се получи с настояване от моя страна, че те бебчетата обичат да им е лесно;)

Маре, тривитаминол маза ли?
Аз имах подобрение от него миналата година. Фризьорката ми откри едно петно, та след няколко месеца мазане, каза че е почнала да расте коса там.
На чудеса не се надявам вече с моята коса, приела съм, че няма да стане както ми се иска. Правя каквото мога и ще стискам палци с хормоналните промени дето предстоят,да не зазлеят съвсем нещата.

# 133
  • На брега на реката
Тя си е купила чай и пие, но четохме за варено жито, пък и тя обича, та затуй.

# 134
  • някъде ... тук ...
Здрави да са всички именици!
Мари, обичайте се още много по 26!

Покрай моите болежки, а и защото маслото от чаено дърво ми оправи ноктите, та рових вчера за инфо за него и други масла.
Прочетох, че същото това масло помага и за косопад, че и за моите проблеми със скалпа. Ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт