Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 290
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Привет!
Днес големият ми син има имен ден. Да ми е здрав и успешен!

Бубе, снахата ако обича да си пийва биричка. Много помага за кърмата. И бебка да е по-често на гърдата.

Мари, честити да сте, да се обичате много и все в една посока да гледате!

# 136
Ени, ти си изнеси сама поне по-леките железа, ние ще ти кажем какво да правиш с тях. На площадката е тъпо, аз не бих отишла.

Руми, неблагородно завиждам за домашния фитнес. Миризмата си я представям на метал и масло.

Ще се пробвам да правя лазаня, сега обикалях по студа да търся кори. Пия едно кафе и я почвам, докато не ми е минало вдъхновението.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 15:23 от Linofrina

# 137
Да илядите, мари!
Да са здрави имениците!
Бубе, майката иска ли да кърми, да маха шишето и да слага бебето по-често на гърда. Моите сучеха през час.

# 138
  • София
Покрай моите болежки, а и защото маслото от чаено дърво ми оправи ноктите, та рових вчера за инфо за него и други масла.
Прочетох, че същото това масло помага и за косопад, че и за моите проблеми със скалпа. Ще пробвам.
ели, това масло действа превантивно и срещу въшките, да знаеш Sweat Smile.Имай предвид, че чаеното масло е много силен алерген, така че първо пробвай на съвсем малък участък.

# 139
  • Canada
Благодаря, че ме мислите, момичета Hug Мина интервюто, искат в понеделник да започна, остана да мисля. Заплатата е ок, работата горе-долу, но трябва да се местим в София Confused

Мари, честита годишнина, дълги години да се радвате взаимно!

Але, стискам!

Етти, снощи харесах обява в твоята сфера за Велико търново. Не изискват образование, а желание и ентусиазъм. С удоволствие бих работила това, може да се пробвам въпреки ниската заплата.

Бубе, мн мило ми стана като те прочетох Heart

Лин, ей ги част от моите войници, онзи ден ги мъчих Grinning

Честити да са всички именици!

# 140
Тути, и тривитаминол ползвам, и рициново масло, и една сбирщайн от Англия, и чеснови ампули за втриване, преди правих отвара от репей и коприва, сега пръскам и с вода от ферментирал ориз (повръщащо човече), ползвам специален шампоан, след измиване- ампули. Правя къната с отвара от кори от нар..... А и пия хранителни добавки- цинк с мед, отделно биотин. Писнало ми е. Естествено имам и масло от чаено дърво- ще го вложа в шампоана(преди така правех). Мрън.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 16:49 от mariat

# 141
Фонс, каквото и да решиш - за добро да е!
За мен също би било голяма дилема, хич не ми понася София Grinning

Лин, късно те прочетох - убийствена лазаня правя, но не с кори, а с макарони (едни, като панделки изглеждат). С два соса -  бешамел и кайма с домати.  Мммм, довечера ще се прави!

# 142
Фонс, избери, което ти е на сърце. Понякога София е необходимо зло, но и другата оферта си има своите предимства. Нашият край е много хубав, само заплатите не са.

Я, имаш термосче, като моето. И аз тренирам със слушалки... само си доразвалям ушите с тях, инак ми е много тегаво.
Мислех и за пудовка, но няма къде да я размахвам, а има с какво да клякам и като взема дъмбелите, ще се сдобия с още тежест.

Руми, имам пакет макарони спиралки. Следващият път сигурно ще е с тях и доматен сос.

Аз не смея да пробвам тривитаминол, колкото и да го хвалят. Намерих си едни забравени капки за растеж... срамота, та ги вкарах в употреба.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 16:48 от Linofrina

# 143
  • Canada
О, пудовките са ми голяма любов, тренират мн хубаво цялото тяло.
И ти ли си по търновския край?

Обичам да тренирам със слушалки, това е моето me time Heart

# 144
Пудовките са супер, но ако ги размятам в стаята, ще стане катастрофа. Нямам двор. Затова ще взема дъмбели 2 х 20.
Аз съм от столицата на хумора и смеха Grinning Grinning

# 145
  • Варна
Честити да са всички именици!
Мари, да сте заедно в любов и разбирателство още много години!
Бубе, да гушнеш бебето и от мен!
Ние с девойката готвим. Правим крем супа от тиква и други работи. Готвим от няколко часа, защото тя отиде на фризьор и аз я чакам. Grinning Няма да се измъкне.
Последното, което ползвам за косата е един препарат с жен шен. Майка ми и приятелката ѝ са много доволни. Аз и моят мъж го ползваме отскоро. Сякаш виждам ефект. Флори Витал спрей.

# 146
Стейси, сега ще потърся този спрей. И после да пратите снимка на прическата и супата на гаджето ѝ.
Фонсе, успех ти пожелавам, каквото и да решите. За добро да е!

# 147
  • Бургас
Марѝ, дано се намери твоят лек.

Лазаня правих последно по рецептата на Мър в комбинация, мисля, с тази на Руми, и стана чудесна.

Фонс, успех с решението. За добро да е!

На спагети ще сме ние.

# 148
Руми,ако ти е удобно може ли рецептата,че тази вечер щяхме да сме на спагети?
Честити да са имениците и всички имащи повод за празнуване!

# 149
Хрис, по тази рецепта я правя

Макароните ги сварявам предварително и ги слагам вместо корите.
Ето с такива най-ни харесва

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт