Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 291
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти! Hug И аз по тази рецепта правя лазаня, но помислих,че като е с макарони е по-специфична рецептата Simple Smile Не съм правила с макарони,ще пробвам интересно ми е Simple Smile

# 151
Честити да са именниците, ако имаме!
Мари, още дълги години семейно щастие!

С тези разговори за паста ме вдъхновите и аз да сготвя. Ще направя конкильони пълнени с рикота в доматен сос и запечени с пармезан и моцарела. Тъкмо и доматения сос, останал от пицата вчера, ще оползотворя.

Лин, моя максимум на дъмбели е 3 кг, веднъж се пробвах с 5, ама ми дойде нагорно. Ти с твоите 20 ме респектира. Аматьорче съм все още. Joy

# 152
Карз, да ти е живо и здраво момчето!

Аз съм много уморена. Ще хапнем с ММ и се просвам в леглото.

Хубава вечер!

# 153
Честито на празнуващите! Здраве и късмет!

Болните да оздравяват!

Едни бръмбари са ми влезли в главата, чакам трезвата мисъл на мъжа ми да ме приземи.

# 154
Руми, тези панделки съм ги виждала с черни ивички по средата. С някакъв светъл сос ще се получи много ефектно.
Лазанята стана мням Simple Smile

Ем, 20-ките ги ползвам само за някои упражнения, иначе по-леко. Всички сме започнали отнякъде. Също зависи и какво правиш с тежестите и с каква интензивност. Абе, дълга тема е.

Рир, що пък да са бръмбари Simple Smile така се раждат хубавите идеи и понякога отрезвяването всъщност е подрязване на крилцата.

# 155
О,да и тази стана страхотна. Благодаря за идеята!
Преди пандемията все си намирах оправдания за ходенето на народни танци,сега ми липсват много и си давам сметка какво разтоварване е било.

# 156
Честити на празнуващите, да са живи и здрави.
Мари и мъж, да са все така заедно.

Аз съм с 0.5 кг гирички. Ако ми трябва нещо тежко грабвам чантата на детето

# 157
  • Бургас
Не остана време днес да поздравя-честит имен ден на всички празнуващи, от здраве да не се отървете!
Много шарена темичката станала-доста болни, проблеми на работа, живот шарен! Пожелавам бързо възстановяване на болните и на близките ви!
Самопочерпих се едни боти, че ходя с кубинки и ми е трудно събуването и обуването, пък и нещо по-фръц да имам. Спретнах едни мъфини с тиква след работа, да занеса  утре, че съм именичка. Такава импровизация не бях правила скоро, добавях каквото се сетих, че май ми дойде тиквата в повече. Наложи се да дегустирам,  да се уверя, че няма да  се изложа. Интересни са, но съм сигурна, че няма начин да повторя..... просто не помня вече какво сложих...

# 158
  • На брега на реката
Али, да се оправя дядо ти, стискам палци.

Карзче, снахата не пие никакъв алкохол. Иска да кърми, но се страхува да не остави малката гладна, а малчека не иска да захапе, защото кърмата е малко още и тя се ядосва. Много е смешна, като се разсърди. Ще се мъчим утре пак! Трябва да стане!

Нагушках я от чичовците! Heart Eyes

# 159
  • някъде ... тук ...
Бубе, да я слага по-често. Ще се регулира, а и малката ще се научи Simple Smile

# 160
  • Mediterraneo
Мари, честита годишнина! Да се обичате още поне 5 пъти по толкова!
Але, палци за дядо!
Бубе, много свекърви ще станем, но да си кажа и аз- никакви храни и чайове не правят кърма, колкото я прави сученето! Да маха шишето и да кърми на поискване. В началото е трудно, но ако наистина иска да кърми, само това е начинът- бебето плътно до гърдите и буквално при всяко измяукване, да дава цицка.

# 161
Бубе, тайната е в честото слагане. В началото дори като скачени съдове. Кърмата ще се регулира, зърната се оформят, ако са били малко вдлъбнати дотогава, а малечка ще заякне и ще й е по-лесно да си дърпа. Щом снаха ти има желание, ще се получи.

# 162
Гледам какво се случва в САЩ и не вярвам на очите си. Лудост!

# 163
  • гр.София
Добро утро 🍀
Честит празник на всички именници 🎊
Мари, честита годишнина, все така да се обичате ❤️
Али, стискам палци за дядо ти ✊
В търсене на малка кола за моя син сме, прави 20г. и искаме да го изненадаме, че кара една стара служебна от моята работа 😁 бръмна ми главата, не можем да стигнем до консенсус с ММ, все са му женски който избера 🤔
Хубав ден от мен 🤗

# 164
  • На брега на реката
Добро утро!

Честит имен ден на всички именици! Да са здрави и много щастливи!

Ети, честито да е синчето! Да е здрав и много да ви радва!

Бел, здрава, щастлива и всеотдайна баба, а защо не и прабаба!

Деско, ще е много хубава изненада!

Ще се научи снахата, но ме е яд, че акушерките в болницата, нищо не са ѝ казали и не са ѝ показали.  Питала е и са ѝ казали, че ще се научи, да не бързала толкова, а и педиатърката ще ѝ каже, като дойде в къщи?! Е, как педиатърката, тя нали е за бебето?! Би трябвало акушерката да и покаже за кърменето, захват и т.н. Нищичко, и това в реномирана клиника! Не ми се ще да споменавам име, че не се знае кой чете, ама както и да е, няма да се ядосвам, ще се справим.

Общи условия

Активация на акаунт