Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 293
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
Честит празник на Belle Fleur, на Етиния син и още на кой? Да са здрави и щастливи.
Преди малко разбрах какво става в Америка, а преди да си легна си писах доста с приятелката от там. Много я е яд, че живее на село (както се изразява) и билетите до България са по 1500$ минимум. Не са се прибирали от повече от 6 години.
Буб, само да е спокойна снахата. Да не се страхува, че бебето е гладно. Това се мери по пълните памперси. Тъжък ли е- всичко е точно.

# 166
Добро утро!
Честити да са всички празнуващи днес!

Бубе, провери дали нямате консултанти по кърменето във вашия град. Едната ми дружка така процедира и след първоначалния зор им тръгнаха нещата.

Ще помоля да не пускате палците. Дядо даде положителен ПСР 20 дни след предния положителен и е в ковид отделение. Чакам да стане някакво по-прилично време, за да звъня за информация. Иначе снощи беше добре, като изключим, че се задъхва като говори, но това май е очаквано. Абе, много съм притеснена и изплашена...

# 167
  • На брега на реката
Али, стискам палци за дядо ти!  Нямаме консултант по кърмене.

Какво става в Америка? Аз почти не гледам ТВ.

# 168
Стискам палците, Али.

# 169
Добро утро.
Али, дано дядо ти се оправи. Стискам палци.
Честит празник.  Здрави да сте. Около мен много именници, а сестра ми рожденичка.
Бубе, има национални консултанти по кърмене, намери координати и се свържи. Аз някога си пишех по имейл и много ми помогнаха. Може и да се чуят, не е нужно да идват, още по-малко сега. В началото е трудно, но ще се регулират нещата. Аз 3 дни нямах никаква кърма, чак от четвъртия почна нещо и от петия вече имах достатъчно за малкия змей, че ние стояхме 7 дни в болницата и цялото отделение знаеше като ревне бебе, че е моето и е гладно.

# 170
Съни, всички твои празнуващи днес да са здрави!

# 171
Честити да са всички именици! Бъдете здрави и щастливи!

Али, стискам палци! Всичко ще е наред!

Допивам си кафето и изчезвам.

# 172
  • някъде ... тук ...
Здрави да са всички именици!

# 173
Да са здрави имениците! Майка ми също празнува и тя да е здрава!
Има напрежение на работа заради 👑 и много тегаво се работи.

# 174
Честито на имениците! Живи и здрави да са!

Али, продължавам да стискам палци. Бавно минава тази гадост. Вие сте притеснени, че е положителен и в Ковид-отделение, обаче така може би ще му обърнат повече внимание, защото всички други болести се неглижират сякаш.

Като стана дума за Ковид, моето обоняние още не е възстановено. Минимално подобрение имам.

Здрави да сте!

# 175
  • Euskal Herria
Честити да са днешните именици!

# 176
  • Бургас
Честити да са всички празнуващи! С добро да се споменава името им!

Бубе, не само че не показват, ами се и карат акушерките, сякаш всичко си длъжен сам да си научиш. То понякога е и по-добре, че като знам на мен какви съвети ми даваха с Марто, късмет, че имах вече опит с едно кърмене. Постоянство му е майката и както писа някой, точно като скачени съдове Wink Моите и двамата висяха през час на гърдата, за ужас на майка ми, която все настояваше, че така нямали режим.
Може снаха ти да се свърже с Ла Лече Лига за помощ.
Скрит текст:
Али, стискам палци за дядо ти.

# 177
Честити да са празнуващите!
Подкрепям за Ла Лече лига,имат навсякъде консултанти,дори при нас има цели три.От опит-храни и пиене на всевъзможни отвари не дават кой знае какъв резултат.А и трябва малко време,че да се случат нещата,при мен бяха минимум 5 дни.В различните болници действат по различен начин за (не)помагането и насърчаването на кърменето.И въпреки всичко,не е нужно да е на всяка цена, понякога просто не се получава.Не трябва да се (само)обвиняваме.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 13:18 от Ренко

# 178
  • Germany
Честити да са всички именици!
Али, стискам силно палци дядо ти да се възстанови бързо!

# 179
  • Бургас
Алечко,стискам палци за дядо ти,леко да го изкара.

Общи условия

Активация на акаунт