Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 295
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 1 320
  • На брега на реката
Тарти, честит да е ТМ. Здраве и късмет, пък другото ще се нареди!

# 1 321
Тарти, честит мъж! Да направите чуден празник!
Обичам да шия. В смисъл нещо да позакърпя/преправя. Много ме успокоява.

# 1 322
  • Mediterraneo
Аз съм с две леви, нищо не умея. Сега, чорап да закърпя и копче да зашия мога, но толкова. Баба ми плетеше, шиеше, бродираше. Плетеше уникални неща на една кука, продаваше на пазара. Но никога не съм имала интерес. Сега съжалявам. Съжалявам много, че когато продадоха апартамента на дядо и баба, замина всичко, което е правила тя Sad Майка е запазила разни дреболии само.

# 1 323
Тарти честит да е ТМ. Април месец празнувахме моя рожден ден с ММ и приятели по скайп, тогава даже и един човек не можеше да присъства. Беше весело и някак тъжно. Постараха се много, цяла програма изнесоха, но на екрана. Как искам да се събудя вече от този кошмар и да няма следа от тази лудост.

# 1 324
  • Бургас
Тарти, честит ти рожденик! Здрав да е и да си го глезите много!

Оставихме децата в нашите и сме младоженци с ММ тази вечер. За Вики нямам притеснения, но Марто като нищо ще ме затърси преди лягане.

# 1 325
  • София
Тарти, да има е честит твоя мъж! Здрав и късметлия, пък ще празнувате накуп, когато мине карантината!
Прибрахме се от рождения ден, децата се налудуваха. Сега почивка.
Помня, че и аз преди раждането на внучкат бях много ентусиазирана да пазарувам. Вече с внука малко по умерена бях, защото знаех, че за 3 седмици умаляват дрешките. Пък и много дрешки ни даваха, прекрасни и някои още с етикетите.

# 1 326
  • Germany
Здрав и щастлив да е мъжът ти, Тарти!
Другата седмица и аз съм рожденичка и ще си празнуваме само семейно. И при нас може само един човек да дойде, та ще си събера приятелите понатам.

# 1 327
  • при моите деца .....
Ех, и аз много плетях като ученичка и студентка.
Веси, и аз съм плела такъв пуловер....
Сама си запмитах, свивах, наддавах....
Сега нямам спомени....
Днес все пак заведоха Митето на пързалка, малко сняг, поразтопен, но щастливи деца....

Връщам се да дочета....
Тарти, да е жив и здрав ТМ.
Съни, и аз съм април....
Миналата година бях сама с децата....
А беше точно на Великден

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 18:39 от * Боби *

# 1 328
  • Canada
Тарти, честит рожденик!

И аз имам скоро, мислех да го отвлека нанякъде, но май ще е друг път.

Не ща да пазарувам, искам да пътувам Grinning Язовир Йовковци от днес Heart

# 1 329
Съни съжалявам за зет ти. Лек да е пътя на душата му.
Тарти, честит ти рожденник.
И плета, и шия. Първото ме успокоява много. 80_те години и дрехи си шиех.

# 1 330
Честит рожденик,Тарталета!
Някога баба ми ме учеше да плета и да шия.Отнасях се много несериозно,хич не се стараех да запомня и сега ме е яд,а нея вече я няма.

# 1 331
Тарти, честит да е ТМ! Да сте здрави, а празнуванките ще наваксате!

Хубав ден имах денс, сега дръпнах една пъдаркса дрямка и се чудя дали ми се приготвя нещо за вечеря или не баш 😁

# 1 332
  • на Мелмак
Тарти, честит рожденник!

Тъкмо мислех да пиша, че Тути и Фонс зачезнаха Sunglasses
Дремах днес, че не можах да спя, то при мен вече става повече от две седмици. Като пребита съм Head Band Един ресторант сготви вместо мен и то доста успешно. Simple Smile

# 1 333
Съни, съболезнования ...

Тарти, здрав и щастлив да е ТМ!

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 11:54 от rummi_pl

# 1 334
  • Mediterraneo
Благодаря за честитките!

Руми, тъъъъкмо четох новата заповед при нас- удължават затварянето на заведенията, а от понеделник затварят и всички басейни, СПА, солариуми и масажи. Не, че съм се юрнала, но все повече започвам да смятам, че март 2020 ще ни се види приказка пред това, което предстои.

Общи условия

Активация на акаунт