Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някакви текущи отстъпки във Варна, подобни на тези, които имаше през лятото и есента?
Какви нови артикули се въвеждат в магазините?
Има ли комплект за хранене за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някакви текущи отстъпки във Варна, подобни на тези, които имаше през лятото и есента?
-
Какви нови артикули се въвеждат в магазините?
-
Има ли комплект за хранене за деца?
-
Къде мога да намеря кош за играчки?
-
Какви са текущите отстъпки в магазините?

). След като в магазина няма място за личен багаж, не отказвам да покажа какво има в количката, а и в магазина има камери...така и не разбрах къде точно е проблемът?!
Понеже малко ми се гадеше и не ми беше добре (а и леко изненадана бях от категоричния тон), за да отворя количката оставих за момент блузата която щях да купувам и дори и не разбрах как точно служителката е успяла да я отнесе до другия край на магазина (наложи се да ходя да търся блузата)- естествено, след като припомни как не трябвало да се влиза с количка в пробните. А къде предлагат да си оставя личният багаж? Значи, с огромна дамска чанта може в пробната, а с полупразна количка за пазаруване в която лесно се вижда, че открадната стока няма...е проблем? Навремето в Технополис така ми предлагаха да си оставя бебешката количка до входа: можело и бебето да оставя там, представете си
или да го нося на ръце, ама с количка не можело вътре- да, бе да, как ли пък не...врътнах се тогава и с години не стъпих в Технополис!
Честно казано, понеже количката ни за пазаруване не е тип "бабешка", даже са се опитвали да я крадат...Та определено не бих я оставила просто така пред пробната без надзор докато аз меря няколко блузи 
Който влиза с цел да краде, ще облече няколко блузи една върху друга и пак ще си излезе "на бонус", пък ако ще и само с едно портмоне да е влязъл в магазина