Магазини Pepco 4

• 63 112
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Напълно забравих да питам Joy Купих тази подложка с идеята върху нея да суша кутиите за храна на дъщеря ми, термо чашата и другите "джунджурии" които и' трябват за училище и се мият и подсушават всяка вечер...Също и разни чаши. Дали това е идеята? Grinning

Имам същата. Точно това и е целта. Но понякога върху нея слагам една памучна кърпа, защото като сложа по-мокри неща и плота е влажен като я махна. Иначе съхне бързо. Удобна е.

# 61
Благодаря, момичета Blush
Мики, оставяш я да съхне на плота или? Няма да суша много мокри неща върху нея- първо ще се отцеждат малко на сушилника за чинии и после ще ги слагам на тази подложка, да не ми се пречкат Grinning
Бобчита, мерси Blush Дано скоро имаш време за любимия маникюр! А синият маникюр мисля, че беше на Ирен- ако става дума за онзи със сърчицата Blue Heart

# 62
Вчера видях няколко вида бебешки одеяла - хубави и евтини са, имаше и дебели, и по-тънички. Но дали ги има като постоянен сезонен артикул или са нови и са за малко? Имаше също и бебешки хавлии за къпане, а някои пелени бяха намалени.
Не искам, да ги изпусна и да не купя нищо, пък от друга страна ми е рано за бебешки пазар.

# 63
Постоянни са,аз купих пелени от там,от тия които са две бройки,хубави са .

# 64
  • София
Ако е удобно ще може ли снимка на тези пелени?

# 65
  • In transit
Долче, ако е по-влажна я мятам на дръжката на фурната.

# 66
  • Пловдив
Г-жа Шантал, разбира се Simple Smile
Розовите са тези от есента

# 67
Гледах ги тези понита и много ми харесаха и на мен Heart Eyes
Мики, благодаря за идеята Blush Аз днес не издържах и я изпрах ръчно на мивката, беше доста мокра после и я метнах на една закачалка (пепковска от тези противоплъзгащите) и срещу влагоабсорбатора да се суши Joy Не разбирам защо има символ задраскано легенче- това означава да не се пере в пералня ли? Иначе съм доволна, много е приятна материята и изглежда бързосъхнеща.

# 68

Пелените ,даже и трите май заедно ги продават.

Чашка за кафе си взех.

# 69
  • Варна
Вчера влязох в магазина на Приморски във Варна - трагедия. Не знам как оцеляват. Абсолютно нищо интересно. Жалко. Ама пък спестих някой лев.

# 70
И на колхозен е същото. Днес търсих рокля за 3 годишно. Само летни ансамбли.

# 71
Чак трагедия,  мисля че може и по-голяма трагедия да е, хехе.Вчера бях там за кратко,  има си стока, даже редяха нова, разбира се, че може и да е по-добре.

# 72
Някой има ли кош за играчки на Пепко?Ако може да помоля за снимка,търсих на Осми приморски,но бил свършил.

# 73
Някой има ли кош за играчки на Пепко?Ако може да помоля за снимка,търсих на Осми приморски,но бил свършил.
Имаме сгъваемо Мини в цикламено, имаме пейка в бледо розово с мотиви от замръзнало кралство.
И един хубав по голям кош, но е от Джъмбо, пак циклама и Мини маус.
Трябва ми оше един за лего да прибера, и почти съм вкарала ред у нас.

Днес на Колхозен имаше кош  с еднорог, но ми се видя малък и твърде кич. Ще изчакам да пуснат пак.

# 74
От това което видях в сектора им "детска стая",всичко ми се видя кич май.Ще погледна при кошовете им за пране,и ако има голям и хубав,ще го преименувам на кош за играчки .

Общи условия

Активация на акаунт