Магазини Pepco 4

• 63 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Кош за пране, ако е от меките, има прилични визии. Но цветово са ми бежаво- никакви...Не знам. Отчайващо е.

# 76
Днес взех тези за един пес патрул фен +2 чаши по левче пак с кучетата
Обаче много се надявам да му станат, че е 98 номер. Ако не..ще останат за бебко като порасне. Комплекта е с лека вата по 15 лв, блузката-8

# 77
То комплект ли било..аз се засилих към една блуза, ама като видях 15лв. И се отдръпнах Joy
Но пък беше на самостоятелна закачалка..

# 78
Ще има ли нова брошура скоро? Simple Smile

# 79
То и без брошура вече зареждат нови неща

# 80
На 13ти мисля ще има брошура.

# 81
Да, и аз съм забелязала, че често зареждат с неща от брошура...още преди да е излязла тя...
Пийкок, с какви нови неща зареждат? Нещо интересно или само дрехи?  Simple Smile

# 82
Домакински неща видях - кошове за пране, четки разни. За децата имаше касички. И дрехоляк

# 83
Какви бяха касичките? Скоро малката си счупи касичката- розово порцеланово зайче... Confused

# 84
Мече и космическа ракета

# 85
Порцеланови или от друг материал? Може да погледна мечетата, ако са хубави...

# 86
Хубави са, тумбести. Порцеланови

# 87
Значи ще се разходя да ги погледна. Мерси Blush
Взех си намалена блуза в бордо за 6 лв- не е лоша, изкуствена материя, но е мекичка на пипане и изглежда добре.

# 88
  • Варна/Благоевград
Здравейте има ли някакво намаление в момента във Варна, като това което имаше лятото и есента ( -30 процента на повечето неща мисля беше ) ?
 А на Чаталджа и Колхозния някой ходил ли е тези дни , има ли избор от бебешки дрехи ?

# 89
Аз 2 пъти попадам на една много мила жена на каса, евала, работи с кеф, сгъва ти и ти нарежда всичко,обяснява, мила просто...
Бобчи, какви търсиш не разбрах, аз имам меки кутии и кошнички, вършат ми добра работа
Последно взех 1 пижамка за 1 девойка на моя приятелка.
Намаление има някакво, защото някои неща напр една кошничка от 2,50лв на каса мина 2лв

Общи условия

Активация на акаунт