Магазини Pepco 4

• 63 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Орионче,искам точно кош за играчки,но голям.Кутии гледах детски,но не ми върши работа.Затова мисля да се ориентирам към мек кош за пране ако има.В тоя дъжд не сме мърдали,тия дни ще мина.

# 91
  • Beyond the stars
Вчера бяхме до този на Ботевградско, че ходихме до Lcwaikiki. Има някакви нови моделчета дрешки детски и зареждаха домакински , та се надявам скоро да запълнят рафтовете.

# 92
Нагиздих моя хубостник сутринта с комплектчето ама пак къси пистите ръкави Sad как да е, ще го носи, нали е с кучетата. Вече се шегувам, че може да в рекламно лице на пес патрул. Има една шапка с Чейс, купена от пепко , не в маха от главата си Wink

# 93
Мн ме дразнят тия герой,хеле Ана ли Елза ли,коя от двете сменяше мъжете във филма?Като ги видя и лошо ми става.

# 94
Слава богу, с тия си нямам работа. Кучетата са готини Wink а и моето само това гледа. А той гледа детско много рядко

# 95
Ох, то е периоди, племенницата ми бе ту пес патрул, после калинката и котарака, що книжки, дрехи, играчки ...каквото се сетите от обувки до поставка за вц...а и понитата за сума и пари...вече е на 7 и не са й интересни.
На малката пък й стават 86см точно панталонките, а е висока 77см.
Бобчи, аз взех кош за дрехи хубав от бриколаж, иначе такъв, който описваш мисля че няма в пепко(аз му казвам пепон, на шега, хаха)

# 96
Днешният пазар.
Пак активна книжка. Идеална е за моето дете. Има за оцветяване, търсене на разлики, лабиринти. Много хубава. Втора такава дебела купувам. И две по- малки бях взела. 5 лв
И шише за вода - 6 лв. Имаше с кучетата, естествено, но нямаха капаче като тази.

Пак е разместен магазина. Чак се изнервих.
Не ме пуснаха да вляза с количката вътре ( нашия магазин е в една сграда с Кауфланд). Оставих я пред магазина. Ама искам да видя в натоварено време как контролират кой е с количка, кой не. Аз редовно я оставях до входа, но отвътре. Не можело.

# 97
Момичета, има ли още намаления на детски дрешки и за големите?
И книжки във всяко пепко ли има, че в Бс не видях 😕

# 98
Има намаления.
Книжките ту ги има, ту ги няма. Ама като има задължително вземам.

# 99
  • Beyond the stars
И в Люлин 6 изглеждаше по-прилично днес откъм стока. Имаше от похвалените книжки, ма май двугодишния не е още за тях.

# 100
Не е. Моя е на 3 г и сега са му тъкмо.
Иначе са 320 страници. Направо си е супер за цената!

# 101
  • Beyond the stars
Не е. Моя е на 3 г и сега са му тъкмо.
Иначе са 320 страници. Направо си е супер за цената!

Мн яки изглеждат, разгледах днес. Освен да взема да има с перспектива Bowtie

# 102
Вчера имаше десетина тефтери с рецепти на черковна,ако все още някой си търси. 😉

# 103
  • Монтана
Оплаквам се, че асортимента за момичета над 134 е много беден. За бебета е пълно с дрехи. И при вас ли е така?

# 104
То и за момчета над 98 е същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт