Магазини Pepco 4

• 63 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Оплаквам се, че асортимента за момичета над 134 е много беден. За бебета е пълно с дрехи. И при вас ли е така?
И аз се оплаквам същото. И са едни такива, знам ли, женски някакви. А детето е на 9 и си е още по детските неща. Жалко. Ще трябва да намеря друго място за пазаруване.

# 106
Позаредили са нови неща, да..
От намаленията, комплекти мъжки чорапи по 2 лв от 2,50 , които обаче си бяха по 2 лв като отвориха магазините миналата пролет Expressionless

# 107
Оплаквам се, че асортимента за момичета над 134 е много беден. За бебета е пълно с дрехи. И при вас ли е така?
Оплаквам се от същото, защото си купувам от детските размери. Ами няма и това е и не е обрано, просто никога не зареждат добре в размерите над 134, имам чувството, че по 1 бройка от размер зареждат.

# 108
Днес пак ходих до Пепко. Пак разместен, но И зареден! Ох, чаши.. чаши! Трябва да подминавам тази секция, че изкушението е жестоко.
На голямото пак му харесах книжка. С лепенки. Вземат се от средата и се лепят на съответното място в книжката.

И пъзел с новите му любимци. Доста дебел картон е

# 109
Вчера в темата за цветята една дама беше качила страхотни кашпи закупени от Пепко в София.Кръгли отпред с 3Д образ на лице  с очи,нос и уста, случайно виждали ли сте в Пловдив?8 лв. стрували...

# 110
Имах път към Брезовско шосе Пловдив и минах през Пепко там, свикнала съм на подредбата на 2та магазина в Тракия, та в този там бях като изгубена Joy
Все пак взех ръкавички на малката за 1лв, дънки имаше намалени, роклички имаше, блузки по 2.50 едната, даже на касата едната от тях ми е минала за 1.50 Rolling Eyes исках от онез лампи еднорози, но нямаше... Нямаше и кой знае какво интересно от коледните неща на намаление
Все пак разбира се не си излязох без покупки Grinning

# 111
  • Русе
Днес пак ходих до Пепко. Пак разместен, но И зареден! .........
Божее! С теб в един и същи магазин ли ходим? Вчера ходих в обедната почивка. Ами, нищо не си избрах. Исках изкуствено цвете в саксия - не ми харесаха, миналата година бяха по-хубави. Парфюм с клечки търсих - няма. Исках разни домашни потреби да си взема - ми то постно. Сложили 10 прибора за пасиране на картофи на 4 реда закачалки, 2 черпака и 3 силиконови четки и това е. Нямаше дървени лъжици, а само шпатули. Мелнички за черен пипер само 3-4 бр., едната счупена. За тийнейджърката пак нямаше номер бикини. В същото време до бикините имаха събрание и обсъждаха политиката за редене на стока.
Искам си магазина в мола Cry

# 112
Ами, аз всъщност само за децата гледам неща. Нямам големи очаквания и реално никога нищо не търся, но пък почти винаги купувам нещо.
Не ми харесва тая политика да не мога да вляза с количката от Кауфланд в магазина. Преди влизах и я оставях веднага до входа , но от вътрешната страна. Вчера я оставих пред магазина, защото служител ми направи забележка и естествено.... Беше взета. Не съм за 50 Ст ама като са заедно с Кауфланд под " една шапка" трябва да знаят, че хората ще влизат с колички.

# 113
  • София
Смятам, че персонала на  Пепко има право. Няма да е удобно на другите клиенти да се мотат ръбати, пазарски колички.
Ако е бебешка количка -  поне за мене няма проблем. Даже се радвам децата като дърпат стоки от ниските редове.
Но да ме побутват с огромните пазарски няма да стане - ще викна някой от пресонала  да изведе смутителите.
Кварталното ми Пепко е до Била. До сега не съм засякла някой с пазарска количка вътре.
А за да не ти крадат 0.50 лв - поискай си чип от информацията на К.

# 114
В предишни мнения като се заговореше за колички, си мислех, че става дума за бебешки колички, а то за колички за пазаруване ставало дума. Вие сериозно ли? То вътре понякога няма място с човек да се разминеш. Как изобщо може да ви хрумне да влезете с такава количка? И какво значи " под една шапка"? Просто са в една сграда. И моето пепко е до била, ама човек с количка не съм видяла вътре. Даже като ще посещавам и двата магазина, първо влизам в пепко, ако купя нещо, го заключвам в шкафчетата за багаж и тогава влизам в била, а не да напазарувам и с количката в пепко. Къде е логиката?

# 115
Абсолютно сериозно! Защото аз не се разхождам с количката В магазина, а я оставям до входа, но от вътрешната страна.

# 116
И ако още 5 човека решат да го направят? От пепко длъжни ли са да ви обикалят количките?
Толкова ли е трудно да пазарувате в кауфланд след посещението в пепко?

# 117
В моите предишни мнения ставаше въпрос за лична количка за пазаруване- такава с която излизам още от вкъщи, лична моя собственост. В нея са ми всички лични неща, а и никой не "побутвам" с нея, достатъчно е компактна. Не я оставям до вратата, защото са се опитвали да ми я крадат повече от веднъж. В нашия магазин освен това няма място за личен багаж, отделен магазин си е, не са заедно с Кауфланд- дели ги паркинг, улица, тротоар...А и обичайно влизам първо в Пепко с празна количка и после пазарувам- в количката са ми пари, телефон и подобни. Но като беше малка дъщеря ми в други магазини не са искали да ме пуснат и с бебешка количка...

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 09:58 от dolce miele

# 118
Лична количка и бебешка е едно, да се навреш с количка от кауфланд вътре и да мрънкаш, че не те пускат, вече е съвсем друго.

# 119
Разбирам, че сте скандализирани от нахалството ми. Но аз казах, че НЕ СЕ вра вътре сред стилажите с нея! Казах го още онзи ден, когато Долче каза за нейната количка.

Общи условия

Активация на акаунт