Магазини Pepco 4

• 63 170
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Не съм скандализирана, а ми е странно, че на някой дори може да му хрумне такова нещо.
Продължавам да не намирам логична причина да се пазарува в супера и след това с количката в пепко.

# 121
  • София
Политика на магазина е. Или се съобразяваш, или не влизаш да пазаруваш.
PeacockLove, какъв е проблема първо да ошеташ Пепко и после да си вземеш кауфл. количка? Едва ли е толкова далече входа, а и движението е полезно.

# 122
Здравейте, за първи път ви навестявам Simple Smile Забелязала съм, че Пепко често си сменят асортимента, а през месец май миналата година си взех една страхотна кошница и искам да си взема още една такава (снимка в скрит текст). Дали има шанс да я открия отново, как мислите?
Скрит текст:

# 123
Не мисля, ще има шанс.
Аз там съм на принципа : вземаш сега или повече няма да видиш от същото.

# 124
  • Mostly in my mind
На сайта излиза банер, че ще имат това колекция Фитнес от 28 януари.

# 125
А нова брошура има ли?

# 126
Брошура като брошура - не, но са качили някаква колекция за дома Природата като класика, на която пише ново.
https://pepco.bg/wp-content/uploads/2020/12/319220-scaled.jpg
От там и кошници като тази дето се търси по-горе, но черна ... ако върши работа.
Нещо цените ми се струват литнали обаче.

# 127
  • Mostly in my mind
На всичко ще литнат цените след тази пандемия...

# 128
  • Варна
Във вашите магазини има ли такива хартиени кошнички за мъфини?
В нашия няма отдавна и само ме нервят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
  • Русе
Е, то в нашия, както писах снощи - общо взето нищо няма на рафтовете с домашните потреби. И такива кошнички не видях. Кризата ли ги удари и тях - не знам. В мола магазина им беше толкова зареден.
Не е по темата, ама миналата вечер влязох в Дайхман. И там по същия начин - един чифт боти/ботуши нареден на 4-5 места. Магазина зареден, ама асортимента ограничен. Не е добре работата.

# 130
Киса,ти нали си ми селски?В кой Пепко ходиш,на Осми Приморски май ги гледах скоро.
Не съм ходила от миналата година в Пепко,утре съм без дете и ще мина да търся пак кош за играчките.

# 131
Видях, че има дами и от Пловдив,затова пак ще си позволя да задам въпроса си.Извинете!Виждали ли сте такава кашпа в някой магазин в града?Благодаря!
Кой е най-хубавия магазин?Аз съм била само в Мола(малък ми се вижда и не добре зареден)И този на Менделеев(Той е голям,но имам чувството,че е само с детски дрехи)Доста отдава не съм ги посещавала,де.
Скрит текст:

# 132
  • Пловдив
Такива кашпи не съм виждала, но не съм и търсила. Обикновено бързо бързо минавам през нещата за дома. Аз съм ходила в Пепко на Менделеев, на бул. България (бившия Практикер) и в Мол Плаза. Най-зареден ми се вижда този на бул. България, но аз основно търся детски дрехи и играчки и чак след това се заглеждам в домашните потреби.

# 133
В софия ги видях като ги зареждаха в нашето Пепко, ако имаш познати да ти ги пратят.

# 134
Уж спортните дрехи ще са от 28.01, а аз си взех 2 клина ( и миналата година си купих и са страхотни) от новата колекция още преди седмица. Не знам , каква им е логиката.

Общи условия

Активация на акаунт