Магазини Pepco 4

• 63 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Моля,дайте линк към новата брошура,благодаря!

# 166
# 167
Нещо скъпи ми се струват фитнес нещата... Thinking

# 168
  • София

Много съм доволна, че ще ми е най-близкият магазин, ама точно в първия ден на отварянето мисля да не се бутам по моловете. 😀

# 169
  • София
Да, правилно мислиш за бутането.

# 170
О, разгеле и ние тук да имаме магазин! Моловете ли отварят от понеделник?

# 171
  • София
О, разгеле и ние тук да имаме магазин! Моловете ли отварят от понеделник?
Да Simple Smile

# 172
Здравейте, някой случайно да е засичал из магазините във Варна дъска с букви?

# 173
За деца 86 размер вече пролетно ли има...понеделник ще посетя Пепко

# 174
Има пролетно,клинчета,суитчъри,блузки,ей такива видях.Даже и тоя път са се ограничили в розовото,което е супер.Че аман от розово,изобщо не купувам този цвят,само ако няма избор .

# 175
  • Mostly in my mind
А има ли от колекцията артикули за дома?
 Ох, нямам търпение да дойде понеделник. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Здравейте, искам да попитам има ли, дами от Пазарджик  Simple Smile

# 177
Даже и тоя път са се ограничили в розовото,което е супер.Че аман от розово,изобщо не купувам този цвят,само ако няма избор .
Не че нещо...ама като беше малка малката Grinning , имаше немалко розово-лилави неща, но се стараех да и' купувам и в други, най-различни цветове, че да не е само розово. Обаче познай сега кои цветове са и' любими?! Розово, лилаво и светло синьо, след тях и ментата, после праскова и пастелно жълто.... Stuck Out Tongue Winking Eye Тя така даже по номера си ги е степенувала "първия най-любим цвят", "втория...." и т. н. Joy
Да ви попитам, харесвате ли микрофибърните подложки за моп- онези които са "рошави", с едни като "плюшени червейчета" (не ми хрумва как иначе да го обясня, но ще ме разберете Laughing ), ментови на цвят? Обират ли добре вода, стават ли за подсушаване? Оставят ли следи (черти) или капки от мокро? Заплитат ли се в тях косми и фини боклучета? По-лесно/бързо ли става с тях, повече вода ли попиват- мисля, че почти винаги са по-скъпи от другите видове подложки? Обикновено минавам първо с вертикалната прахосмукачка, но понякога бързам или ме домързява... Thinking Харесала съм си подобна рошава кърпа и за прозорци и мебели (не е от Пепко), но се замислям и за подложка за мопа. Иначе сега използвам от другия тип подложки за подочистачка, тези с по-късите влакна.
И да дам отзив за подложката за съхнене на съдове- екстра е! Наистина съхне бързо след отцеждане на съдове. Аз я използвам най-много за някоя тава, тиган или за кутиите за храна и дреболии на детето (носи храна в училище и на сушилника няма достатъчно място за всичките и "джаджи" понеже се налага да ги редя една върху друга). Чаши също суша на подложката. Чинии оставям да се сушат на сушилника и няколко чаши стоят там постоянно.

# 178
Долче,сакън!Точно преди да родя един приятел на моя мъж донесе един чувал дрехи,почти всички с етикетите.С жена му трупали,трупали,като видях само розово и лошо ми стана .Ако имаше и касови бонове щях да ги сменя Joy .
Много ви е сладка класацията с цветове Joy
Имах сива резерва за моп,от тия с червейчетата ли какво е.Но мопа го перях и в пералнята с парцали ,с които чистя прах.Ако не е за пералня парцалената купчина с четка с твърд косъм го перях .В сравнение с гладката резерва,чисти по-добре .Черти,следи и линии не оставя Аз вода не слагам,а пръскам самия моп с препарат ,понеже у нас е плочки и ламинат,гледам да е леко влажен,да не ми надуе ламината.После му разказах играта на едно предверие в къщи,но там не е гладко.Сега съм с един на ДМ,не е по-добре,а е по-скъп.

# 179
Бобчита, мерси за отзива за подложката за моп Simple Smile Ще взема значи. Grinning А шушки и косми задържа ли много между "червейчетата", такива които да се заплитат имам предвид?

Общи условия

Активация на акаунт