Магазини Pepco 4

• 63 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Шушки и косми не задържа,но и аз като го ползвах вкъщи ги редувах три и след всяка употреба пера .А в това предверие ходим с обувки и чистих колкото да не се разнася кал,там вече не съм го прала и накрая беше доста насъбрал боклуци .Но за почистване вкъщи ,където няма камъчета,кал и силен прах е супер.

# 181
Моето наблюдение е, че задържа много косми.
Аз точно от ДМ-ския съм доволна Simple Smile

# 182
Дм-ския ми се пързаля много ,леко хлопа на моя моп.Не знам пак,имаше един от 15 лв,аз от 5-6 взех с къс косъм е.Оригинала пък на мопа е много гладък и не ми харесва как чисти.

# 183
Мопът ми е от Лидъл (ментов на цвят), подложки имам с къси влакна от Лидъл и от Кауфланд и пасват чудесно. Предполагам, че и тези от Пепко ще пасват. Гледам да няма косми по подовете когато чистя или поне да са малко Blush И имам много подложки, че да не пускам пералня за малко от тях (а и когато бяха малко на брой, се налагаше все ръчно да ги изпирам- поне грубо- и тогава в пералнята).
А знаете ли защо от подложките с късите влакна има на 2 различни цено- едните по 2 или 2,50 лв, а сругите- с по 50 стотинки повече? На едните със сигурност има символи, че стават за мокро и сухо почистване. За другите не успявам да се ориентирам дали има разлики Thinking

# 184
  • Пазарджик
Здравейте, искам да попитам има ли, дами от Пазарджик  Simple Smile
Да.

# 185
Здравейте! Смятам днес след обяд да отскоча до магазина в Сити център София (или там както се казваше сега). Моля, ако някой го посети по-рано, да сподели как е откъм зареждане - интересуват ме основно битовите и детските (момче 98-104 размер) стоки.

# 186
В Русе онзи ден за момче този размер имаше точно 2 спортни панталона - един с Мики, Еди. С динозаври

# 187
Тези мопове аз ги ползвам да подсуша след като съм измила пода.

# 188
Пепко в мола в Русе е пълен до дупка със стока

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:49 от PeacockLove

# 189
  • София
Здравейте! Смятам днес след обяд да отскоча до магазина в Сити център София (или там както се казваше сега). Моля, ако някой го посети по-рано, да сподели как е откъм зареждане - интересуват ме основно битовите и детските (момче 98-104 размер) стоки.
Ако става въпрос за магазана в Park Center, минах в обедната почивка, но не влязох в Pepco - много стока имаше, имаше огромна опашка за каса, а пред самия магазин също имаше опашка от чакащи да влязат. Исках да видя фитнес нещата, но се отказах, ще мина през кварталния след работа.

# 190
При нас имаше много пижами.И дънкови ризки дамски много хубави,но нямах много време да гледам .Само за детето 2 бр бодита за 8 лв взех.Имаше и пролетни якенца бебешки,тип парка ,розово и зелено и мислих да взема зеленото.Но не знам още какви буйки ще й купя и дали ще пасва като цвят,затова го оставих.

# 191
  • Русе
Петко в мола в Русе е пълен до дупка със стока
Аз кат' ти казах, че си жаля за него... Тези дни ще ида и аз. Търся пижама за тийнейджърката. С това ДО по цял ден из къщи с пижама ходи. Като я поглеждам оня ден светнала на д***то.

# 192
Имат ли някакви намаления в сектора с детски дрехи 104 см  или всичко е на редовна цена?

# 193
Ходих до новия магазин в Bulgaria mall към 13:30 и нямаше почти никакви хора. Беше заредено с много дрехи и различни размери. Имаше и мн намалени неща с 50% и 70%.

# 194
Имат ли някакви намаления в сектора с детски дрехи 104 см  или всичко е на редовна цена?
Има тук- таме по нещо намалено

Общи условия

Активация на акаунт