Магазини Pepco 4

• 64 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
И пак на каса има някаква си тяхна отстъпка!
Вместо 6.50 лв. - платих 6.
А новите тениски са с много приятна и лека материя, стават и за вкъщи, и за спане, че и за излизане. По 5 лв. са в най-различни цветове.

# 196
Ако става въпрос за магазана в Park Center, минах в обедната почивка, но не влязох в Pepco - много стока имаше, имаше огромна опашка за каса, а пред самия магазин също имаше опашка от чакащи да влязат. Исках да видя фитнес нещата, но се отказах, ще мина през кварталния след работа.

Към 16:00 часа беше относително спокойно. Нямаше опашки. Много детски дрехи имаше, наистина. Някои от тях намалени. От битовите стоки търсих една кошница, но нямаше и от двата размера, показани в брошурата. Кашпите също сякаш бяха кът. Мернах и кувертюри няколко вида.

# 197
  • Стара Загора
Нова брошура от 04.02 - https://www.facebook.com/PEPCObg/posts/693128398038551

# 198
Повечето неща от новата брошура вече ги има заредени.

# 199
Еххх валентинкииии ❤️❤️❤️🥳 изкушавам се хаха

# 200
  • Mostly in my mind
Аз търсих от чиниите днес, но нямаше при нас.

# 201
  • Пеликания
Халатите хубави ли са? Пише уж, че са 100% памук.

# 202
Да,приятни са на допир,аз тоя сивия отдавна го гледам,но имам два и много ще ми стане.

# 203
Здравейте !

Знаете ли кой е най-малкият им размер дрехи за бебета , който предлагат в магазина ?

# 204
50/56
Аз взех на малкото ромпър за изписването. Роди се 48 см и му беше голям

# 205
Петко в мола в Русе е пълен до дупка със стока
Аз кат' ти казах, че си жаля за него... Тези дни ще ида и аз. Търся пижама за тийнейджърката. С това ДО по цял ден из къщи с пижама ходи. Като я поглеждам оня ден светнала на д***то.
Извинете в случай, че коментарът ми ви се стори неуместен или обиден. Това ДО ще си го спомняме с носталгия скоро Simple Smile Къде ще ни се падне пак да сме в час по пижама па макари и с просвет на д..то Simple Smile Без норми, ограничения, униформи само най-важното споделяне и усвояване на знания и умения.

# 206
  • Русе
Петко в мола в Русе е пълен до дупка със стока
Аз кат' ти казах, че си жаля за него... Тези дни ще ида и аз. Търся пижама за тийнейджърката. С това ДО по цял ден из къщи с пижама ходи. Като я поглеждам оня ден светнала на д***то.
Извинете в случай, че коментарът ми ви се стори неуместен или обиден. Това ДО ще си го спомняме с носталгия скоро Simple Smile Къде ще ни се падне пак да сме в час по пижама па макари и с просвет на д..то Simple Smile Без норми, ограничения, униформи само най-важното споделяне и усвояване на знания и умения.
Скрит текст:
Това последното в СУ "Възраждане" нещо липсва. Вчера от седем учебни часа, само един присъствен. Гоолеми знания ти казвам е усвоила. А на всичкото отгоре е и седмокласник. Думи нямам...

# 207
  • София
Откакто затвориха молове те не съм стъпвала в Пепко. Имам да наваксвам Wink
Ще погледна тези комплекти
Скрит текст:

Дано има подходящ размер. Момчето ми расте "като гъба", кръста му все е гол.

# 208
Аз да кажа за Пепко в Ринг Мол София - днес сутринта бях - нямаше навалица ,даже повечето персонал скучаеше Wink Направих добър пазач от 10-11:30 и опуках над 100 лв ,като най-скъпото е 10лв Sad
Има от фитнес промоцията - клинове и тениски( тези за по 8 лв дамските са много хубава материя) , има и някои неща от валентинките неща- чаши, термоси,формички за мъфини.
Намалените неща не бяха особено много( 4-5 стилажа) , памучни клинове дамски взех  за по 6 лв( черни,сиви,т.сини има) , тениски за 5лв , долнище на ММ за по 8 лв и мъжки тениски имаше за по 5 лв.
Служителите цъкаха постоянно някакви намаления - къде на коледни неща,къде на друго. Суитчери момчешки над 134-140 имаше хубави за по 10 лв , шапки с козирка -1.99, рокли за момичета ( до 134 номер ) с тюлени полички и пайети - много в бяло,розово,сиво - за по 8 лв. Пухините халати за момичета над 134 ,също намалени на по 8лв, слипове момчешки с Хари Потър за 3 лв бр . Изкарани бяха много неща - от стари промоции - вкл.и летни и пролетни неща ,но определено си имаха място и за новата стока ,та  повечето неща нямаха намаления.
Повечето неща намалени при мъжете бяха няколко тениски, суитчери и пижами , при момчетата имаше доста долнища за по 8лв , някой и друг панталон и дънки , както и при момичета - дънки ,блузи,пижами са основно намалени.

# 209
  • Пловдив
На мен пък на пипане спортните неща ми се сториха много гадна материя.

Общи условия

Активация на акаунт