Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - Тема 22

• 33 485
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
В интерес на истината търсим двустаен апартамент, който е със семпл, но запазено обзавеждан, до 650 лева, с повече от един прозорец. Толкова ли са ми високи изискванията?

# 556
  • пустинята Гоби
Не, но го търсите до Южния парк, ако разширите периметъра със сигурност ще намерите.

# 557
В интерес на истината търсим двустаен апартамент, който е със семпл, но запазено обзавеждан, до 650 лева, с повече от един прозорец. Толкова ли са ми високи изискванията?

Според мен не сте, но може би наистина трябва малко да поразширите търсенето или да не бързате, но внимателно да следите обявите, защото хубавите жилища ги наемат още първия ден.

# 558
А къде съветвате да следя? Следя в маркетплейс и в базар/olx частните обяви. Там са по-реалистични сякаш.

# 559

Не са високи изискванията. Мои познати отдадоха разширена гарсониера, обзаведена чудесно, с тераса до Южния парк в Гоце Делчев за 600 лв.

При тях имаше драми, че не искаха да се занимават с брокери и малко бавно стана.

# 560
Бих разпитвала познати на място в квартала, ще публикувам и пост в групата на квартала "двама сме, търсим дългосрочно това и това".

# 561
  • Light of Zartha
Има групи в фб за квартири. Там също имате някакъв шанс.  Ние освен маркет плейс, гледаме и там, защото сме с котка и намирането е една идея по-трудно.

# 562
  • гр. Варна
за 650 лева в Стрелбище, евентуално Гоце Делчев около Южния парк постижимо ли е сносно апартаментче за млада двойка според вас? Ако тук някоя има предложение ... Simple Smile
600лв, 75 кв.м.> https://bazar.bg/obiava-30847302/dava-pod-naem-2-staen-gr-sofiia-strelbishte
590лв, 72 кв. м.> https://bazar.bg/obiava-30703921/dava-pod-naem-2-staen-gr-sofiia-strelbishte

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 20:28 от pkol

# 563
  • София

Не са високи изискванията. Мои познати отдадоха разширена гарсониера, обзаведена чудесно, с тераса до Южния парк в Гоце Делчев за 600 лв.

При тях имаше драми, че не искаха да се занимават с брокери и малко бавно стана.
Тя точно такова не иска. Иска да избяга от 45м2, а вашите познати с гарсониерата са точно толкова.
Според ако вдигне бюджета до 630-650 юе се намери нов двустаен, модерно обзаведен.

# 564
Относно наема или ремонта за студента - вариант ли е да дадат това, което имат на нисък наем без да правят ремонт, а да наемат нещо ново, малко и близо до лекциите?

Относно наема в Стрелбище - пишете в групата на квартала. За 650 лв. не може да няма нещо.

# 565

Тя точно такова не иска. Иска да избяга от 45м2, а вашите познати с гарсониерата са точно толкова.
Според ако вдигне бюджета до 630-650 юе се намери нов двустаен, модерно обзаведен.

Не, че ѝ предлагам нещо..... Писа, че просто иска отделна спалня + дневна, точно каквото е описаното от мен жилище за 600 лв. и го споменах с цел да ѝ кажа, че се намират подобни до парка.

# 566
Баш такова търся. Проблема не е в 45-те квадрата, а в липсата на отделна спалня с прозорец.

Ако го предлагаше или се търсеха нови наематели - с радост щях да го видя. Simple Smile

Бюджетът Е 650 лева. Не че 50 или 100 лева отгоре ще ни съборят, но сме си сложили подобна условна граница. Аз не мисля, че са малко честно казано, но може да не ми е добра преценката.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 13:00 от OutOfNowhere

# 567
Баш такова търся. Проблема не е в 45-те квадрата, а в липсата на отделна спалня с прозорец.

Ако го предлагаше или се търсеха нови наематели - с радост щях да го видя. Simple Smile

Бюджетът Е 650 лева. Не че 50 или 100 лева отгоре ще ни съборят, но сме си сложили подобна условна граница. Аз не мисля, че са малко честно казано, но може да не ми е добра преценката.
Проверихте ли тези два имота?
за 650 лева в Стрелбище, евентуално Гоце Делчев около Южния парк постижимо ли е сносно апартаментче за млада двойка според вас? Ако тук някоя има предложение ... Simple Smile
600лв, 75 кв.м.> https://bazar.bg/obiava-30847302/dava-pod-naem-2-staen-gr-sofiia-strelbishte
590лв, 72 кв. м.> https://bazar.bg/obiava-30703921/dava-pod-naem-2-staen-gr-sofiia-strelbishte

# 568
Големият проблем са фалшивите обяви, при наемине е направо страшно, толкова са много. Но те с обаждане се отсяват, а другите пък с огледи, защото едно е на снимка, хеле пък откакто има фотошоп, друго е на живо.

Бюджетът не е малък, не е и голям, но си иска търсене. Мисля, че с упоритост и малко късмет би трябвало да намерят това, което искат.

# 569
В имот.бг има доста предложения около 650 лв. - едностайни, двустайни.... Все някой ще има до парка, който да ви хареса. Трябва да успеете да отсеете лъжливите обяви, но все пак....

Общи условия

Активация на акаунт