Ир, 😍😘😍
Мими, 😘 виж тук
https://www.youtube.com/watch?v=Ukj23Ucqhqs
И тук
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtub … CFQAAAAAdAAAAABAD
Аз правя и тези питки на No shugar, но са ми сладки от кокосовото брашно:
Хлебчета. Без млечни. Без зърнени. Без яйца. Веган. Без глутен. Нисковъглехидратни. Палео.
Сещате ли се за онези графики, които заменят яйцето във веганските рецепти? 1 яйце= ½ банан, 1 яйце = на еди колко си ленено семе и т.н. В тези графики има и чия. Е, пробваме хлебчета без брашно, нисковъглехидратни и без яйце, но пък за сметка на това с чия. Пробата успешна! Вдъхнових се от вашите въпроси „С какво да заместя яйцето?“, и от няколко подобни рецепти в интернет пространството. Така сглобих много вкусна версия на хлебчета без яйца. Нетипичен вкус, но много, много вкусни. Ако сте пробвали от другите хлябове с нисковъглехидратни брашна и яйца и вкусът на яйца преобладава – тествайте това и споделете резултата. Определено са нестандартни, а на мен много много ми харесват. Освен това са и сравнително бюджетен вариант сравнено с другите от този тип. Приготвянето на тези хлебчета е изключително лесно. Буквално ви трябват продуктите и една купа, в която да объркате на ръка сместа, и фурна, в която да ги изпечете. И няколко елемента, за които да внимавате.
Продуктите за 6 броя хлебчета:
60г кокосово брашно
30г бадемово брашно
15г псилиум хуск
15г семена чия
1/2 ч.л. качествена сол
1 ч.л. бакпулвер
1 с.л. непастьоризиран ябълков оцет
250 мл много топла вода, но не вряла
Претеглете и смесете добре сухите съставки. Добавете оцета и излейте водата. Объркайте бързо с лъжица. Първо ще се получи каша, но много скоро след това тя ще стегне и ще започне да прилича на гумено тесто. Много прилича на новите модерни пластилини ))) Омачкайте добре с ръце за минута. Топлата вода и мачкането ще активират фибрите в хуска, а чията ще набъбне (не се изкушавайте да сложите хладка вода – хускът се активира от почти гореща вода) Всичко ще се сглоби в много прилична топка тесто. Разделете на 6. Оформете кръгли топки. Наредете върху хартия за печене и изпечете в предварително загрята фурна на 175 градуса с обдухване за 37-40 минути. Оставете за още няколко минути на изключена фурна.
Хлебчетата са много меки отвътре, а отвън коричката е хрупкава. Имат много лек сладникав нюанс от кокосовото брашно. За повече бройки умножете продуктите пропорционално.



Отделно от това - реорганизация в работата, за да се поемат и неговите дейности и .....
ститкаме палци од 16, а и до петък - добра да е хистологията! 

-високи црп и суе.Никой нищо не обеснява,сестрата идва със спринцовката и ще почва-без тестуване за алергии даже...имаше малко суматоха,аз я създадох,разговори на Вие,накрая доктора дойде с цялата ми история от приемането,обясни ми подробно всички изследвания,резултати,лекарства и т.н. и се разбрахме без бой
.След малко на мойта дружка се пробваха да и сложат грешен антибиотик,лудница!Няма персонал,1/3 от отделението се изпразни и напълни пак вчера,за няколко часа.От днес имам изследвания в норма,казаха ми да имам готовност за утре,не смея да кажа вкъщи,че за кой път вече...Млечко снощи плака часове,днес със ставането от сън пак,много му липсвам
.






,кафенца от двора на болницата. 