Ето едни уникални гифчета на Лейля Лидия като Джандан в "Дъщеря ми" - тук е заедно с Буура, Берен, Тугай и Серхат - обожавам тези сцени ... 

Пускам и наколко нейни невероятни снимки - прекрасна е ... 

Тя е невероятна и като актриса и като човек - Лейля Лидия отново ще дари всичко, което получи за рождения си ден на болните деца, така както направи и миналата година. Възхищавам й се и много я обичам

Преди няколко дни Буура пусна ново видео в канала си - този път той ни задава въпрос: Какво е за нас Истинско Щастие?

Този път той щял да чете нашите отговори до него и на трима души, чиито отговори му харесат най-много ще изпрати книгата си с автограф независимо в коя държава живеят.
Буура е невероятен - освен супер талантлив актьор е и прекрасен човек - много го обичам. Срока за отговори е до 30 октомври. Така, че който иска все още може да му пише - аз успях едва късно снощи. Тези дни нямах почти никакво време да пиша ... 

Ето снимки и линк с видеото на Буура, където може да му пишете 

https://www.youtube.com/watch?v=H1wBHVPUngk&ab_channel=Bu%C4 … C3%BClsoyOfficial
Междувременно стана ясно, че отлагат старта на сериала на Буура с една седмица - ще стартира на 11 ноември!!!

Вчера 28-ми октомври пък беше рожденият ден на моят голям любимец Берк Октай! Пожелавам му да е жив и здрав, винаги много обичан и щастлив. Нека да продължава да бъде все така земен, добър и истински. Много го обичам

Признателна съм на екипа преводачи, желая им здраве и нека им се случват мечтаните неща в живота!

Благодаря ти за прекрасните думи Онче - ще ги предам на нашите преводачи!

Аз също супер много се радвам, че вече имаме всички епизоди на Селджуците с бг превод. 

Благодаря ти и за новината, която си ни донесла относно малката прекрасна Берен - пожелавам й успех. Тя е супер талантлива и печели сърцата на зрителите с всяка своя роля - особено в "Дъщеря ми" е Великолепна 

Благодаря на всички ви за нещата, които сте пуснали - супер сте! 

Ето и малко колажи на рожденничката Лейля Лидия като Елчин Хатун в "Пробуждане: Великите Селджуци" - невероятна е!!!

Отново имаме срок от една седмица, така че който иска може да му пише ... 

Единствено рускините, които превеждат са го продължили с това име и от 35-ти епизод, което е пълна глупост.
За щастие в действителност не е така - и продуцентите и канала водят сериала за Алпарслан като отделен сериал - затова и епизодите започват от 1-ви епизод! 

Погледнах го от части, просто за да добия представа, но за мен сериала за "Алпарслан" въобще не може да се сравни с "Великите Селджуци" и не смятам да го гледам.
Определено се усеща липсата на великия Султан Меликшах и прекрасните му синове Сенджер и Тапар, както се усеща и липсата на нашите любимки Елчин Хатун и Турна - на любимите ни двойки Меликшах и Елчин, Сенджер и Турна.
Усеща се и липсата на верните приятели на Сенджер - тук Алпарслан също има верни приятели, ама хич не ми допадат - далеч са актьорите им от нашите. Това разбира се си е мое мнение. Не казвам, че сериала е лош - просто няма база за сравнение със Селджуците.
Емре Конук прави какво ли не, за да промотира сериала "Алпарслан" и да се възползва от известноста и имената на Баръш и Фахрие - правил е и Гала Вечер с всички актьори от Алпарслан по повод старта на сериала - нещо, което така и не направи при старта на "Пробуждане: Великите Селджуци".
Може би заради пандемията и засилените мерки тогава, но си личи, че като цяло не го промотираше толкова, колкото опитва да промотира Алпарслан сега. Това ме дразни. Нашите актьори също заслужават уважение.
Както и да е - при старта на Селджуците - ние си имаме уникално интервю с Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда и Хатидже - после говориха и за английска платформа - както те, така и Али даваха и други интервюта, срещаха се с висши политици, спечелиха редица награди и аз много се гордея с тях. Те доказаха, че са номер 1 - дори без голяма промоция и превъзнасяне рейтинга на Селджуците винаги беше на върха. 
Вие също можете да изразите позицията си свободно.

Този път Буура предлага всеки, който иска да му прати кратко видео, на което да каже Здравей на своя роден език.
Буура е уникален и като човек и като актьор - възхищавам му се 

Да ви се случват чудни чудеса!