Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 990
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Хюльо!

Мен пъ сия мъ уведомихъ,  че за понеделник имам да прая проект за бобаръ....лошу мий....

Еее, ни е честно да ти развалят петъко! Трябваше у неделя вечер, по-късно така, преду легани да тъ уведомът!

Нали?!? За по-приятно.....

И то една майка ми каза, моят дребен беше споменал лежерно, но даже и не каза, че е за понеделник....
Еее, голяма порта тая майка! Виж детенцето как лекинко е споменало, да н,тъ нерви! Simple Smile

# 436
Нъл...то ясно, че аз ша гу прая тоз проект,  мъ поне да го научи.

# 437
Нъл...то ясно, че аз ша гу прая тоз проект,  мъ поне да го научи.

Аз, понеже съм го минала тоз период, та съ веселя на твой гръб! Ама, нидей мъ глида накриву, ши мине и при теб! Simple Smile

# 438
Мани.  Скоро не бяхме прайли. Саму с баща му една кукерски маска и то саму я довършиха...

# 439
  • загубено
Imp Опс...еля мъ на Sunglasses

Де е кофиту?

Соучи,стигъ рива ми запрятай ръкави и почвай Joy теб чака Joy
Аз писах съчинение,„какъв искам да стана като порасна” . Дребното учителка ,ама голямото като го питали в началното училище рекъл че иска да кара камион дет чисти гюмовете. Беше луд по тях ,абе викам му,:„ мамин сладък, как другите деца искат да стават космонавти, полицаи,пилоти на самолети ти гюмаджия.... ” та тъй. Сега ми вика ,чел нещо за рециклиране „ знаиш ли кви приходи имат тия,смей се ти от малък знам къде мога да се реализирам” Joy

# 440
Хаха, Нерку, моят о градината за албума кат го питали къф иска да стане,  казал боклукчия. Госпужъта паднала направу...

# 441
  • загубено
Хаха, Нерку, моят о градината за албума кат го питали къф иска да стане,  казал боклукчия. Госпужъта паднала направу...

Не съм сама,не съм ...... Joy

# 442
Напрайх тъпия бобър.....уф! Сега устава дребния да научи поне написаното.....

# 443
Браус,Соучи!Да видим сега гуспужата как ще те уцени 🤪

# 444
То ясно, че не го е прайл дребният, ама поне да научи да го представи...

# 445
  • Countryside
Хай, кукис! Как дела?

Соулчи, браву за пруекта. Ама ме дразнят, че ангажират родителите. Редно е децата сами да си го правят, т.е. да предложат подходящ проект за възрастта им или да им дават материали, с които да работят. А не да ангажират и оценят родителите....безумно е. На какво точно ги учат така? Ако се окъкат, мама ще спасява...

# 446
Абе, то принципно сам трябва да си го прави, ама нито има материали, нито може да ги принтва, нито да ги сглоби. Евентуално да ги намери в гугъл, където още не му давам много да рови.... Аз съм доволна да научи самия проект и да го разказва.

# 447
  • Countryside
Е да де, материали да им осигурят на децата и сами да си направят презентацията. А това, че ще я научи е ясно, няма да се излага пред целия клас, я!

Иначе за ровенето в гугъл е ясно...

# 448
  • Куциндрел
Хилоу.
Ей туй е да са прайш на умряла лисица, сливайки се с част от интериора.

и после кат та оставят сама в стаята, щото видиш ли котето ще спи, ти да скокнеш и да почнеш да ръшкат дет свариш. Joy

# 449
Момичета, реших си проблема с менюто....!!!!

Общи условия

Активация на акаунт