Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 992
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Абе, тая твойта мама ут снимкътъ, Букетчи, бърка обектите. Мойта мама си ме целеше и с точилката, и с пръчицата! Joy А мечо ми беше любима играчка, не кукли, а точно едно кафяво мърляво меченце. Все си го гушках, гледам, че и по снимки съм с него. Ама не поВня бой да е ял вместо мен! Grinning
Сига, дъ ни пумислити, че са мъ прибивали у къщи. Татко никога не ме е удрял, ама мама го заместваше, само нещо да не станеше на нейната и се оглеждаше за точилката или квот докопа пръчица из двора, мноу бойна мадама беше. То не че и аз бях от най-хрисимите, де, стигала ме е някой път, ама бягах, туй го умеех, посли и на лека атлетика бягани и висок скок ма записаха. Ама туй за да не чета, че не можеха да ме отделят от книгите и ходех с едни гурелясали зачервени очи. Ма, кат немаши тогаз жиисеми, ко да прая, сал инити книги.Simple Smile

# 421
  • Countryside
Лабри, нали новата митода е учини чрез пуказвани. Ето, при мамата ут гифчиту имами пуказване на ризултат при непостигане на целите върху опитен убект, тип миче Joy и чедуту виднага вдяна ко да прай Joy

Никуга не съм яла бой ут нашти, ни ут мама, ни ут тати, ни ут баба или дядо. Ама аз си бях послушно дите, все книжки си четях в ъгъла Joy
 Е, имам две комоциота, два пъти чупена ръка, чупен пръст на крака и ко ли не, сичку туй в детска възраст, ама то страничин ифект ут книжките беше Joy

# 422
Пък на мен никой не ми пуказваши, мама напрау си действаши! Ама яз си научих бързу урокъ, упъна ли и съ нящу, гледах да се отдалеча навреме или така, на дистанция да съм по-бизупасна. Joy
И аз ут никой ни съм яла бой, имам внаизпридвид баби, дядовци и други роди, ама мамчето си беше такваз, ко да я прая! Командареше наред и само татко я сваляше на зимятъ с две думи. Той и мен така мъ вкарваши в пътя, с приказки, ама пък умееше, като ми кажеше нещо, ей така, спокойно, без да вика или да се кара, така се засрамвах, че понякога предпочитах маман да ме е докопала с точилката. Умееше си го човекът, казват чи и аз съм го можела, ама понявгаж ми се приисква и аз точилка да прихвана. Ма нали сига ни дават, та съ сдържам.Joy

# 423
По вАпроса за дицата 😬

Чесну казано самата аз съм ползвала вАпроса за прислужницата.🤣😊Ами то чистиш,чистиш, пу 3 прахусмукачки и 5 парцаля на ден,отделну готвиш,переш пу 2 пирални на ден,одиш на тръстиката,как да не пупитам.😆

# 424
Сънши, и горнити мументи ги има, кат на твойта първа снимка, ма май са по-редкави, по-често е туй от втората снимка. Joy

# 425
  • Куциндрел
Ко стаа тъдява?

ни съм ва чела тез дни, ама бяф зайета.

# 426
Ооо, Сес, пуяви съ най-посли! Важното е здрава да си, пък другуту сякак можи! Simple Smile Тукана бистрим вазпитанийту на чаветата, ама мой да минем и на четирногити ку требе! Joy

# 427
Хюльо ви....

Вижте с каков гердан съм нескъ!!!

# 428
# 429
  • Куциндрел
Хюлоу.

# 430
Хюльо!

Мен пъ сия мъ уведомихъ,  че за понеделник имам да прая проект за бобаръ....лошу мий....

# 431
  • Куциндрел
Ние по избор ша пишем за някой воден обитател. Избра си черна риба въдичар. Ина грозна, дълбоководна рибъ, със светещ израстък на муцуната. Хубавото е, че я има в една книжка и няя ровя в нета за инфо.

# 432
Хюльо!

Мен пъ сия мъ уведомихъ,  че за понеделник имам да прая проект за бобаръ....лошу мий....

Еее, ни е честно да ти развалят петъко! Трябваше у неделя вечер, по-късно така, преду легани да тъ уведомът!

# 433
# 434
Хюльо!

Еее, ни е честно да ти развалят петъко! Трябваше у неделя вечер, по-късно така, преду легани да тъ уведомът!

Нали?!? За по-приятно.....

И то една майка ми каза, моят дребен беше споменал лежерно, но даже и не каза, че е за понеделник....

Общи условия

Активация на акаунт