Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 900
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Въх ,хората изтрещяха ..Joy
Петъчен стриптийз Imp

....с маска при това!

# 676
  • Куциндрел
Добринке, без тук имам ти давам ини нища, а кръчмите са мираж. Требе да пумислим за ино гости.

Въх, гледам чирешката на тортата, готви Рут Колева. Туй мумичи ут явну са е тунинговало и ся кат говори и устата й завива надясну.

# 677
Чеки да пусна и аз да я видя таз мума!

ПС: Верну малку заваля, скулички си е напрайла май.... Обаче как са е орисувалаааааа. Кат вестник Работническо дело.

# 678
  • Countryside
Цецке, а на мен нещу няя ли да даваш?

Я па гледам Мистър Бийн, егати дебила Joy туй чирешки, ягодки, тц...

# 679
По коя програма го дават?

# 680
  • Куциндрел
Букетчи, кот кажиш тук ша ти дам.

# 681
  • Countryside
По коя програма го дават?
Соулчи, Мистър Бийн ли? Аз гледам старите серии в ютуб и се хиля в несвяст. Оказа се, че има и нови серии по случай 25г от сериала Мистър Бийн. Иначе пълнометражните филми за Мистър Бийн и Джони Инглиш ги има в Нетфликс. То ние телевизия почти не гледаме, само някой филм чат пат по HBO.

Букетчи, кот кажиш тук ша ти дам.
Ан тъй!

# 682
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
потърси "черното влечуго".
Wink за Джони Инглиш признавам, че е върха. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 683
# 684
Препадайти, аз, кат идната консерва немам фейсбуци, инстаграми, туитъри и квот там ощи има, та сига нимоа и да припаднъ! Joy
Пък на Онзи на баба му шведската маса ми напомни, че и мойта баба праеше таквиз шведски маси, ма им викаши трапеза!? Кът ни е учила шведски, де да знай жената. Уф, ама големи фкусотии правеше милата ми баба!

# 685
  • Countryside
потърси "черното влечуго".
Wink за Джони Инглиш признавам, че е върха. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аааа Добри, и Бляк Адър ми е в шорт листата след Бийн. Уникален е Роуън Аткинсън, особено във влечугото, еволюира му образа от пълен идиот до непълен Joy той некъф богаташ и даже рицар бил моля ти са и играе за кеф. Да му се ненадяваш, хората кви драми имат....

# 686
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам, знам, лично кралицата го пернала с меч по главЪтЪ и зинала "Станете, Сър Аткинсън!"
и той се изправил на краци, че и без това вече го болял гърбЪТ.

# 687
  • Countryside
Морген кукис и Онз Joy кафету иди в тоз мразувит ден

Навън не е за хора, бахър на кубчета....

Ан тъй Добри, знайш гу сър Аткинсън викаш. Аз съм му фенка, уникален е. Слушала съм интервюта с него начетен е, ама някак винаги си го представям като Бийн и чакам да направи нещо дебилно. Joy

# 688
  • загубено
О Букетчи, тенкю Kissing Heart
Застудя,локдаун,некви полицаи щъкат навсекъде. Иди ми да прегърна климатика и да не гу пущам .

Анкинсън е пич. Не знам как се чувстват децата му. Как е да те наказва мистър Бийн Joy

# 689
  • Once there was a Hushpuppy...
Хелоу!
Трети ден сервирвам мусака, мойти са въртят и пуръчват пици😂🙄 Па ядух, дан са фърля!

Гледах, четох, па гледах, кайве пих....и ся обмислям аз и мойте антитела да идем у молО🙄🙄🙄 Да си купя нещу! И па шъ чита и гльодам филми, туй то съботния рилакс!

Общи условия

Активация на акаунт