Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 943
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Дремя аз, спя, ама Hushpuppy кат турила ини лемонуви кексунки, упулих съ виднагически!   Кат вулканчета,  едни таквиз ъпититни! В оназ тема ни даат ноу съ приказвъ, тук шъ питам Хъшиту ка ги прай? Туко-виш пък ми казала! Да зема набъркам ини и аз, чи някак тъй изутвътри ми иди....Хъшпъпенце, напиши рицептичкътъ, молем ти съ!

Ам пишете, де, сигъ пореден пост, дъно мъ ни затрият да устана биз рицептъ.Joy

# 106
  • загубено
Либри, взех антиуплаховото апчи.

Joy

Аре нося и за вас

Joy

Соучи,тоа е фор ю Stuck Out Tongue Winking Eye никви кученца,котенца и прочие лиготии Joy

Joy
Един мъж тяя носи на бой и на пиини Joy

Хъшо,ко готви пак?
Аз не следя форумът вече. Изпуснала съм.

# 107
Аууу, Неркъъъ, без думи съм.....

Вий ко рупате със свакята?!?

Лабриту са упрашилъ да не я баннат....

Хъшето гледа новите прумоций о молът....

Демата и Съншето нещо са заглавичкват.

# 108
  • загубено
Ко дъ рупъме Соучи,тривъ Joy
Днес сме на диета,кат доди летоту да сме убави.
Скивай

Joy

# 109
Нерку, туй днешнъ фоткъ лий? Чи пу тиливизията рекоа, чи у гръчку е лето - 31 градусове и показаа идин народ плъзнал изпонавънка, тъ и нъ мурету голИ! Simple Smile

# 110
  • загубено
Либри, днес беше 22 градуса тук.
Отвратително топло с прах. Някъв циклон от пустинята. От петък,събота е тъй, не се вижда нищо на 200 метра. Децата 1 ден училище мор с тия маски. Дават от сряда да пада,ще умрем от студ с тия разлики.
Времето полудя,Мадрид е в сняг от 16 години не е валяло там. Май и тая година почва лудо .

# 111
  • Once there was a Hushpuppy...
Хелоуууу дарлингс!

Ни моля отвориха, ни ми са оди навънка ф тоз дъш!
Тъй гу гльодам Соулче, пузна - опулена в нисък старт, мъ ниии-щооо! Одих в Джъмбо да опукам некоя пара за рилакса😆

Лабри,тенкю ✌️❤️  ногу са лесни. Питала ме една съфорумка и точно я пляснах в темата рецептата.

Дека е кайвету?

# 112
  • Куциндрел
Дубро утру.

Кой испи кайвету?

Значи учителката по занималня на чавето периодично ме оставя така

Убачи дитету знае - всички наобратно, а ние наопаки. И не й се връзва на безумните идеи.
Скрит текст:
Карала ги вчера да препишат урока по Човек и обещство в тетрадките си, моето не го е преписало, щото не видяло голям смисъл да пише толкова много. Вместо да им разкаже нещо за траките, да обсъдят и т.н. тая решила да ги тормози с допотопни методи. Преди туй имаше други иде учителката им по занималня, та се налага да обяснявам на детето да казва, че майка му не дава, толкоз. Ако има зор да ми се обади. А също и го питам през ден за занималнята, че да видя кво става там.

# 113
  • загубено
Хилоу.

Няя кофи,обед стана.

Свакси,да преписват цял урок с ква цел?
Наказание? Да го научат ?
Аз бих си поговорила с гаспажата. Ако не и се преподава може да фаща баира.

# 114
Резултатът ....

Нерку, закъсня...кафету свърши!

# 115
Скрит текст:
Хелоуууу дарлингс!

Ни моля отвориха, ни ми са оди навънка ф тоз дъш!
Тъй гу гльодам Соулче, пузна - опулена в нисък старт, мъ ниии-щооо! Одих в Джъмбо да опукам некоя пара за рилакса😆

Лабри,тенкю ✌️❤️  ногу са лесни. Питала ме една съфорумка и точно я пляснах в темата рецептата.

Дека е кайвету?

Тенкю ти Хъшчи, те ти кайвету с пазач, да н,гу испий некой, аз утивъм отачкъ за рицепкятъ.

# 116
  • Куциндрел
Свакси,да преписват цял урок с ква цел?
Наказание? Да го научат ?
Аз бих си поговорила с гаспажата. Ако не и се преподава може да фаща баира.
На уточни за какво точно ги е карала. Добре, че не го е писал. Явно наближава момента да си говорим, че пък миналата седмица правили общи домашни, ама нашето пак не й се вързало на акъла.
Използва някакви остарели методи и никакъв индивидуален подход. Може за някои деца да е полезно общо домашно и преписване, ама за други не е. Оплаква се, че му дава и някакви смотани и лесни задачи като си свърши с домашните, пак никакъв индивидуален подход. А и май много, много не я слушат децата и вдигат шум.

# 117
  • София
Туй с даскалите е мноу опширна тема. Simple Smile
Нашта ги мори доста с учене, което за мен е плюс. Ма нема никъф подход кат педагог, Аку че се изживява кат такъф, а се бара и малко нещо псохолог, щот щерка и била такава, та и тя е наясно. Simple Smile
Отделно, ги дели, вместо да ги обединява.

# 118
  • Countryside
Морген, кукис! Ни писАх тия дни, че чедуту некъф вирус думъкна ут даскалу, вече е по-добре, не било ковид вика педиту, пусна ина урина за 5лв за цвят и речи ку дига температура днескъ да идем утре пак, да пусни ПКК за цееели 10-15лв, нимоа..... Засега държи около 37° и нищо не съм давала, дано се задържат и успукуят нещата, ич ни ми са оди пак. Убачи!, за урината ми казаха у лабораторията ут 3! до 5! работни дни! В ступор съм!

Хъше, къф мол душа, орта казаха ду 31.01 нема мол, туй то! Но пък сичкуту устаналу магазин йе утворено, саму леф да имаш Joy

а па ко толкуз купувате ут туй Жъмбу ни знам, народа е на талази придколидну и сяка гудина ино и същу, ас там без бой не стъпвам, усобину пу Колида Joy

Ауу, Цец, тая леля ут занималята ич не я слуша главата, ама явну я мързи другу да прай и да пишат там, си пий кафету на спукойствие, тц, тц, и пАри зимат начи....
Требе й мутивация на лелята ми се чини Joy

# 119
  • София
Ае ви светна нещу, да видите, че съм чувек. Simple Smile

Скрит текст:
Драги отслабващи, запомнете:
1. Яденето от чужда чиния не се брои.
2. Ако никой не ви види, че ядете, значи не сте поели никакви калории.
3. Ако ядете прави, калориите слизат в краката и се изразходват по време на ходене.
4. Ако пиете газирано без захар по време на десерта, те се изключват взаимно.
5. Салатните сосове и допълнителните съставки като сирене, яйца, маслини и др. не се броят, защото вие всъщност ядете салата.
6. Храната, използвана за медицински цели, не се брои. Например шоколад, използван за енергия, сладолед в качеството му на антидепресант и т.н.
7. Това, което ядете в киното, не съдържа калории, защото е част от развлечението, а не част от обяда ви.
8. Отчупените парченца от сладкиша не се броят! Само цялото парче съдържа калории.
9. Когато се храните с някой друг, калориите не се броят, ако и двамата изяждате едно и също количество.
10. Яденето, което опитвате по време на готвене, не съдържа калории.

Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт