Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 957
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Скришният текст дубре, ма илюстръциятъъъ..........
Чи тез убаи булки у лодката що требва да услабват? Сичко си имат. Ку заприличат на самоходни щеки дъл ши са по-убаи?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
  • Куциндрел
Туй с даскалите е мноу опширна тема. Simple Smile
Нашта ги мори доста с учене, което за мен е плюс. Ма нема никъф подход кат педагог, Аку че се изживява кат такъф, а се бара и малко нещо псохолог, щот щерка и била такава, та и тя е наясно. Simple Smile
Отделно, ги дели, вместо да ги обединява.

То повечето кат от наше време. Хич не искат малко да видят нови методи, да сменят подхода.

Букетчи, явно стерилна урина сте дали щом искат от 3 до 5 дена. Обикновената е за половин ден. Отиди утре пак в друга лаборатория и пак дай, кажи че искаш обикновена. Да се оправя малкото Букетчи. Kissing Heart

# 122
Букетчи, да са упрая чавету бръже!!! Гушки!!!

Цецу, туй обученийту насякаде е тъй. "Успокоиха" мъ, че нагоре е още по-голяма лудост и бръкотия.....Та, тъй, добре сме трети клас, ната шму мислим, кат доди!

Онзи, ейййй.....туй мойту креду бре! Се едно аз съм гу писалъ.

# 123
  • Куциндрел
JoyJoyJoyJoyJoy

# 124
  • Countryside
Стерилна дадохме, да. Щото знам че ако нещо излезе в нормалната, се дава стерилна урина за потвърждение. Аз винаги съм давала стерилна урина и резултата е бил наличен в рамките на два дни, макс. Как да е, ще чакаме, да чукам на дърво, детето е по-добре. Аз така и не разбрах защо реши точно урина да й пуска, след като оплакването беше висока температура и главоболие? Ама нейсе, да изследват там Joy

Соулчи, ич да не е преди 100г се е ценяла точно този тип женска красота. Да пращи от здраве, буквално Joy че да може да ражда дечурля и да ги кърми. А професия дойка каква далавера е било, щото добре са ги хранели, за да имат мляко Joy

# 125
Соучи, пу-пу, да ни съ ти уроки! Убава за три! Joy
Тъй е с убразованието, оня ден тест по изик праят, дади гуспужата въпроси за слушани с разбирани, всички гутови, чакат я да чите, пучна тя, пълно мълчание и в идин мумент момичешкщи глас: "Туспожо, ама вие четете нещо, дето изобщо тия въпроси не са за него". Стряскъм съ и аз, щот ей тъй, с ино ушо слушъм, ни съ задълбучавам, пуглеждам, верно въпросите савсем други. Погледна госпожата, изписка, ооо, убъркала съм се, ей сега изпращам, прати точнити вапроси, изчете ощи веднъж и да пишат. Що си мисля, чи по три пътя съ чите в такъв случай, ама мое и да бъркам. Та тъй с ДО-то. Кот такоз!

Букетче, да съ управя дитенци. Аз писах май дет нашто оди с температура 37 и 2-3 цел месец, та си изкарвахми акъло, изпи три антибиотика пу тилифоня назначени, и нема управия, дорде ни гу пратиа на тест за ковид, пък дохтурка от болницата ги посрещнала на хвода, рекла, да не влизат, че влезе ли детиту, и да ни е болно, със сигурнос ши съ зарази, поразпитала ги, рекла да пие три деня аналгин и, ако не падне температурата, да отиват за тест. Ами ощи след първия спадна пущинята, ама той си пи два деня апчитата, че и на третия, кат му рикла. От тогава нищу, но и тогава нищо друго нямаше, освен дето по вечерно време се вглеждахме, че позаруменял бузките, та така го хванахме. Кво беши, идин господ знай.

# 126
  • Куциндрел
Букетче, пусни и обикновена, защото има параметри, които стерилната не мери.

# 127
  • Countryside
Въ, Цец, ся мъ фкара у филм.... кат излези ризултата ша гу пращам на дуктурицата да кажи дали тряя другу да пускам, ни знаех чи има разлика....ех, чувек се учи дукат е жив...ама ако утре все още вдига ще пусна и обикновена...

Ауу, Лабри, викаш месец субфебрилна темп и са упрай с три деня аналгин? Мани, мани, ама ас съм алергична към аналгин и не смея и на чедуту да дам...важнуту е че се е упрайлу дитету!

Лабри, четенету с разбирани е гулям прублем за сички, ноооо явну и на даскалити, което никак не е дубре и не е от ДО, ама айде...дет викаши идин вилик наш пулитик, къфто матиряла...

# 128
  • Куциндрел
Букетчи, винаги пущай и 2та вида. Обикновената засича някви билирубини, утайки и ако има бактерии. Стерилната вече казва каква е бактерията и как се лекува, ако има такава.

# 129
  • Оптимист по принуда
ДО.
Дубре съм.

Букетчони, да се оправя детенцето. Hug

Цеце, теС метОди няма никога да замрат. Не учат децата да мислят, да правят причинно-следствени връзки, а да зубрят, щото...така. Хубаво си възпитала детето да разсъждава Hug

# 130
  • Куциндрел
Демо, то дитету май ша излези по-пруклету и ут майка си. Има поне плюс, че ние не сме от тея родители дето не смеят копче да кажат на другарките в училище, за да не се разваля нечий кумфорт. Като нещо е грешно, то е грешно и толкоз. Детето не е длъжно да върши простотии.

# 131
  • Once there was a Hushpuppy...
Бая сте пописали кукис!

Букетче, да се оправяте бърже! Както ти казва Цец за урините.

Цецко, ни нам ко да кажа...много неща ме дразнат и при нас, но не знам вече какво да правя. Имаме и готини учителки, но класната ни е меко казано отврат....
Искам да се променят някои неща в подхода и се шегувахме надкоро беше в месинджъра, че кат почна работа в мон некой ден шъ опрая нещата. Е, чи ша са ни големи децата....дано да ма огрее въобще!

# 132
  • загубено
Чайте питам колко са големи тия даскалици? Тия методи от онуй време няя ли сменят малко. Свакс,само тъй бравос на зетя проклетия му е майката.
Психолозите трябва да ги изхвърлят от училищата. Ама хич нямат работа там. Ай ши им се незнай,тия хора са едни дет не са могли да се реализират никъде и не са ги приели нищо друго да учат. Знам че е крайно,но са хора запълващи си времето в 90 % с несъществуващи проблеми. Каму ли за деца.

Букетче,да минава. Винаги две урини + кръвни общи изследвания. Поне моята педиатърка пуска така. Как след 5 дни резултат,ми то ще и мине до тогава.

Онзи, аз не пазя диети но тенкю.
Окръжност пазя. Никви грижи нямам. Joy

Фитнес залите са затворени. Не може да се бяга без смс,но и с съобщение не може далеко на няколко преки. Стадиона само срещу час влизаш инак глоба. Теглих им една и си купих баклава Imp

Демо,кво утро в 5 следобед Joy
Къртиш Joy

# 133
Теглих им една и си купих баклава Imp

Анджък!
Да си до-дим на ду-ма-та!!!!!

И малку смях, докът дъфчети баклавъта..../уткраднато от фейсъ/

Скрит текст:
Скъпи мамо и тате,
най-накрая получих достъп до компютър и реших да ви напиша този имейл. Аз съм добре. Първите два месеца минаха много бързо. Ще ви разкажа с няколко думи с какво се занимаваме тук. Събуждането е в 5.30 сутринта. Първият ден си станах както на село в 4, обаче старшината ме накара са се върна в леглото и да пазя тишина. Така че в началото на деня мързелувам – не се занимавам вече нито нито с кокошки, нито с прасета. Скука.
Сутрин ни слагат по една раница на гърба и ни карат да бягаме. Старшината ме пита защо не се потя, аз му отвърнах, че разстоянието е по-късо от колкото бягах всяка заран с раницата до училище. Момчетата от града са много зле на края на това упражнение, ако старшината не гледа нося по някой на гръб, тъкмо да ми заякнат краката.
Редовно ни карат да гърмим, обаче явно съм в курса за начинаещи. Тук се стреля легнал по неподвижни мишени!!! Много по-лесно от стрелбата по косери или пъдпъдъци! Пък и никой не гърми по теб, както правят ония тъпаци от съседното село! Така че медалите тук са за мен.
Редовно ни карат да се боричкаме, както правим в къщи с батковците ми. Много са чупливи градските момчета, малко да стиснеш и нещо изпуква. Тук за срам на цялото село изгубих... Веднъж. Един младеж, към сто и тридесет килограмов, се спъна и падна отгоре ми. Аз, както знаете, съм 65 килограма, точно на половина. Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една крачка встрани, и после му се хвърлих на гърба. Стана много по-лесно, отколкото със селския бик. Стиснах му врата и той изпука. Няма страшно, старшината каза, че това е тренировъчен инцидент и родителите му няма да ни съдят!
Топла вода има всеки ден, още не мога да разбера защо...
Старшината не ни бие, мисля че му има нещо. Може да е вегетарианец, или сектант...
Храната тук е на корем. Или по-скоро беше на корем. Първия път като казаха, че можем да ядем колкото си искаме, аз набързо глътнах двадесет и пет кюфтенца. Не бяха лоши, обаче на мама са по-хубави. От тогава старшината ми дава да изяждам не повече от двадесет. Това не е проблем, сядам до някое градско момче на обяд, гледам го втренчено, и той ми дава половината си порция. И изкарвам до вечерта. Сменям ги, да не се оплаче някой.
Първата седмица три момчета ме дръпнаха зад спалните помещения, искаха май да ме ступат. Понеже се чувствали засегнати от моите успехи, не можело то така, новобранци да ги излагат. Няма страшно! Родителите им няма да ни съдят! Даже двама ще се върнат в строя, съвсем скоро, до два месеца. Като има зараснат костите. Третият май ще си полежи заедно с оня, големия. Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат от кома. Така че, няма грижи!
Моля ви, кажете на батковците ми Тошо и Гошо да дойдат веднага! Да се запишат, след толкова ядене и игри, даже дават и пари! Бързо, преди онези тъпаци от съседното село да се усетят и местата да свършат!
Мамо и тате, обичам ви и ми липсвате! Тук е хубаво, дано ме харесат.
Ваша дъщеря:
Стойка

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 21:35 от Soul Free

# 134
  • Оптимист по принуда

Демо,кво утро в 5 следобед Joy
Къртиш Joy
ДО- Домашну ОбучениЙ кака. Sunglasses Дувърши мъ Joy

Общи условия

Активация на акаунт