Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 940
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Имала съм и такава история. Айде, те бяха гаджета, а той идваше у нас някоя вечер. Оная го надушила, оня всичко си признал, чак на Вайбър ми пишеше момата колко съм била пропаднала.
Бяха на квартира, изнесоха се след това, сега чакат бебе.
В своя защита ще кажа, че като се запознах с него не знаех че има гадже.
Чак като се нанесоха до мен разбрах.
И той продължава чат пат да ми се пробва за виждане.

# 181
И аз имам една същата като тази, но за разлика от авторката грам не съм имала ни чувства ни апетити към съседа с жена и дете. А и най-малкото си имам и стандарт и ниво.

Той сигурно си е мислел - ето тая, самотна, няма си никой, лесна плячка. Какво е най-лошото, което ще се случи? Ако разбере жената - нападнаха ме,  прелъстиха ме, не издържах, много те обичам коте, оная е пропаднала, да знайш...

Ама не знае съседа, че мое правило е да не си водя гаджетата у дома. Даже и годеника ми не съм го водила у дома. Той си има къде да ме покани и си ме кани. Това, че изпаднали съседи като този следят кой с кой се прибира, си е техен проблем. Даже и камери инсталираха във входа .. да им е по-лесно бройкането на някои.

Естествено се разбра от всички в блока. Аз казах де. Не дават отчет на годеника си, но и няма да ходя в чужда къща оид предтекст че само там можеш касиерът да си отчете парите. Той се опита да ме изкарва с "психични проблеми" но и това не му се получи. Накрая други съседи трябваше да му подшушнат да престане да ме търси, но не би.

Още пише анонимно на месечните отчети, които залепва в асансьора. Търси, търси контакт, реакция от мен, ама няма. Защото е буклук.

И, авторке, такива мъже са буклуци. Нито ти трябва за една нощ, нито за връзка, нито дете да имаш от него. Намери си гадже и дори и да не става за нищо ще е по-добро от това, в което се опитва да те набута съседът ти!

# 182
  • Димитровград
Още на първото изречение- съответно аз приех поканата във ФБ... Търсиш си повод да си с него. Ако търсиш ще намериш, разбира се.

# 183
  • София
Искам човека до мен да ме разбира и да бъде до мен въпреки всички трудности.
Не съм си и помисляла, че той ще изостави жена си за да бъде с мен. Все пак има дете. Може вие да не ме нападате защото не го заслужавам

Авторке, познавам няколко такива мъже, които редовно кръшкат на жените си. Да, вече са им скучни и са им свикнали, но така ще бъде с всяка една жена. Имат си семейния комфорт, а навън разнообразяват както успеят. Няма да се откажат нито едното, нито другото.

Но остави, че няма да остави жената. Ти сега си се привързала, при все че не сте имали интимен контакт. Представи си какво ще е като правите секс и се натрупа още прекарано време заедно? Щом живее и наблизо, как ще го забравиш, като постоянно ще го виждаш? И то с жена му и детето, правейки с нея нещата, които ти ще поискаш в даден момент да правиш с него, колкото и сега да се обясняваш? Освен мъка и тормоз, друго за теб няма да има. И няколко откраднати мига, които за теб ще са света, а за него нищо. И чиято цена няма да си заслужава. Спирай контакт и си търси свободен мъж.

# 184
  • Далече, далече
Иди да живееш/учиш на друго място. Този, ако ти е много важен, го привиквай в новата ти квартира, но когато на теб ти е кеф. Joy

# 185
Е, авторке, при толкова много включвания и споделянки, какво реши?

# 186
така .. знае, че е женен, приема го в приятели - ок.. споделя и че я харесва и иска да прави секс с нея - тя му обяснява, че не е правилно, ама въпреки това си пише с него и се прави на хуманна .. чак сега се чудя аз ли не съм наред ? само аз ли мисля, че търси съжаление за постъпките си и някаква подкрепа ?

# 187
така .. знае, че е женен, приема го в приятели - ок.. споделя и че я харесва и иска да прави секс с нея - тя му обяснява, че не е правилно, ама въпреки това си пише с него и се прави на хуманна .. чак сега се чудя аз ли не съм наред ? само аз ли мисля, че търси съжаление за постъпките си и някаква подкрепа ?
Не съм първия човек на който се случва това в днешно време. Няма защо да търся съжалението от който и да е било и не съжалявам за абсолютно нищо.

# 188
то това е лошото, ако нямаш никакво себеуважение.

Не съм първия човек на който се случва това в днешно време. Няма защо да търся съжалението от който и да е било и не съжалявам за абсолютно нищо.

# 189
Не се заричай. Млада си, очевидно много неопитна.

# 190
  • София
Е, авторке, при толкова много включвания и споделянки, какво реши?
Ние не разбираме! Има нещо, има.....те са сродни души, разбират се без думи, вътрешният им свят, тоест точка си е техен...

# 191
Авторке, понеже се оправдаваш, че нямаш вина за чувствата си, за действията му - това е така. НО носиш цялата отговорност за твоите действия и постъпки (ФБ, срещи и т.н.) и ще си понесеш/търпиш последствията.
Човек с елементарни морални принципи не би се вкарал в такава ситуация.
Много ти е изкривено разбирането за "днешно време" и "21 век".

# 192
  • Далече, далече
Засега няма за какво да съжаляваш. Човек не страда от чувствата си, а от постъпките си.

Гледай да не забременееш от него или да не хванеш СПИН, останалото може и да не го помниш някой ден.

# 193
Както писах в една друга тема, все по-рядко се среща семейни мъже да търсят разнообразие с необвързани. Този случай е доказателство, че има защо да е така. Като чета авторката колко е инатлива и твърдоглава, вещае не само неприятности за семейството, а Големи неприятности.
Ако любимият прочете тая тема, ще преосмисли стратегията си за секс извън дома 😀

# 194
Скрит текст:
Искам човека до мен да ме разбира и да бъде до мен въпреки всички трудности.
Не съм си и помисляла, че той ще изостави жена си за да бъде с мен. Все пак има дете. Може вие да не ме нападате защото не го заслужавам

Авторке, познавам няколко такива мъже, които редовно кръшкат на жените си. Да, вече са им скучни и са им свикнали, но така ще бъде с всяка една жена. Имат си семейния комфорт, а навън разнообразяват както успеят. Няма да се откажат нито едното, нито другото.

Но остави, че няма да остави жената. Ти сега си се привързала, при все че не сте имали интимен контакт. Представи си какво ще е като правите секс и се натрупа още прекарано време заедно? Щом живее и наблизо, как ще го забравиш, като постоянно ще го виждаш? И то с жена му и детето, правейки с нея нещата, които ти ще поискаш в даден момент да правиш с него, колкото и сега да се обясняваш? Освен мъка и тормоз, друго за теб няма да има. И няколко откраднати мига, които за теб ще са света, а за него нищо. И чиято цена няма да си заслужава. Спирай контакт и си търси свободен мъж.

То щото свободният гарантирано няма никога да я зареже Laughing
Като гледам и сега се измъчва и тормози. Ако преспи с него поне една от целите ще е постигната. А гаранция, че след секса ще се привърже още повече няма - шансът е 50 на 50. Аз специално след интимен контакт не се привързвам повече. Ама без него мирка не си давам докато не го осъществя Laughing
По-добре с откраднатите мигове отколкото без тях.

то това е лошото, ако нямаш никакво себеуважение.

А така - стискай се авторке докато одъртееш и ти се наложи вече да се примириш с квото има, а не с това което искаш. А тогава няма да има много избор. Накрая ще се ожениш за някой сульо, който дори за кревата не става колкото да не си сама. Щото хората сега могат да говорят, че си лека жена ама като одъртееш друго ще говорят - е я тази е стара мома и ще те подпитват Ти кога ще се задомиш.

Общи условия

Активация на акаунт