Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 909
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Тази връзка няма да е честна и ще ти тежи на съвестта, а когато ти тежи, няма да си щастлива, дори и той да е твой!

# 91
Колко пъти да обяснявам едно и също? Писах тук не с мисълта, че ще бъда нападната.
Не, ти не разбираш какво ти се говори, не че ние не те разбираме тебе!
Еми, 100 човека ти казаха да не спиш с женени!  Ма като не можеш да вденеш и толкоз те сърби- иди и дигай краката. Какво да го дъвчем повече ?

# 92
Тогава наградата й ще е мъж, който с лекота сменя предишното си семейство за нов шанс. Но наистина е вярно, че който ще се развежда го прави бързо, за около 1 година. Да правят кекс 1 година и да даде шанс на човека. Тъкмо и жена му ще разбере и може да му даде пътя. Шансовете са на нейна страна.

На мен са ми мега противни такива истории. Тази конкртно сигурно не е вярна, но всички подобни са ми еднакво гадни.

# 93
А, да, нали сте уж съседи.
Как на събитие се запознахте.

# 94
А, да, нали сте уж съседи.
Как на събитие се запознахте.
Казах че сме от един блок, а не вход.

# 95
Ок. И на какво събитие?

# 96
  • София
Не си влюбена, а омаяна.

# 97
Ок. И на какво събитие?
Нямам желание да уточнявам.

# 98
Доста е писано, но и аз да се разпиша.
Дори и веднъж недей. Няма да се спрете с единия път. С времето ще ставате все по- невнимателни и ще се разбере всичко. От цялата работа той ще си остане при жената и детето, тебе ще те разнася целия квартал. Дори и да не те вълнува хорското мнение ще бъде ужасно. Вече са ти дали прогноза в тази насока какво може да стане. Да не говорим колко ще си наранена от самата връзка. Върховна глупост ще сътвориш. Уважавай се.

# 99
Ама аз те разбирам чудесно, защото съм била на твое място, тъкмо на 20 години бях и аз. Казвам ти, че ще стане зле, ама зле! Наранявана била... идея си нямаш какво те чака! Ясно ми е на мен, че няма да се откажеш, ама ако те е страх от нараняване, яко се стягай в кръста. Толкова унижения, колкото те чакат, не си виждала. Ще мине покрай теб със жена си и ще се прави, че не те познава, ще ти каже, че идва и ти ще се нагласиш и в последния момент ще ти каже, че няма да може; ще му звъниш, а той ще затваря, защото не може да говори; ще му звъни жена му, докато е с теб и ще й казва, че е с Пешо от работата и ще слушаш как мило й говори. Ще се чувстваш като пълен боклук, от ден на ден все по-долна, ненужна, неважна, невидима. Ад е, момиче, ад! Майната му на хорското мнение, с което те плашат, то ще ти е най-малкият проблем. Него можеш да игнорираш, но от собственото си мнение за теб и отвращение към себе си няма да се отървеш с години! Четеш ни тук и си мислиш, че не разбираме, защото то при вас е друго, той е различен, бла, бла, бла... Честно, не знам за какво ти е тази тема като така или иначе си си навила на пръста.

# 100
Peacheygirl, ей това го чети по няколко пъти на ден докато изтрезнееш.

Ама аз те разбирам чудесно, защото съм била на твое място, тъкмо на 20 години бях и аз. Казвам ти, че ще стане зле, ама зле! Наранявана била... идея си нямаш какво те чака! Ясно ми е на мен, че няма да се откажеш, ама ако те е страх от нараняване, яко се стягай в кръста. Толкова унижения, колкото те чакат, не си виждала. Ще мине покрай теб със жена си и ще се прави, че не те познава, ще ти каже, че идва и ти ще се нагласиш и в последния момент ще ти каже, че няма да може; ще му звъниш, а той ще затваря, защото не може да говори; ще му звъни жена му, докато е с теб и ще й казва, че е с Пешо от работата и ще слушаш как мило й говори. Ще се чувстваш като пълен боклук, от ден на ден все по-долна, ненужна, неважна, невидима. Ад е, момиче, ад! Майната му на хорското мнение, с което те плашат, то ще ти е най-малкият проблем. Него можеш да игнорираш, но от собственото си мнение за теб и отвращение към себе си няма да се отървеш с години! Четеш ни тук и си мислиш, че не разбираме, защото то при вас е друго, той е различен, бла, бла, бла... Честно, не знам за какво ти е тази тема като така или иначе си си навила на пръста.

# 101
Цитат
Защото си помислих, че ще бъда разбрана какво ми е на мен

Доста тролско е да търсиш разбиране баш в подфорум с име Семейни отношения сред множество от обвързани жени, на доста от които са им изневерявали баш като са най-уязвими, докато са били бременни или с малки деца. Иди на психолог или говори с приятелки. Пързаляш, ама като нямаш по-смислени занимания...

# 102
Е добрата ли си?
И какво да не ни идва на главите. Една част от тези, които писахме сме били  в ролята или на законната половинка или глупачката. Никой не ти казва да не го правиш ей така, щото няма какво да правим и си чешем езиците и се чудим кого да нападнем. Просто не искам нито жена му да страда, нито ти. Тези неща не водят до нищо добро. Но явно няма смисъл наистина.

Скрит текст:
Колко пъти да обяснявам едно и също? Писах тук не с мисълта, че ще бъда нападната.

Тук винаги ще бъдеш нападната. И да няма за какво - ще намерят. Не им обръщай внимание. Прави каквото сама си прецениш. Няма да свърши света ако преспиш с него. Аз на твоята възраст вършеех и не съжалявам - няма за кво - не съм развалила семейства
Да разбрах, че за тях аз съм лошата. Нека да не им идва на техните глави.

# 103
Цитат
Защото си помислих, че ще бъда разбрана какво ми е на мен
Аз те разбирам напълно и въобще не виждам нищо неморално, много съм далеч от тези неща.
Просто ти казвам кое ще е най-безболезнено за теб. Само че ти не разбираш, че опциите са ти само 2. Малко по-напред ги написах, ти обаче ги подмина, защото не ти харесаха. Такъв е животът, колкото по-бързо пораснеш и приемеш реалността, толкова по-лесно ще ти е напред. Изцяло в твой интерес е, въобще не говоря за убавеца, жена му, децата.

# 104
Че тя подмина цялата тема, отговаря само на някакви глупости в нейна защита, които незнайно защо бяха изтрити. По темата бяха, просто алтернативна гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт