Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 971
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
Авторке, ние вече ти казхме какво мислим по темата, то е ясно, че само се хабим и ще правиш каквото вече си си наумила, но ми стана интересно: Как си го представяш да се развие този любовен романс, в най-добрият за теб вариант имам предвид ? Какво се надяваш да получиш ?
Годежен пръстен навярно
Не, не очаквам годежен пръстен. Очаквах разбирателство от страна на други непознати хора. Все пак живеем в 21 век и нещата са много по различни от преди 20-30 години.
Ми ми отбягвай въпроса, не те питах какво очакваш от нас. Питах те как виждаш и искаш да се развият тези отношение според теб, за какво "мечтаеш " да се случи, какво очакваш и се надяваш да получиш от него?
Объркана съм и точно поради тази причина се принудих да пиша тук понеже ми е много трудно и няма на кой да споделя. Не съм написала публикацията с лошо намерение за спорове.

# 121
Стига с тази жена и дете, няма тя да му ги мисли! Няма да му наранява детето, успокойте се! Авторке, ти какво разбираш под разбирателство? Това, че повечето ти говорим от опит не е ли разбирателство? Кой може да те разбере по-добре от препатили от която и да е страна? Добре, разбрахме те, в неприятна ситуация си. Друго иска ли се от нас или темата приключи?

# 122
Ама какво дете ще се отнема от баща му?  Татю иска да тресне нещо младо и глупаво.

# 123
  • София
Авторке, ние вече ти казхме какво мислим по темата, то е ясно, че само се хабим и ще правиш каквото вече си си наумила, но ми стана интересно: Как си го представяш да се развие този любовен романс, в най-добрият за теб вариант имам предвид ? Какво се надяваш да получиш ?
Годежен пръстен навярно
Не, не очаквам годежен пръстен. Очаквах разбирателство от страна на други непознати хора. Все пак живеем в 21 век и нещата са много по различни от преди 20-30 години.

Някои неща не се променят за 20-30 години. Моралът например. Въпрос на принципи. Изобщо не бих се занимавала с женен че и с деца, ако ще да е последния мъж на земята 😂😂😂 Прост принцип и си го следвам.
Ако не е женен, разбирам, но щастие не се гради на разбито семейство. Колкото и да сте влюбена, отдръпнете се, дори мъжът да споделя чувствата Ви. Ей така, от уважение към семейството и детето, и към Вас самата.
Ще Ви мине, с времето.

# 124
  • ☀️София / London🌂
Годежен пръстен навярно
Ми ми отбягвай въпроса, не те питах какво очакваш от нас. Питах те как виждаш и искаш да се развият тези отношение според теб, за какво "мечтаеш " да се случи, какво очакваш и се надяваш да получиш от него?
Объркана съм и точно поради тази причина се принудих да пиша тук понеже ми е много трудно и няма на кой да споделя. Не съм написала публикацията с лошо намерение за спорове.
Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш.....

# 125
Стига с тази жена и дете, няма тя да му ги мисли! Няма да му наранява детето, успокойте се! Авторке, ти какво разбираш под разбирателство? Това, че повечето ти говорим от опит не е ли разбирателство? Кой може да те разбере по-добре от препатили от която и да е страна? Добре, разбрахме те, в неприятна ситуация си. Друго иска ли се от нас или темата приключи?
Точно заради това си мислех, че тук ще бъда разбрана от страна на непознати

# 126
Реагираш като един тип жени, които очакват подкрепа и разбиране, ама в смисъл да им казваш "браво, давай, изживей го" и реагират агресивно като им кажеш да не правят глупости и да си налягат парцалите. Имам ги такива и около себе си - решило да си счупи главата със засилка и в същото време иска да му се довериш, че то знае какво прави. И резултатът всеки път е трагедия. При теб поне няма да е толкова тежко, защото нямаш семейство за разбиване и деца за прецакване. Давай, като си рекла, счупи си кратуната, а ние сме тук и за следващатс ти тема.

# 127
  • ☀️София / London🌂
Каква ирония,  търсиш и очакваш да получиш подкрепа от непознати жени, но в същото време си готова да забиеш нож в гърба на жена , която познаваш- лягайки си със съпруга и ! Girl power, браво !

и понеже продължаваш сладко да увърташ : Питах те как виждаш и искаш да се развият тези отношение според теб, какво "мечтаеш " да се случи, какво очакваш и се надяваш да получиш от него?

# 128
Каква ирония,  търсиш подкрепа от непознати жени, но в същото време си готова да забиеш нож в гърба на жена , която познаваш- лягайки си със съпруга и ! Girl power, браво

Не съм казала, че имам отношения или общи приказки с жена му. Защо аз да съм виновната и лошата за това което чувствам? Да не би той да е невинен и аз да му се натрапвам? Напротив. Той ме потърси а не аз него

# 129
  • ☀️София / London🌂
Каква ирония,  търсиш подкрепа от непознати жени, но в същото време си готова да забиеш нож в гърба на жена , която познаваш- лягайки си със съпруга и ! Girl power, браво

Не съм казала, че имам отношения или общи приказки с жена му. Защо аз да съм виновната и лошата за това което чувствам? Да не би той да е невинен и аз да му се натрапвам? Напротив. Той ме потърси а не аз него

Познаваш ли жена му ?

# 130
Четейки заглавието на темата, оставам с впечетление, че и той е хлътнал. Четейки поста ти, разбирам, че хлътналата си ти. Той в прав текст ти е казал  че иска само секс. Нали си наясно, че секс при мъжете значи точно това? На тях не са им нужни чувства и пеперуди в стомаха за това действие.
То, че ще страдаш, е ясно. Но той наясно ли е с какво се захваща и, че хич не си го разбрала?
Всъщност ти как си представяш тази връзка в развитие? Той се влюбва и се развежда? Или ти седиш с телефона в ръка следващите няколко години и чакаш сигнал за среща? Разминават се като непознати в квартала, докато той усмихнат е прегърнал жена си? Да, онзи същия крокодил, който едва понася 😊, а ти се свиваш в черупката си. На празници си сама, а той пак е с нея, въпреки, че ти е обещал да намине? А летните отпуски,там каква е драма... Пък, ако пусне и някоя семейна снимка във ФБ...

# 131
  • Варна
Аз отново те питам, какви са критериите ти за мъж, за стандартна връзка? Той иска само секс. Това не е ли унизително за теб?
Може би, ако имаш повече контакти или ухажори, изобщо няма до имаш подобни дилеми. Приеми, че подобни оферти се предлагат и на други.

# 132

Познаваш ли жена му ?
Нито веднъж не съм говорила с нея. Били сме в обща компания

# 133
" Не е виновен този, който яде баницата, а който му я дава "

# 134
Скрит текст:
Годежен пръстен навярно

Като гледам как ти пишат някои потребителки си представям бабките от пред блока - точно същия стил. Хич не им се обяснявай - яд ги е, че си млада и мъжете те харесват.
Чудя се как могат да ти дадат съвет дa кажеш на жена му, че ти се е предложил. Уж моралистки, ама иначе с кеф ще развалят семейство за едното нищо. То ако за едно е...е се разваляше семейство до сега ни едно да не е останало.
Заради това не се вълнувам от мнението на хората .. имах нужда да споделя и да бъда разбрана

Общи условия

Активация на акаунт