Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 958
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Вечният въпрос: кой е по-виновен едно семейство да се развали? Мъжът, който не може да си го държи у гащите или любовницата?

# 136
  • ☀️София / London🌂
Нито веднъж не съм говорила с нея. Били сме в обща компания

тоест според теб не се познавате? Нищо де , ще опознаеш добре мъжът и !

# 137
  • Варна
Искаш да си разбрана,о.к. Отказвала съм на всички женени рязко и арогантно. Полезен ход. Единиците, наивни девойки бяха употребени. Други, по-амбициозни разведоха някои. Сега са в ролята на бившите. Изнервени от пороците на"любимия".
Отново искам да разбера, какви са критериите ти за любим мъж?

# 138
Момиче, разбирам увлечението ти, ти хлътваш по него, защото получаваш вниманието, което ти липсва. Но мисли в перспектива - ако влезеш в тия отношения, само ти ще се съобразяваш с него и ще получаваш трохите. Когато той може, колкото той може, където и както той каже. Като стане време за отпуски, той ще ги планира със сем.си, а ти ще го чакаш вкъщи сама. Да се върне от почивка и да ти отдели половин час скришом... В един момент всичко това много ще ти натежи, а ще е минало време, а и ще си много по-хлътнала отколкото сега. И тогава сълзите ще са много повече. Загубено време и емоции. Сега те ласкае вниманието, но изчакай да го получиш от някого, който ще може да споделя времето и плановете си с теб.

# 139
Искаш да си разбрана,о.к. Отказвала съм на всички женени рязко и арогантно. Полезен ход. Единиците, наивни девойки бяха употребени. Други, по-амбициозни разведоха някои. Сега са в ролята на бившите. Изнервени от пороците на"любимия".
Искам човека до мен да ме разбира и да бъде до мен въпреки всички трудности.
Не съм си и помисляла, че той ще изостави жена си за да бъде с мен. Все пак има дете. Може вие да не ме нападате защото не го заслужавам

# 140
Скрит текст:
Авторке, ние вече ти казхме какво мислим по темата, то е ясно, че само се хабим и ще правиш каквото вече си си наумила, но ми стана интересно: Как си го представяш да се развие този любовен романс, в най-добрият за теб вариант имам предвид ? Какво се надяваш да получиш ?
Годежен пръстен навярно
Не, не очаквам годежен пръстен. Очаквах разбирателство от страна на други непознати хора. Все пак живеем в 21 век и нещата са много по различни от преди 20-30 години.
Ми ми отбягвай въпроса, не те питах какво очакваш от нас. Питах те как виждаш и искаш да се развият тези отношение според теб, за какво "мечтаеш " да се случи, какво очакваш и се надяваш да получиш от него?
Объркана съм и точно поради тази причина се принудих да пиша тук понеже ми е много трудно и няма на кой да споделя. Не съм написала публикацията с лошо намерение за спорове.

Като гледам как ти пишат някои потребителки си представям бабките от пред блока - точно същия стил. Хич не им се обяснявай - яд ги е, че си млада и мъжете те харесват.
Чудя се как могат да ти дадат съвет дa кажеш на жена му, че ти се е предложил. Уж моралистки, ама иначе с кеф ще развалят семейство за едното нищо. То ако за едно е...е се разваляше семейство до сега ни едно да не е останало.
Заради това не се вълнувам от мнението на хората .. имах нужда да споделя и да бъда разбрана
Ми ето де, една те разбра. Слушай нея.

# 141
Момиче, разбирам увлечението ти, ти хлътваш по него, защото получаваш вниманието, което ти липсва. Но мисли в перспектива - ако влезеш в тия отношения, само ти ще се съобразяваш с него и ще получаваш трохите. Когато той може, колкото той може, където и както той каже. Като стане време за отпуски, той ще ги планира със сем.си, а ти ще го чакаш вкъщи сама. Да се върне от почивка и да ти отдели половин час скришом... В един момент всичко това много ще ти натежи, а ще е минало време, а и ще си много по-хлътнала отколкото сега. И тогава сълзите ще са много повече. Загубено време и емоции. Сега те ласкае вниманието, но изчакай да го получиш от някого, който ще може да може да споделя времето и плановете си с теб.
Благодаря!

# 142
  • ☀️София / London🌂

И аз питах един и същ въпрос авторката няколко пъти, но тя на въпроси не и е удобно да отговаря, търси само подкрепа и разбиране.....

# 143
Не съм си и помисляла, че той ще изостави жена си за да бъде с мен. Все пак има дете. Може вие да не ме нападате защото не го заслужавам
Не прочетох някой да те напада. Всичко ти пишат възможни варианти, взети от реалния живот. Не искаш да го развежда, добре. Какво очакваш от тази връзка? Пак питам.
И, ако жена му разбере, какво мислиш ще се случи? Ще ви търпи и няма да имат проблеми ли?

# 144
Не прочетох някой да те напада. Всичко ти пишат възможни варианти, взети от реалния живот. Не искаш да го развежда, добре. Какво очакваш от тази връзка? Пак питам.
И, ако жена му разбере, какво мислиш ще се случи? Ще ви търпи и няма да имат проблеми ли?
Не знам какво да очаквам нали заради това казах, че съм объркана ??

# 145
Ами изясни си очакванията. Той е сложил картите на масата, бъди и ти честна с него. Ако искаш нещо по - сериозно, откажи се навреме.  Нали не искаш да се развежда? Очевидно и той не иска. Или си стиковайте желанията и очакванията, или тръгвай без да се надяваш на чудеса.
Пак казвам, чувствата ви не са взаимно, не се заблуждавай с мечти!

# 146
  • ☀️София / London🌂
Не знам какво да очаквам нали заради това казах, че съм объркана ??
Колко да си объркана? В главата ти все има някакви възможни варианти, които ти се въртят. Тази съпунака се точи от известно време. Хайде стига се опитва да се измъкваш от зададените ти въпроси.

# 147
Аз отказвам да повярвам в толкоз много тъпота.
Темата, пък и последващите авторови постинги са като по учебник за разбунване на кошера и после само гледаш сеира на топлите опити за разбиране, лиричните изповеди, завършващи с майчински почти съвет "ама недей", резките включвания на жалеещи по буйната и много опитвана младост от типа ... още сме културни, ама с нетърпение очаквам измамените съпруги да избеснеят.
Ся да спя ли, да не спя ли... като нищо до утре половината тема няма да я има.

# 148
Ако те зареже след няколко пъти и кво - така или иначе всичко е било временно забавление. Ако си направила грешка да хлътнеш ще ти е гадно известно време, но ще ти мине.
Направо затваряй темата и си живей живота. Евентуално след време да дойдеш да се похвалиш с авантюрата Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 00:56 от Не се сърди, човече

# 149
  • Варна
Skrekkеlig, ти изживяла ли си живота си пълноценно и авантюристично? Хипотезите и мечтите не са опит. Не всеки акт води до пълноценен екстаз и за двамата.
Авторката желае мъж, който да я разбира и споделя трудностите. От този тип не може да ги получи. Конкретно отговорих.

Общи условия

Активация на акаунт