Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 951
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Само че при взаимния кеф никой не вика: "Помощ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни.." и не тръгва да търси разбиране от странични хора, а просто си гледа кефа и временното забавление. Но в темата на авторката изобщо не става въпрос просто за временен кеф или само за секс. Намесят ли се чувства, съвсем различно става.

# 151
Готова ли си да го прибереш този мъж при себе си, когато той "напусне" жена си? Защото няма да си признае, че е изгонен позорно...
Готова ли си да го обичаш и да се грижиш за него как беше... В добро и зло Grinning
Готова ли си детето му да притичва между етажите по десет пъти на ден, без да му пука, че ти искаш да четеш, да спиш или да гледаш филм  Joy

# 152
Трудна е ситуацията, но не е чудо невиждано.
Ако имаш сили, наистина се откажи от самото начало. Ако си по-авантюристично настроена, изживей си емоцията докрай, но бъди готова да ти е гадно. Не защото е обвързан, то ясно колко е и обвързан този щом гледа настрани, а защото наистина може да се окаже ситуация, в която най-много да ти липсва и наистина да няма как да е до теб. Примерно-ти имаш рожден ден, детето има празник в детската градина и той отива да го снима и тн.Сега си мислиш, че не ти трябва нищо от него, но няма да ти е лесно.

А сега, за разведряване една истинска смешна случка, която зная от хора, с които работя.
В началото на демокрацията, още със зелените паспорти при гласуване се слагаше печат. И много се внимаваше да не би някой да гласува повече от виднъж(примерно студенти, живеещи в друг град), да няма шмекерлъци за изкривяване на вота. И в тази институция, за която пиша хващат един хитрец с два паспорта и два печата. А тогава бяха времена на гласуване на "живот и смърт" и да, правеха се много шмекерии.
Какво се оказва с нашия герой. Имал си той любовница, наел квартира. И като един съвестен гражданин си направил там адресна регистрация, паспорт, всичко, уж загубил стария. Дошла демокрацията, той си мислел, че като едно време всичко много задължително и с единия паспорт гласува в едната секция, с другия в другата. Да си има и печатите, да му е наред. Обаче един ден жена му пере някакви работни дрехи, гледа-паспорт. И хванала тя двата паспорта с двата печата и бам, където трябва. Та съвестния си изпроси и разправии на друго ниво.

# 153
Тази история ме подсети за едни комшии. Две "приятелски" семейства. В един вход. Едните станаха кумове на другите. След време младоженката хванала младоженеца в леглото не с кого да е, а с кумата. Та....

По темата, много съвети са ти дали, повечето за твое добро. Повярвай ми по-добре сега да го отрежеш и да ти е гадно няколко седмици, отколкото да стане нещо между вас, да хлътнеш до уши и после да се чудиш как ще свърши всичко и как да си го избиеш от главата. А щом сте и в един блок има голяма вероятност да разберат всички - тогава ти как би се чувствала?

# 154
И аз се сетих за една стара съседска история. Моя съученичка на 18 години ходеше у семейство в същия вход да учи детето на английски. От много ходене там се залюбиха с мъжа. След няколко месеца бдителна съседка забелязала, че домакинът изпраща учителката с целувка и била алармата. Бащата на съученичката ми след като научил, получи някакъв вид удар и лежа в болница. Семейството на мъжа се изпокараха, но май не се разведоха. Съученичката ми тъкмо завършваше училище и веднага замина за чужбина. Тя се спаси най-леко реално.

# 155
Този щом е решил да ходи по чуждо, дали с авторката или друга риба ще си ходи.
Но той освен секс не може да ти даде нищо повече, дори сега да си мислиш то и аз не искам нищо повече, ще поискаш. Няма да получиш и ще ревеш и то много. Предполагам няма и да се вслушаш в съветите и ще се хвърлиш в аванрюрата. Това ще ти е много голям урок обаче, запомни го!

# 156
Ехаа, най- коментираната тема!! Smiley сега сериозноо, моето мнение е, че такива мъже не заслужават даже и внимание Wink това не са мъже само да отбележа, а топ смешници, нямащи пари за леки жени и гледащи да минат на тънко Satisfied Няма какво да ти предложи такъв мъж, а най много да те  мота известно време, ти да  продължаваш да си объркана и самотна , а по прочетеното ти не се нуждаеш от секс , а от сериозна връзка и тук възгледите ви се развминават, защото 100% го е правел и преди с други, докато е с жена си , а ти не си просто  номер 2, а номер по ред на номерата , даже може след като го направите , да няма 2ри път Grin Тук не говорим бабите на пейката какво ще кажат, все тая , хората си говорят постоянно дори безпричинно , а бабките просто сапунките им вече са еднакви, тук говорим за това ти как ще се чувстваш изхабена и захвърлена .. макар че ти си знаеш, че няма да си остави жената, те са ти добре, не се  безпокой,  ако и жената му е някоя захлюпена колиба, какво по-добре за него ..просто наклона на оная му работа иска да опита още една сливка Satisfied

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 09:33 от elfinaa

# 157
Ти сигурна ли си че си единствената задявана съседка. Ако си поговориш с някоя приятелка-съседка на жена му може да се окаже че не си първата балама и че жена му не е като да не знае за забежките, но си трае, защото той си се прибира при нея, дава си заплатата вкъщи, никоя не насилва да спи с него - черпи по едно кафе и която се върже... А да позная ли - не обича да качва снимки със семейството си в нета.. Замисли се защо.

# 158
Ти сигурна ли си че си единствената задявана съседка. Ако си поговориш с някоя приятелка-съседка на жена му може да се окаже че не си първата балама и че жена му не е като да не знае за забежките, но си трае, защото той си се прибира при нея, дава си заплатата вкъщи, никоя не насилва да спи с него - черпи по едно кафе и която се върже... А да позная ли - не обича да качва снимки със семейството си в нета.. Замисли се защо.
Не съм сигурна разбира се. Напълно възможно е. В днешно време всичко е тотално объркано.
А до снимките той редовно качва

# 159
Авторката търси начини, да да го защитава от нас. Според мен тя вече е решила и ще се хвърли в това мръсно приключение без да има тежест на съвестта. Явно за нея ние сме много лооши. Грозна работа!

# 160
Авторката търси начини, да да го защитава от нас. Според мен тя вече е решила и ще се хвърли в това мръсно приключение без да има тежест на съвестта. Явно за нея ние сме много лооши. Грозна работа!
Нищо подобно!

# 161
  • София
Ама, как в един блок, бе, моме?!
Това се прави през три квартала в четвъртия.
Мислиш, че няма да се разбере, няма да шушукат съседи, жена му няма да разбере и няма да си ти с древната професия разбила семейство? Смях.
Слагай му хикса и са осафервай докат е време, че после болка, сълзи и печал.

# 162
Ама, как в един блок, бе, моме?!
Това се прави през три квартала в четвъртия.
Мислиш, че няма да се разбере, няма да шушукат съседи, жена му няма да разбере и няма да си ти с древната професия разбила семейство? Смях.
Слагай му хикса и са осафервай докат е време, че после болка, сълзи и печал.
Не съм си и представяла, че ще се случи нещо такова. Нямам вина за това, че сме от един блок.

# 163
А къде ще се срещате, евентуално?

# 164
Бгмамите си мислят, че става дума за техния съпруг, затова те съветват да го отсвириш. Решението си е твое, но аз познавам не малко създадени семейства, тръгнали първо от секса.
Хехе, и той понеже много държи на нея, първо ще я мине ?
Да, личи си, че е мъж на място със много сериозни намерения към това девойче.
А секса кога? След сватбата ли? То бива да отдавате голямо значение на секса, но чак толкова ...Ето, мен ме спечелиха със страхотен секс, сега кво? Да се чувствам прецакан ли?

Общи условия

Активация на акаунт