Помощ ! Влюбвам се в семеен мъж. Чувствата ни са взаимни..

• 10 938
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Авторке, звучиш като малко дете, нямащо контрол над собсвения си живот.
Ядете те сега, че искаш, ама не ти стиска. Сама си наясно, че нещата не са окей, ама се мъчиш и нас и себе си да убедиш.

# 166
Че тя е малка. На 20 години е.

# 167
  • ☀️София / London🌂
Ама, как в един блок, бе, моме?!
Това се прави през три квартала в четвъртия.
Мислиш, че няма да се разбере, няма да шушукат съседи, жена му няма да разбере и няма да си ти с древната професия разбила семейство? Смях.
Слагай му хикса и са осафервай докат е време, че после болка, сълзи и печал.
Не съм си и представяла, че ще се случи нещо такова. Нямам вина за това, че сме от един блок.
Да , разбрахме -ти вина за нищо нямаш, горката ти. Излизаш по срещи със женен мъж, но и за това е виновен само и единствено той, защото те е поканил, ти че си се съгласяваш е съвсем друго !

# 168
това пък е много жалко, особено ако е готино момиче, можещо да забие всеки младеж .. но не, дъртьото от блока с медения ... най-сладък

Че тя е малка. На 20 години е.

# 169
  • София
Малки са 15 годишните, тя е пълнолетна и напуснала пубертета.
След всяко действие има противодействие, авторке.

Мама и тате какво смятат?

# 170
Е, чак пък на 30 дрътльо.
Ако е за едното еване да ходи да си начешат крастата. Ама девойката вика, че и двамата имали чувства. Мадам е малко неопитна, та подозирам че след консумацията ще му висне на шията и чааак тогава вече блока ще е наясно. Милата му женичка може да му покаже вратата и къде ще иде клетника? В детската стая на авторката.

# 171
  • ☀️София / London🌂

Аз по- скоро да питам апартамента в който живееш , на мама и тати ли е? Или си под наем ?
Дано да е второто. На теб може да не ти пука от хорското мнение, но за родителите ти не съм сигурна.

# 172
Skrekkеlig, ти изживяла ли си живота си пълноценно и авантюристично? Хипотезите и мечтите не са опит. Не всеки акт води до пълноценен екстаз и за двамата.
Авторката желае мъж, който да я разбира и споделя трудностите. От този тип не може да ги получи. Конкретно отговорих.
И аз отговарям конкретно: авторката ако намери такъв мъж, какво? Ще му бъде благодарна и ще го гледа в очите, споделяйки всичко (добро и лошо) с него? Не мисля. Няма дори да му се радва. Ще го приеме за даденост (голяма грешка). Ще го лъже, за да се представи и тя за перфектна, ще яхне добротата му за известно време, а после ще се чуди защо си е намерил друга. Позната история.

# 173
  • София
Авторке, чудесен момент да си калиш волята, да се потупаш сама по рамото и да си кажаш - евала, вече си голяма.

Като Господинът ще срещнещ стотици в живота си, ще искат забавление и нищо друго. Ако си готова само за единия секс - давай. Но не си. Лелеяш чувства, привиждат ти се розови облаци и любов.....

# 174
Малки са 15 годишните, тя е пълнолетна и напуснала пубертета.
След всяко действие има противодействие, авторке.

Първо блока, комшийките, сега мама и тати я прати да пита. А съм сигурна, че нито ти нито никоя от тукашните моралистки не е питала горепосменатите, а само себе си.

При това положение направо да легне в ковчега и да си сложи табелка отгоре "Умирам непипната от мъж"

Точно 30 годишните са най-ошлайвани. Хем са млади хем имат опит. Как ли пък няма да пусна някой младок да се учи на мен

# 175
  • София
Ма, много ясно, Скрек. Да хване някой 30 годишен да я окърши и научи.
Ма, да не й се привиждат големите любови.
Тънката разлика схващаш ли? Сигурна съм - не Laughing

# 176

Като гледам само на теб ти се привиждат големи любови. Авторката едва ли това планува.

# 177
отвори си фейсбука или инстаграма , намери някой готин пич добави го и му пиши (гледай поне да не е женен Laughing ) и забрави за тоя , аз ли да те уча ??

# 178
  • Далече, далече
Ако искаш да имаш такова "приключение" в живота си - афера със семеен мъж, сега е "подходящата" възраст. Не че някои не стават за смях и на дърти години.
Ако си решила, че последствията може и да не са голям праз, отдай му се. Преди да се е разчуло, се спасявай от града. Няма да е зле да предупредиш роднините си, за да не го разберат по друг начин.

Трябва да знаеш, че някои мъже обичат да се хвалят със "завоеванията" си. Съгласна ли той да разказва на "доверените" си хора и те да знаят и да ти се смеят?

Никога не съм била в ролята на любовница или измамена съпруга, но имах роднини, които се смятаха за големи играчи. Пиша в минало време, защото вече не общувам с тях. Гледала съм такъв сеир от първия ред. До един момент е смешно, после става жалко.

# 179

Като гледам само на теб ти се привиждат големи любови. Авторката едва ли това планува.

Кви планове, бе майна, тя си е вече хлътнала до ушите дори преди да е имало гуш-муш.
И окършването не е за всеки, за такива работи трябва устойчивост, каквато не е налична при авторката.
Какво ще стане- голяма страст, голяма либоф, криене и прибежки между етажите/входовете, вън ще се правят на непознати или че нищо не е станало, после пак прибежки и пак криене. Някои така изкарват с години, в повечето случаи когато се почне шушукането и/или жената на господина разбере, всичко се прекратява с неизбежните големи панаири. Потрошените нерви и напразни надежди някой ден да стане официална, си остават за нейна сметка. Е все пак има някакъв минимален шанс да измести съпругата, но пък и дори да има този "късмет" винаги може да има друга на овакантеното място на любовницата....

Общи условия

Активация на акаунт