Ямбол - 10

• 27 275
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • Там където е семейството ми
Здрасти и от нас!Нямам време да чета всичко,че доста дни не съм пускала компа.И ние сме болни-всичките.Аз чак повръщам.На свекъра вчера пък му отрязаха крака.Изобщо,кофти седмица!
Аз тъкмо днес мислех да питам къде зачезна.
Много лошо краси това със свекър ти.
Вие гледайте да се оправите.Най-вероятно е пак някакъв вирос.
Аз мисля днес да заведа Преслава до Болницата,че от вчера е със хрема а днес вече взе да прикашля. Sad

# 136
Здравейте на всички.Много съжалявам,че повечето от вас са болни,явно е някаква епидемия.При нас за сега е спокойно,но с този хепатит А трябва да се внимава,приготвям яденето за Даяна сама,то не че имам избор за кухня се чака 8 месеца поне.
хайде чао,до после,че отивам да готвя.И бързо да се оправяте.

# 137
Мариелка,много скромно включване, бе жена Laughing
Роуз, аз лично не смятам да давам имуностимуланти.Доскоро давах сироп на д-р Тайс, но го спрях.Мисля, че детето трябва да си изгради цамо някакъв имунитет Peace

# 138
Краси, съжалявам за свекър ти Cry
Мариелче, включвай се по-честичко Peace

# 139
  • Ямбол
Здравейте!
Краси, много съжалявам за свекър ти. От какво се е получило, че чак до там да се стигне? И на теб бързо възстановяване!
То и Маги май към разболяване върви, но все още се държи. Много е една такава - не мога да я разбера. Онзи ден имаше Т 37,5, дадох Панадол, спадна и повече не повтори. После от време навреме и се появяват сополки, но не е постоянно и не й е запушен носа. Днес на два пъти я чух да кашли, но не я знам, дави ли се, че има много слюнка заради зъбите или наистина кашли. Чудя се и се мая да я водя ли на лекар. Не ми се ще, че ще й изпишат АБ.
mariela_t, я разказвай, как е в Пловдив. Как искам да съм там, ако знаеш.
marianna, то и аз така си виках с Данчо, но като започна да боледува мине се не мине и той все болен, та го започнах с Ресспивакс и по това време противогрипна ваксина. От тогава - по-леко ги кара гриповете, леко зачервено гърло само. Иначе е много зле.

# 140
Лилянче,диабетик е.

# 141
Мариелче, я пусни някоя снимка на новото жилище  smile3509

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 19:19 от rouz

# 142
Мариелче,да вземем да ти дойдем на гости,да направим един купон. Mr. GreenДа мръднем малко от Ямбол! LaughingДругите какво ще кажат? Mr. Green

# 143
Добро утрооо,хайде на кафето.
 За гости съм готова,затова стягайте багажа и идвайте.За снимка ще я потърся и ще изпратя,ама да не се смеете то още не е завършено има работа по него,но се надявам да си изпълнят срока до ноември.
 Като ви чета за тези хомеопатични лекарства се сещам за Стефанова,тя първо пробва с тях,а ако не подейства нещо по силно.Та каво направиха тези,които бяха при нея?Вчера разбрах,че пак се е върнала,но не съм сигурна да ли е вярно.
 чао за сега и лек ден.И да оздравявате всички.

# 144
Здравейте! Grinning Красе ,съжалявам за секър ти ,моя татко (Бог да го прости ) също беше диабетик и една докторка каза и  на нас ,че трябвало да му режат единия крак ама никой нямало да се навие защото той беше много зле и нямаше да издържи операцията(милия ако знаете как ми липсва Cry).Кураж на цялото ви семейство-няма да ви е никак лесно.               Моля ви хайде вече нещо по-весело като тема  Winkмисля ,че всички имаме нужда  малко по-ведро настроение! Разкажете ми някоя ваша или семейна весела случка сега.Разкажете коя от кога е омъжена,къде сте раждали,как празнувате празниците си? Хайде усмихнете се малкоооо newsm10 newsm47 newsm62 на пук на гадното време! Хайде чакам ви!

# 145
Мариелка, travel.Ти само се приготви! cook cook beer newsm62

# 146
  • Ямбол
            Моля ви хайде вече нещо по-весело като тема  Winkмисля ,че всички имаме нужда  малко по-ведро настроение! Разкажете ми някоя ваша или семейна весела случка сега.Разкажете коя от кога е омъжена,къде сте раждали,как празнувате празниците си? Хайде усмихнете се малкоооо newsm10 newsm47 newsm62 на пук на гадното време! Хайде чакам ви!

Разбирам какво имаш предвид, но мисля, че е нормално да се тревожим около децата и семейството си. А и времето е едно такова... Около мен няма нищо весело, с изключение на Маги, която вечно се смее. Ако не е тя да ни разсмива... Мога само да похваля баща й, че до обяд се грижи и за двете деца, сменя памперси и ходи за кухнята. както казва Ивето - Супер-татко имам.
Абе вие как си опазвате шкафовете и чекмеджетата - нашите са почти неспасяеми. Докато се обърна и Маги е изпразнила някой шкаф. А редовният й номер е да пуска подовото отопление, което върти по 4 киловата на час ooooh!
Ай аз не съм много забавна, нека някой по-свеж се включи. А сем. Вождови пак се изгуби в офлайн.

# 147
Добре,аз съм първа. Mr. Green
Омъжена от 14 години,с две дъщери.Раждах в Ямбол и двата пъти.
Празници :
Велик ден-цялата фамилия на село при свеки.Преди ходихме до кумата,но тя почина от рак.
Коледа-голяма елха/от на-скъпите Mr. Green/,висока до тавана,грее в средата на всекидневната.Аз точа баница с късмети,мъжо е на скарата,голямата пише късметите,малката я дърпа. Mr. Green
Нова година-цял ден търча насам-натам,правя баклави,сладкиши,салати и т. н.Мъжо търчи по покупки,реже мезета,подрежда масата...Идват гостите-ядене,пиене,фоерверки,хора...12 часа-шампанско,розови бузи...
Рожденни дни-по заведения,задължително!Тогава не ми се шета.
Именни дни-ужасТ!Не знаеш колко човека ще дойдат!Готвиш за цяла казарма. #2gunfire
Годишнини от свадби-по семейно му.Никакви външни хора! Blush
Кво друго? newsm78

# 148
Ха Ха Ха ти ,Красе ще ме умориш от смях! Joy rotfImao rotfImboсега съм аз.                                     Празници: Великден - първо при свеки ,после при мама (сестра ми живее при майка и там е и племенника ми на 3 години и половина).После за Коледните празници-първо елхата -не много голяма на възможно най-недостъпното място ,че Нина яде играчки.  Бъдни вечер- при свеки .      Коледа -у майка ми ,защото племенника ми има тогава и имен ден и рожденден newsm47 newsm10 newsm44 newsm68Не си мислете че като сме по гости не готвя трапезата и в къщи това е -Изключено -шетам и готвя и приготвям като за световно.31 декември - в къщи аз готвя , мъжа ми сервира ,ходи на покупки .Рожденни дни на заведение -вече задължително! Тази година само за Нина направих изключение,но догодина на заведение и нейния .На Имен ден само на Нина-14 01.-цялата рода в къщи.На годишнината ни по-скромничко я караме . Така ---- омъжена съм от 22 април 2004г.,Няма да ви казвам ,че моя е толкова разсеян ,че като поръчвал халките и като ги взел се оказа ,че е казал да ги надпишат с дата 24 ,а не -22  smile3511и сега по документи е на 22, а на пръстените на 24 Joy. Аз раждах в Сливен и съм много доволна. newsm78Друго ,друго  newsm78май не се сещам ,но със сигърност има още и като се сетя ще ви пиша пак  Kissing Heart

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 22:22 от Диана К

# 149
Здравейте!
Аз редовно ви чета,ама нещо нямам настроение и затова не пиша.
Сега и аз да се включа.
Краси наистина съжалявам,цялото семейство трябва да сте силни и да бъдете с него.Ще има нужда от вас.
mariela_t искаме снимки,няма значение какви са.А ваше ли е жилището?
Вчера купих на Дени "Есберитокс" - имуномодулатор е.Взех и го профилактично да го пие.Може да се пие, и като е болна.Ако някой знае нещо за нещо...моля  Heart Eyes
Да разкажа и аз нещо за себе си.Ами ........ Родена в Ямбол,с разведени родители от 6 годишна.Живях при майка до 19-тата ми година.Сега при мъжо и майка му.Омъжих се на 18 Декември 2004.Раждах в Ямбол - долу-горе съм доволна.Не е виновна много болницата за проблемите при престоят ми там.Детето било гладно и затова ревяло по цели нощи
Това е засега.Ще пиша още по нататък,че сега имам работа.

Общи условия

Активация на акаунт