Ямбол - 10

• 27 273
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Здравей Лиляна,
няма проблеми нали за това сме тук за да си помагаме. Има една тема пре болестите за Заушката. Ако те интересува има много инфо.
И тук в старата столица няма и помен от слънце Sad

# 121
Здравейте и от мен ! ЕСБЕРИТОКС е имуностимулатор и е хомеопатичен ан е е капки за нос пак е на капки но не за нос, та ако е давал някой на детето си да ми пише ,че имам въпросче.Ние сме много зле ,добре че днес отидохме на лекар-педиатър,защото ако бях чакала до понеделник щеше да е късно и щяхме да сме с пневмония ,а сега сме на крачка от нея нещо като след бронхита и преди пневмонията .Ох какво да ви кажа на инжекции сме и през устата друг антибиотик за да избегнем пеницелин че той много боли.Няма да ви казвам от шок милата как трепери не ми дава да и сабуя гащичките да пишка.Пищи ама думи нямам.Сега заспа ,не е яла нищо цял ден само плаче и се гушкаме .Остава ни само да чакаме и да даваме лекарствата и да се надяваме ,че за десетина дни ще се оправи.Искам само да ви кажа ,че се чувствам повече от съсипана -пазете си децата има вирусна пневмония и тя я пипна от тати за съжаление.Това е за сега.Всичко хубаво на всички.Чао.

# 122
Есберитокс  N -капки(има и на хапчета) е имуномодулатор за повишаване на защитните сили на организма.Листовката съм я изхвърлила за съжаление.

# 123
  • Ямбол
Есберитокс  N -капки(има и на хапчета) е имуномодулатор за повишаване на защитните сили на организма.Листовката съм я изхвърлила за съжаление.

Казвайте помагат ли тези капки, защото съм решила да им давам нещо. На мен и на Данчо ще слагам противогрипна ваксина, но Маги май е още малка.

# 124
Здравейте на всички!
Честити ходещи крачета на Преслава.Да върви смело напред в животът.
Диана К,дано бързо се оправите.Има ли други болни дечица сред нас,освен нас де.То ние сме записани почти винаги.
Мисля да пусна тема за някакви витамини да й давам,че...така не може да продължава.И ние ходихме в спешен център в събота,вдигаше висока Т до 39 и реших,че няма какво да чакаме до понеделник.От село в Ямбол,от Ямбол в село,както вика татко-малко болнична разходка.
Изписаха ни Дурацеф по 10мл на 12 часа.Според мен е много и самата докторка,каза че е силен....не съм запозната и нищо не мога да кажа.Вие пили ли сте го?
Утре сме на лекар май пак при личният
Какво правите сега ,като е дъждовно,как издържате вкъщи.Мисля че,трябва да се настройваме вече за зимата  Crazy

# 125
Здравейте и от мен ! Есберитокс е хубав да ти кажа до известна степен ние много пути сме го пили обаче незнам точно как се дава зная ,че се дава 5 дни -3 пъти по 15 капки ,после 3 дни почиваш и после пак го даваш 5 дни по същия начин 4 поредни пъти с 3 почивки от по 3 дни да но после как? След колко време пак то неможе така - след месец ли пак се дава?след два ли ето това незнам.А ние сме чудо Нина снощи повърна 2 пъти защото не иска да пие лекарства,а доктора каза ,че ако не ги пое Гентамицина ще стане на Пеницелин и тогава ще видим колко ще я боли.Днес сутринта с 300 зора и го натъпках в устата без да повърне  newsm44 довечера преди да ходим на инжекция пак трябва да и дам дано не повъне.Иве този антибиотик кой ви го изписа ?Ние не сме го пили ,но мисля че дозата е голяма newsm78.На вън времето е гадно и се депресирвам ами да ви кажа правим ежедневните неща като изключим излизането - играем си ,гледаме филми ,спим и лежим и изобщооо кой каквото му се прави.Това е за сега .Спокойна вечер от мен,ако имате хубаво вино ......не чакайте някой да ви подсети newsm24 Wine Glass.

# 126
Иве този антибиотик кой ви го изписа ?Ние не сме го пили ,но мисля че дозата е голяма newsm78.
От спешен център,доктор Танева или Панева,не мога да и разчета.
И аз съм на мнение,че е много дозата,при положение,че каза,че е силен  Shocked
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

сега се порових и ...
10-20 кг------ 2х1 ч.л. Средна чаена лъжичка = 5 мл
Дава ни максималната доза.Ние сме 10кг и тя ни хвърля направо ....... пппфф

Утре при личният мисля,че ще е най-добре да отида.

# 127
Днес ставаме на година и 5 месеца.
Сутринта съм ви ги приготвила.Да ви е сладко  Hug

# 128
  • Там където е семейството ми
Днес ставаме на година и 5 месеца.
Сутринта съм ви ги приготвила.Да ви е сладко  Hug

Иве,честито.....
Ама моля ти се, как си ги изтипосала тия сладки,имай малко милост. TiredНякой хора са на диета,която не спазват много,много ама от кумува срама се държат. Embarassed
Та с едно кафенче виж мен можеш да почерпиш,че още не мога да си отворя очите,като хората.И без това снощи у дома само Боби се наспа.Аз и мъжът ми се сменяхме, Преславка като се разревеше, кой да става да  и дава вода и да я гушка. Tired
Дали е от зъбите не знам, ама от няколко дни, вечер съм като омягьосана.Няма спане. Cry
Венците отгоре още повече се надуха и се моля по-бързо да избият,че така и тя се тормози.

# 129
Иве Честито Ви 5 месеца -да ти е жива и здрава малката сладуранка .Отивай при личния и говори с него ,този антибиотик е много като доза за малката! Трябва да ти кажа ,че и аз съм им сърбала попарата на тези в спешното .Нямам им доверие там,като бях в 7 месец бременна вдигнах Т и ходихме там и ме питаха :"Ти защо не пи един амидофен?" Можете ли да си представите?Това е недопустимо бременна да пие температуропонижаващи.Думи нямам.

# 130
Иви, капка милост нямаш, ти като нямаш килограми за сваляне, не си мисли, че всички са като теб Mr. Green , но за да не те обидя, ще ги опитам Wink
Тия капки не съм ги давала, преди две седмици сина ми беше започнал да се разболява и аз започнах да му давам едни хомеопатични капки и успях да го предпазя. Казват се Беладона Хомакорд. Не са имуностимуланти, но се дават когато усетиш че детето започне да се разболява.
Лиляна, аз вече ваксинирах сина ми, но също като теб мисля, че Мимито е още малка за такава ваксина. Ти знаеш че трябва да е абсолютно здрав, нали?  А смяташ ли да даваш някакви витамини и какви. Аз мисля да купя някакви на Мимито, но все още незнам какви. Кажете си мнението, моля.Тенкс.
Времето е много подтискащо, много ме мързи днес нещо Tired

# 131
  • Ямбол
Здравейте!
rouz, аз твърдо съм решила да давам някакви имуностимуланти. Знам само за Имунобейби и Респивакс. Последното не съм сигурна дали е подходящо за бебета, макар че имат детски вариант. Когато ходим за ваксините, ще се консултирам с личния. Но с витамините внимавайте. Те не са безобидни. Аз предпочитам да ги давам в естествения им вид - плодове и зеленчуци.
Иве, как сте днес? Ходихте ли при Марчев?

Ох, много ми е зле Нета днес. Голям зор докато зареди страница. И ICQ-то ми забива постоянно. ooooh!

Скоро май ще пускаме отоплителните уреди - усещате ли? Отиде си лятотоооо #Cussing out
Ай, лека вечер!

# 132
Иве ходи ли при личния да го питаш за антибиотика?

# 133
ivka10 ее не успях да те почерпя кафе,много късно ти прочетох постигнът.
Диана К и едно на ум си имам за спешният център.Първият път,когато идваха в нас ( преди месец и нещо) ни изписаха антибиотик,който не ни действаше.Айде те вина нямат затова.Сега вторият път ..... ми този антибиотик.Както жената на баща ми вика, тя изписва силен антибиотик да си върже гащите....
Не мога да говоря под общ знаменател за лекарите, ама....,но пък нямаме избор,като не я разбирам тази професия.
Днес ходихме при Марчев - да.Каза да не се притеснявам,свърша ли антибиотикът да го спирам и да намаля малко дозата.Много се учуди човекът.  newsm78  Защо толкова силен и защо такава доза.
Само 10кг сме  Sad
А и сега не иска да яде....... Марчев каза ,че и зъб сигурно ни избива,то мрънкане два дни,не мога да я накарам да стои пред кабинетът.А то....този кабинет.3-4 бяха съгласни да минем пред тях и още толкова ууууу то мрънкане беше  #Crazy Не ги е срам.

# 134
Здрасти и от нас!Нямам време да чета всичко,че доста дни не съм пускала компа.И ние сме болни-всичките.Аз чак повръщам.На свекъра вчера пък му отрязаха крака.Изобщо,кофти седмица!

Общи условия

Активация на акаунт