Ямбол - 10

• 27 271
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте милички! Брей от това обяснение се уплаши бе.Като малка бях болна от заушка ,но няма лоши спомени само дето бях много подута и бяхме под карантина всички в къщи .Сега като се замисля -как ли се е чувствала майка ми ? newsm78ами сега и аз съм майка ,ами ако моето слънце се разболее  newsm45лошо ми става.Дано не боледува скоро че немога да понеса още една болест.Да не ви казвам ,че откакто е с ваксината е с кашлица ужасна и пие сироп .За 3 месеца толкова претърпя милото ,че вече съм готова на всичко за да е здрава #Cussing out.Пожелавам здраве на всички ви и на всички малки слънца -да не се разболяват от сериозни болести! Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Hug  bouquetцелувки на всички!      Иве помагай!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 16:54 от Диана К

# 106
И ние със сестра ми я карахме,но нямам спомени как беше. Mr. Green

# 107

Прати ми на лични адрес  със снимката,която искаш да качиш.Ако я нямаш на адрес ми я прати на пощата,за да я изрежа и ка4а аз. cry@dir.bg Ще седна на компа по-късно ве4ерта
И напиши за къде ще е аватар или долу в подпис.

А тук купонът тече,баща й е пуснал някакво гръцко,тропа,набива крака,танцува с един палячо.Само няколко чинии и трябват,за да отвори таверната и картинката е пълна

# 108
да дойдем и ние?Ще си донесем чинии. Mr. Green

# 109
A да знаете и по специално Диана К,че утре сутрин изчезвам и ще се върна в неделя.Да не си помислиш,че съм се отметнала за снимката.

# 110
Видяхте ли моята сладурана?Май е малко голяма ама....... newsm78

# 111
Здравейте ! Както се вижда най-накрая и аз си сложих снимка ,но с малко чужда помощ.Иве благодаря за отзивчивоста,но ми помогнаха и няма и теб да тормозя. Wink.А сега ми кажете ,кой от вас е давал ЕСБЕРИТОКС на детето си?

# 112
  • Ямбол
.А сега ми кажете ,кой от вас е давал ЕСБЕРИТОКС на детето си?
A какво е това? newsm78

Здравейте! Ние вече оздравяхме! newsm44 Маги явно ще е със здрава имунна система, защото нито аз, нито батко й успяхме да я заразим. Откак се е родила все още не е боледувала и това много ме радва. Баща й е така и явно на него ще прилича. Същото обаче не мога да кажа за Данчо - зададе ли се вирус двамата с него сме първите, които ще го пипнем. Поне има равновесие в нашето семейство Wink
Лека вечер и целувки на мъниците!  love001

# 113
ЕСБЕРИТОКС ако не се лъжа ,е хомеопатично средство против хрема.Но не съм сигурна де.

# 114
  • Там където е семейството ми
Здравейте момичета.Бързам да се похваля,че днес мойта щерка взе че проходи.Ако се смята пускайки се десетина пъти за по три четери крачки.
Много съм щастлива  инямам търпение да се прибере татко и за да се похвалим.
 GrinningЧерпя всички ви по-този повод. Wine Glass eat

# 115
  • Sofia
ЧЕСТИТО!!!
Пожелавам ти много търпение и успехи с мъничето, сано да не те ядосва и да не боледува.
Ще правите ли прощъпулник?
От чисто любопитство питам Simple Smile

# 116
ЧЕСТИТО!!!
Пожелавам ти много търпение и успехи с мъничето, сано да не те ядосва и да не боледува.
Ще правите ли прощъпулник?
От чисто любопитство питам Simple Smile
Мерси за пожеланията.Да ще правим прощъпулник.На батко и така и не успях да направя. CryТой проходи в едно такова време,че и аз самата не знаех на кой свят се намирам,покрай операцията му,после пък притесненията дали всичко ще е ок и някак си прощъпулника остана на заден план и в един момент съвсем го забравихме.
Но нищо да са ми живи и здрави само това е важното. Laughing

# 117
  • Sofia
Здравей,
Наистина покрай толкова изживявания е трудно човек да се отърси и да празнува това. Ами.... като го направите да пишеш за какво се е хланало малкото човече. Simple Smile Лека вечер

# 118
Здравей,
Наистина покрай толкова изживявания е трудно човек да се отърси и да празнува това. Ами.... като го направите да пишеш за какво се е хланало малкото човече. Simple Smile Лека вечер
Наистина ми беше трудно,и последното което си мислех е за прощъпулника.Сега ме е яд,че го пропуснах но здраве да е.Тези дни още ще го направим и непременно ще пиша за какво се е докопала момата ни. Grinning
Ще се постарая да приложа и снимков материал. Grinning

# 119
  • Ямбол
Здравейте!
Честити ходещити крачета на Преслава  .
Много бърза това момиче - да е жива и здрава и да радва мама.
nadiamm, благодаря много за информацията - ще ми е полезна. Не знаех, че след преболедуване на Заушка се създава траен имунитет.
Днес май няма да има слънце. Усещам, че идват студените дни.  Tired
Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт