Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 902
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 920
И аз го уважавам. Днес съвсем непредвидено, инцидентно наминах и ей го на -  отстрелях нещо. Впрочем, почти винаги излизам оттам с покупка. Имаха и страхотни свещи с есенни аромати, но изборът беше голям и така и не можах да се спра на някой.

# 1 921
  • София/Севлиево
Във ФБ постоянно ми излизат клипчета с есенни декорации от магазин Хоби Лоби, който се оказа в Америка.Много са готини...
Яна,а дали обърна внимание дали в Джъмбо има тетрадки голям формат с тесни и широки редове?Питах преди няколко дни в темата,само едно момиче каза,че не е видяла...

# 1 922
  • София
Pippi_ Ако ти остане от остатък покривката може да ги сложиш в рамка част от тиквите.

# 1 923
Не бях мислила тоя вариант, Аnna_.
Май ще остане колкото за покривка на малката маса в дневната.

# 1 924
  • София
Във ФБ постоянно ми излизат клипчета с есенни декорации от магазин Хоби Лоби, който се оказа в Америка.Много са готини...
Яна,а дали обърна внимание дали в Джъмбо има тетрадки голям формат с тесни и широки редове?Питах преди няколко дни в темата,само едно момиче каза,че не е видяла...
Не знам, аз гледах за широки редове. Направи ми впечатление, че голям формат с малки квадратчета имаше много малък избор. Главно бяха тетрадки с широки редове.

# 1 925
  • София/Севлиево
От днес сбирщайн от Лидл (кърпите и лампичките),Синсей(гномчето) и КиК(венче,свещ и тикви).

Харесах си и едно дървено дръвче с бухалчета в КиК и ако е високо колкото мястото, където мисля да го позиционирам ,ще мина и него да купя.

# 1 926
От кой Лидл са кърпите, че в онлайн брошурата са на 35-та страница (давам указания на ММ), но той казва, че хартиената в магазина е до 32-ра (вчера го пращах за едни стъклени кутии, но не доставили, а бяха на 33-та онлайн страница)? Да не го пращам пак напразно. Благодаря!

# 1 927
  • София/Севлиево
Аз съм в Севлиево...При нас бяха до покривките и тишлайферите

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:38 от Елислава

# 1 928
Аз съм в Севлиево...При нас бяха до покривките и тишлайфероте
Благодаря! ММ сега се прибра - не е имало нито кърпи, нито покривки, вчера също. Дори не са могли да му кажат дали са доставяли.  Аз имам сигурно 50 кърпи, ама с есенни листа нямах...
Освен да го пратя до Севлиево Simple Smile

# 1 929
Кубратова, проверете в някой забутан филиал на Лидл, може и някъде наблизо в провинцията. Аз така се сдобих наскоро с нещо, което търсех, но не намирах в местните.

# 1 930
  • Асеновград
И аз днес видях кърпите в Лидъл (Асеновград) и доста им се почудих но така и не ги взех, прецених че имам доста, а бяха много красиви.. иначе поръчах сега от Синсей две тикви, едната лапма, и едни гъбки, като пристигнат ще ги снимам.

# 1 931
ММ намерил от трети път едни кърпи, но нямало престилка със същия десен. А аз ползвам. Лятото ми е работно облекло направо Simple Smile

# 1 932
  • София/Севлиево
При нас нямаше престилки,нямаше и калъфки за възгавнички (а си бях харесала).Но като знам в нашия Лидл,че често забравят да изкарат някои неща (за един ленен панталон голямо висене седях,даже не знаеха ,че го имат,но като си цъкнаха в системата,се оказа ,че са цял кашон, просто никой не ги бе извадил) нищо чудно след няколко дни да ги има.В Лидл също имаше лампи тикви(и гъби май),но нямаше как да видя как светят и на този етап не съм взела.Тези от Синсей силно ли светят (идеята ми е за лампа, която не свети много силно,но пък да мога да чета на нея вечер и да не преча на малкия, който е до мен,да спи).

# 1 933
  • София
И аз си харесах от калъфките тази с есенните листа, но засега не намирам.

# 1 934
И при нас нямаше покривки в Лидл  - проверих на две места. А сега съм си навила, че искам есенна покривка Simple Smile Дайде идеи къде да търся готини свежи покривки с наситено оранжево-жълти листа, тикви и други есенни красоти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт