Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 312 274
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 055
  • на брега на морето
Много ми хареса зимната картина. Heart Eyes Откъде е купена?

# 2 056
Аз съм много обрана в декорациите, но не обичам да имам много неща върху шкафовете. За това украсата ми е съсредоточена в някакъв вид чиния на масата и тематични калъфки на декоративните възглавници.

# 2 057
  • София
Малко есенно от мен.

# 2 058
  • София
А онзи ден се качих на Витоша и от една жена си купих тези чудни тикви с кадифе и жълъди:

# 2 059
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и канелени пръчици. Simple Smile
чудни са!

# 2 060
Кажи сега къде е жената, че и аз имах план да се качвам на Витоша за листа и клонки, ама ММ се разболя и разкиха и така и не отидохме, но се надявам да направим втори опит.
Много ми харесаха тиквите.

# 2 061
  • София
Като тръгнеш от Златните мостове към хижа Септември, там при голямата поляна на една маса продава.

# 2 062
Благодаря! Ние докато се оправим и натуткаме, жената ще вземе да продава снежни човеци Simple Smile

# 2 063
  • София
Е нещо де, ние нали и за Коледа ще декорираме. Simple Smile

# 2 064
Тези дни гледах "Разум и чувства" и се улових, че през голяма част от времето наблюдавам свещници, сервизи, скринове, подредби. На вас случвало ли се е? Но най-много ме изуми мъжът ми, който докато гледаше някакво политическо интервю по ТВ, го върна,  за да ми покаже някакъв шкаф, в интерес на истината, точно какъвто ми трябва.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:51 от Светкавица

# 2 065
Тези дни гледах "Разум и чувства" и се улових, че през голяма част от времето наблюдавам свещници, сервизи, скринове, подредби. На вас случвало ли се е? Но най-много ме изуми мъжът ми, който докато гледаше някакво политическо интервю по ТВ, го върна,  за да ми покаже някакъв шкаф, в интерес на истината, точно какъвто ми трябва.
Е, хубава работа, как да не се случва?!
Има филми, които само заради това си струва да гледаш, че и не веднъж, инак може и без тях Simple Smile

# 2 066
И аз започнах лека-полека да украсявам. Засега само камината и всекидневната са в есенно настроение, но чакам да пуснат есенни цветя по магазините, за да накупя димитровчета и чушки за предния двор. Тази година съм решила да си направя венец от хортензиите в двора, но още не ми е дошла музата нещо, за да го захвана, пък и цветовете на хортензиите още са хубави и ме е жал да ги откъсна.

Смених им масичката на тези клонки, но така изглеждат вечер.

# 2 067
  • БГ
Много ми хареса зимната картина. Heart Eyes Откъде е купена?
Melina това е снимка отпечатана на нещо като платно, аз си я избрах и в едно студио я отпечатаха с размер какъвто исках дървена рамка отзад я направи съпруга.

# 2 068
  • Велико Търново
Поппи, изключително уютна обстановка си постигнала с всички декорации. Нали и ти си във Велико Търново,  с удоволствие бих дошла да се настроя положително есенно у вас Simple Smile
Шегувам се, но есента е прекрасно настъпила у вас!

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 05:40 от skk007

# 2 069
Поппи, изключително уютна обстановка си постигнала с всички декорации. Нали и ти си във Велико Търново,  с удоволствие бих дошла да се настроя положително есенно у вас Simple Smile
Шегувам се, но есента е прекръстено настъпила у вас!

skk007, сърдечно благодаря! Не съм във Велико Търново, в Дъблин съм Blush ако имаш път насам - заповядай, няма да те върна!

Общи условия

Активация на акаунт