Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 311 586
  • 2 956
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Вила Великула
Аз пък да покажа моите зимни минзухари, които за първа година ме радват.

# 2 071
Тези красавици ги набрах от градината и ги почистих, сега ще пробвам да ги изсуша. За първи път ми е, да се надяваме, че ще е успешно. После ще се опитам да направя венец с тях, отнема около 2 седмици да изсъхнат в естетичен вид. Берат се малко преди цветовете да започнат да повяхват. Имам и други цветове в градината, но те не са за рязане още.

Целта е ето такава

# 2 072
  • София/Севлиево
Ходих до едното ни Пепко да търся от белите тикви, които показахте,но нямаше.За сметка на това зареждаха коледни чаши, купички,чинии в бяло и златно (цяла серия) и други чашки, сигурно и още неща ще заредят.Едва се удържах да не купя,но ако са за мен при следващото ми ходене ще ме чакат и ще взема 2 комплекта.

# 2 073
  • София
Аз днес ходих до магазин Кьоше в София на ул.Шишман:

# 2 074
  • Австрия
Ехааа.. Яна, последните тиквета са свещи, нали? Прекрасни са! Ако си намеря тук такива, взимам веднага! - ама.. няма.

пп. Нямам вече из дома свободно място, зарекох се нищо да не купувам. Иии.. получих три керамични тиквета подарък Relaxed Още не съм ги аранжирала. Ще са за масата като за начало..

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 22:13 от DimS.

# 2 075
  • София
Даа, свещи са, много са сладки. И аз трябва да се спра вече, но имам голямо мазе и всичко празнично и тематично седи там. Снимай и твоите тикви като ги аранжираш Simple Smile

# 2 076
Даа, свещи са, много са сладки. И аз трябва да се спра вече, но имам голямо мазе и всичко празнично и тематично седи там. Снимай и твоите тикви като ги аранжираш Simple Smile
Ох, жива да си! С кой акъл не ми е дошло наум да прибера в мазето в селската къща коледните неща...А стоят в свой голям раздел на шкаф.

# 2 077
  • София
Валентински, Великденски, морски, есенни, хелоуински, коледни, елхи и тн...всичко е в мазето в големи прозрачни кутии и пликове.

# 2 078
Много обичам есента.
Това, че живея в къща с двор ми дава шанса да разполагам с много естествени материали за есенна декорация и често да ги сменям.
Ето част от кътчетата, които си правя.

# 2 079
И от мен една самоделна количка с едни листенца набрани отвънка Simple Smile

От тези тиквички ще си направя още, но от други платове. Преди да е дошла зимата Simple Smile

# 2 080
  • ENGLAND
Много обичам есента.
Това, че живея в къща с двор ми дава шанса да разполагам с много естествени материали за есенна декорация и често да ги сменям.
Ето част от кътчетата, които си правя.

NeZ_9 хортензията сушиш ли я, във вода ли я слагаш или направо във вазата?

# 2 081
Може и по трите начина. Wink
Зависи от декорацията, за която ще я използваш.

# 2 082
NeZ_9, ти си вълшебница! Всички декорации са прекрасни! Heart

# 2 083
  • София
От Синсей 😍

# 2 084

Есенните ми китки.

Общи условия

Активация на акаунт