Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 259 895
  • 2 493
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Вила Великула
Кубратова, иска ли питане? Където има красота-и ние "барабар Петко с мъжете."

# 2 386

Честита Баба Марта!

# 2 387
Честита Баба Марта!

# 2 388
  • София

Честита Баба Марта! ❤️🤍❤️

# 2 389
  • София

Честит празник, българи! 🇧🇬

# 2 390

Нови придобивки.

# 2 391
Дясната фигурка не я разгадах каква е, но зайчето е много сладко, Пипи. 

# 2 392
  • Под Сините камъни
Гномче с цвете за шапка Laughing

# 2 393

Гномче е, с цвете на главата.
А зайчето, горкото, вчера го изпуснах, разопаковайки го и му счупих и двете ушенца, та мъжа ми го лепи снощи.

# 2 394
Разбрах, благодаря за поясненията!
Жалко за зайчето, но добре, че си имаме мъже да позалепят това онова след нас Simple Smile  
Аз чакам ММ да залепи дръжката на капачето на една кана с подходящо лепило (съборих каната от масата), а междувременно си купих още един комплект, че я ползвам почти ежедневно за чай и ми е любима:

Ще питам и в друга тема, но така и така дойдохме до лепило, ако някой има идея какво е подходящо (не мога да разбера какъв е вътрешният материал, изглежда като мрамор или някакъв камък, отчупеното парченце е тежко), ще съм благодарна да каже. Беше лепил с някакво секундно, но падна пак.

# 2 395
Разбрах, благодаря за поясненията!
Жалко за зайчето, но добре, че си имаме мъже да позалепят това онова след нас Simple Smile  
Аз чакам ММ да залепи дръжката на капачето на една кана с подходящо лепило (съборих каната от масата), а междувременно си купих още един комплект, че я ползвам почти ежедневно за чай и ми е любима:

Ще питам и в друга тема, но така и така дойдохме до лепило, ако някой има идея какво е подходящо (не мога да разбера какъв е вътрешният материал, изглежда като мрамор или някакъв камък, отчупеното парченце е тежко), ще съм благодарна да каже. Беше лепил с някакво секундно, но падна пак.
Има едни такива двукомпонентни, които се смесват два вида лепила, подходящо е за метал.

# 2 396
Благодаря, Di Soleil!
Видях такова и се канех да го поръчвам, но сякаш вътрешността не е метална и още се чудя. Навремето май всичко лепяхме с С 200 и се получаваше, но още не съм пробвала с него, оставила съм уж решението на ММ (от мен чупенето, то не може с всичко все аз да се занимавам), ама взех да губя търпение Simple Smile

# 2 397
Кубратова, аз много от лепила не разбирам, но мога да питам мъжа ми и да ти пратя снимка на неговото. Беше в някаква аерозолна опаковка май.

# 2 398
  • Пловдив
Благодаря, Di Soleil!
Видях такова и се канех да го поръчвам, но сякаш вътрешността не е метална и още се чудя. Навремето май всичко лепяхме с С 200 и се получаваше, но още не съм пробвала с него, оставила съм уж решението на ММ (от мен чупенето, то не може с всичко все аз да се занимавам), ама взех да губя търпение Simple Smile

Има различни двукомпонентни лепила: за керамика, пластмаса и т.н...така че все някое ще свърши работа.

# 2 399
  • София
Благодаря, Di Soleil!

Ц-200 не е подходящо, това би трябвало да свърши работа, лепя почти всичко с него, за порцелан е идеално:
https://bauhaus.bg/dvukomponentno-epoksidno-lepilo-soudal-epofix … earch_id=24546463

Общи условия

Активация на акаунт