Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 300 278
  • 2 874
  •   1
Отговори
# 255
  • При елфите ...
Aredhel, много е хубаво!

В навечерието на Св. Валентин и аз да ви покажа прозорецът и да пожелая много, много любов, към другите, но и най-вече към себе си! ❤ (филцови сърчица, които аз си ших, и сърцата на стъклото са правени с децата от цветна хартия, а във вазичката ги залепих на
пръчка за шишче) ❤

Скрит текст:

[/spoiler]
Благодаря ~Миа~... Сърчицата са много сладурски и въобще цялата валентинска украса...

# 256
  • София
Честит празник от мен!❤

# 257
  • España (Плевен)
Да си покажа шишенцето, което си купих, за да си прибера събирани мидички.. сега краси рафта.

# 258
Много нежни валентински декорации  на Миа и прекрасна спалня на Aredhel с топлите жълти акценти!
Добри, гледам, че са ти показали заека Simple Smile

След ден на ски при -20°, това е най-любимата ми "декорация":

# 259
  • При елфите ...
Много нежни валентински декорации  на Миа и прекрасна спалня на Aredhel с топлите жълти акценти!
Добри, гледам, че са ти показали заека Simple Smile

След ден на ски при -20°, това е най-любимата ми "декорация":

Благодаря... страхотна каминка за Душата... Simple Smile

# 260
  • München, Deutschland
Нещо пролетно от мен и отивам да редя Валентинска маса. 😃 Цъфнаха Лидълските нарциси.

# 261
chrissy, чакам я с нетърпение тази маса. Нарцисите са прекрасни, но в София е толкова снежно и студено, че отново сме на зимна тема Simple Smile

Търся си часовници аз, както писах и по-рано, и попаднах на някакво намаление в English Home и един часовник, който абсолютно никъде не ми се връзва, но пък ми хареса, та го слагам тук, ако някой реши да се възползва (за няма и 12лв):

https://englishhome.bg/products/product/235181

# 262
  • München, Deutschland
Ето ме 😃 чаках някой да пусне коментар, иначе трябва да редактирам стария пост, а с нов ми е по-прегледно. Копирам поста от темата за маси.

Честит празник на патерица, за които от вас са празнували вчера.

Аз едва днес подредих масата, вчера имаше само покривка и чинии, защото се концентрирах върху храната.

Позволявам си да покажа и менюто за вчера. Десерт имаше един импровизиран, че в момента правим нисковъглехидратен месец. За който има интерес, слагам в скрит текст.

Скрит текст:

Предястие: руло със спанак и пушена сьомга, крем от авокадо, White Tiger скариди в кокосово масло и слъши/ slushie от краставица

Основно: пипала от октопод, чимичури с рукола и свеж кориандър, рулца от тиквички, морковен крем и еспума от краставица

Гарнирахме с Chablis 1er cru, то остана без снимка.

# 263
  • DE
chrissy, блазе му на мъжа ти. Отвори ресторант, искам да го посещавам и аз да ям такава храна Heart

# 264
Браво, chrissy! Масата хем е празнична и с романтична декорация, хем не са стандартните сърчица.
Храната също изглежда превъзходно и предполагам е и също толкова вкусна. Аз така и не се престрашавам да приготвям октопод.

# 265
chrissy, супер е декорацията и на масата, и на храната!

EdeIweiss, много пролетен часовник наистина! Отивам да гледам намалението!

# 266
Прекрасни неща сте паказали, браво! Simple Smile
Отново съм на вълна декорация и си поръчах прекрасни декупажни дъска и поднос за кухнята. Както и покривка отделно, за да си отива. Поръчах от сайт за хендмейд неща.

# 267
kiticat, може да покажеш ... И сега, и след като ги направиш нещата. Аз поне им се радвам и в двата случая Simple Smile

# 268
  • Sofia
Еделвайс,попаднах на тези часовници,ако нещо ти хареса:
https://www.brauro.com/produkt-kategoriya/living-room/decorations/watches/

# 269
Много благодаря, avi Simple Smile И един часовник загледах, пък и други хубави неща, а и намалението е добро. Не знаех за този магазин, оказа ми се наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт