Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 211
  • 2 904
  •   1
Отговори
# 2 760
Чиста пластмаса са Grinning но са доста сполучливо направени, затова ги купих.

# 2 761
# 2 762
  • в сърцето на един мъж...
Хартията за печене пази ютията да не се изцапа. Интерсно с ембосинг машинката как се получава

Ами аз не ги правя до горе, както ти си направила, а режа мотивите. Ето

# 2 763
Много красиви свещи (и с двата метода). Как се отразява това на горенето, има ли някакви съпътстващи нежелания явления като пушене, горене на хартията или други?
Не съм нито правила, нито горила такива свещи, пък сякаш ми се прииска  (виновни сте!) да се пробвам да направя (със сигурност няма да са за показване тук Simple Smile, но не вреди да пробвам).

# 2 764
Кубратова, по принцип няма проблем, нито пушат, нито гори хартията. Това е салфетка, която е много нежна, освен това се напоява с восък. Не пречи да опиташ, а и да покажеш опита. Wink

# 2 765
  • Под сянката на разлистените кактуси
Geia, много красиво става! Мен, да си призная, ме домързя да изрязвам Grinning Ама и в клипчето, което гледах, дамата плясна цялата салфетка

Кубратова, за първи път правя и още не съм ги палила, но наистина салфетките са много тънки и се напояват с восък, едва ли ше пуши

Да не спамя само, новият ми поднос. Стария нещо се поразпадна, индийска му работа...Този даже повече ми харесва

# 2 766
Мерси, Туне, аз от страх да не разваля свещите, ги режа Simple Smile Ама май е време да опитам с цяла салфетка. Имам едни купувани, разкошни, но няма как да се режат, та ще са идеални за тоя вариант. Подноса ти е много хубав! Heart

# 2 767
Благодаря за насърчението, момичета!
Значи да си търся да купя сега и хартиени салфетки...
Трябва да са тънки и фини, нали?

# 2 768
Кубратова, реално могат и да не са - дели се салфетката, докато остане само един пласт. Различните салфетки са по различен начин - има дву и три-пластови. Махаш докато не можеш да делиш вече. И след това ги ползваш. Хубаво е да внимаваш и със свещите - в дм има хубави, но трябва да не са оцветени, а бели и да са неутрални, да няма гланц или друго покритие, защото то се разтича и не стават както трябва.

# 2 769
  • София/Севлиево
Много хубави неща виждам тук.Свещите са супер.Аз четох за направа с лъжица,но много сложно ми се видя(лъжицата се нагрява и с нея се притиска салфетката към свеща) пък и май с цяла салфетка трудно ще стане, трябва само с мотив...Някой пробвал ли е този метод?

# 2 770
  • София

Любимите ми зайци!

# 2 771
Кокетната зайка с чадърчето ме плени!

# 2 772

Действайте, момичета! Това е правено с лъжица, загрята на свещ. На мен този начин повече.ми допада. Blush

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 10:34 от mury9

# 2 773
  • под тепетата
Здравейте! Сетих се, че преди години съм правила пликове за писмо със салфетка. Обелвам горния слой. Върху шаблона за плика , отпечатан върху картон А4 ,слагам от прозрачното домакинско фолио. Отгоре пласта салфетка и гладя с леко нагрята ютия. Излишното се изрязва. Бях го гледала някъде
 в интернет, дано не бъркам, че беше отдавна.

# 2 774
Подсещате ме с тая тема, че е време за великденска декорация. Трябва да се организирам тия дни!

Общи условия

Активация на акаунт