Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 272
  • 2 906
  •   2
Отговори
# 2 745
# 2 746
# 2 747
# 2 748

Не обичам изкуствени цветя, но тия нарциси ми харесаха за допълнение към разни пролетни декорации.

# 2 749
  • София

Вчера си намерих едни отчупени цъфнали клонки...

# 2 750
# 2 751
  • Под сянката на разлистените кактуси
Време е за великденски декорации! Направих тези свещи, мисля и да ги ползвам на масата, ще се допълват със салфетките

# 2 752
# 2 753
  • в сърцето на един мъж...
Туне, много са хубави! Как си ги правила?
Яна, много хубава декорация!
Личи си, че идва Великден!

# 2 754
  • Euskal Herria
Туне, преместихте ли се вече?
И на мен много ми харесаха свещите и великденската маса.

# 2 755
Geia, много е лесно! Отделяш най-горният слой на салфетката, изрязваш необходимата ширина, увиваш свещта със салфетката и отгоре с пергаментова хартия за печене и минаваш отгоре със слаба ютия без пара (аз сложих на 2, найлон). Свещта леко се разтапя и салфетката се залепя. То се вижда как се променя леко цвета на салфетката. Отгоре или отдолу изрязваш с макетно ножче или остър нож.

𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, още не сме започнали даже с преместването...Назад сме с графика за изпразването на къщата, нещо се мотаем, направо не знам американците как се местят "като пръдливи" (както казваше дядо ми), ние за един път не може да се организираме...

# 2 756
  • в сърцето на един мъж...
Туне, мерси, понеже аз не съм правила да е по цялата салфетка и винаги ми е било интересно как става. А не си ли цапаш ютията? Аз имам една ембосинг машинка и с нея правя, за да не повредя друго.

# 2 757
Хартията за печене пази ютията да не се изцапа. Интерсно с ембосинг машинката как се получава

# 2 758
Минавам, мисля, от време на време, за да кажа, че темата е прекрасна и сте много вдъхновяващи! А иначе следя темата постоянно.

# 2 759

Не обичам изкуствени цветя, но тия нарциси ми харесаха за допълнение към разни пролетни декорации.

Аз първо не разбрах, че са изкуствени, чак като прочетох отдолу. Много са хубави!

Общи условия

Активация на акаунт